* Tuotteet saatu testiin BeautyBlender Finlandilta *

 Kuten aiemmin lupailinkin, kokeiluun saamani BeautyBlender osoittautui testissä niin mainioksi tuotteeksi, että se ansaitsee myös oman postauksensa! Kosmetiikan innovaatiot kiinnostavat minua aina, vaikka suhtaudunkin hieman skeptisesti aina siihen, kuinka mullistava tai toimiva joku uutukainen todella onkaan.. BeautyBlender vakuutti minut kyllä ensimmäisestä kokeilukerrasta, ja nyt kun pehmoisella vaahtomunalla meikkivoiteen taputtelusta on tullut lähes jokapäiväinen tapa, olen täysin myyty. En tiedä mikä sen samettimaisessa pinnassa on niin erikoista muihin meikkivoiteiden levittäjiin tai meikkisieniin verrattuna, mutta lopputulos on todella erilainen.

BB:n käyttö on yksinkertaista (..mutta varmuudeksi katsoin youtube-videon ennen aloittamista!) ja helppoa. Vaahtomuna kastellaan kunnolla veden alla, jolloin sen koko selkeästi kasvaa. Ylimääräiset vedet puristetaan pois, ja sitten vaan tuputtelemaan suosikkimeikkivoide tai vaikkapa bb-voide kasvoille! Itse levittäminen, tai siis "painelu", tuntuu todella miellyttävältä, ja lopputulos on hyvin tasainen ja ohut, mutta todella tarkasti peittävä. Soikealla sienellä saa levitettyä helposti meikin koko kasvoille, ja suipommalla päällä saa taputeltua peiteaineen silmänalusille ja nenänpieniin tarkasti. Markkinoilla on myös tuo minipieni vihreä BB pikkutarkkaan työskentelyyn, kuten vaikkapa varjostuksiin, mutten ole ehtinyt ottaa sitä vielä kokeiluun.

Postaukseen napsimani kuvat ovat täysin muokkaamattomia, ja niistä näkyy miten kauniisti BB:llä saa tuupittua meikkipohjan kasvoille. Kun meikki on valmis, pestään sieni heti puhtaaksi, puristetaan kuivaksi, ja jätetään tuon näppärän säilytysboksinsa päälle kuivumaan. Seuraavana aamuna puhdas meikkisieni on taas kutistunut alkuperäiseen kokoonsa, ja on valmiina uudelleen käyttöön! Itse sain BB:n kanssa kokeiluun merkin oman, kiinteän Solid-putsarin, joka on toooodella kätevä sekin! Ihanan tuoksuinen kiinteä saippuapala putsaa meikkisienen (ja miksei vaikka suditkin) äkkiä puhtaaksi yhdellä pyöräytyksellä, mutta kenttäkokeeni on todennut myös oikeastaan minkä tahansa saippuan ajavan asian.

Vaikka tämä hehkutus voi siltä vaikuttaa, tämä EI ole maksettu mainos :) Sain BeautyBlender- tuotteet kokeiluun ilman mitään velvoitetta kirjoittaa niistä, mutta tykkään näistä niin kovasti, että halusin jakaa tämän näppärän apurin teidän kanssanne. Lisäksi pyysin kauniisti BB:n maahantuojalta myös jotain teille, ja sainkin kolme BeautyBlender- pakettia teille arvottavaksi! HOW AWESOME!

Ohjeet arvontaan: Jätä kommenttiboksiin tunnistettava nimimerkki tai sähköpostiosoitteesi JA postaustoive! Vaikka tälläkertaa puhtaasti arvon voittajat kaikkien vastausten joukosta, arvostan todella vaivannäköänne vastauksiin, jotta saisin konkreettisia vinkkejä teiltä mieluisan sisällön tuottamiseksi. Aikaa osallistumiseen on maanantai-iltaan 17.11. asti, ja julkistan voittajat seuraavalla viikolla.

Kasvoilla Lumene Longwear Blur Foundation, sekoitus sävyjä 1 & 2., Helena Rubinstein Magic concealer sävy 2/ medium, Yves Rocher valokynä sävy 2.

Kommentit (197)

Pömpeli

Hei ja kiitos kivasta blogista! Olisi mielenkiintoista kuulla tanskan kielen opiskelustasi - siinä siis postaustoive! Kerroisit alusta alkaen miten ja mitä olet oppinut, auttoiko ruotsin taito sinua paljon jne.

sparkkis

Olisi kiva nähdä joku meikkitutorial! Olen aivan käsi eyelinerin sutimisessa, joten vinkkejä tekniikoista ja hyvistä tuotteista olisi hyvä saada.

Elisa

Postaustoiveena erityisesti kampaus- ja meikkipostaukset. Ne eivät luonnollisesti ole mitään peruskauraa sun blogissa, mutta olisi niin kivaa nähdä juuri sellaisen bloggaajan vinkkejä, kenen blogi ei perustu sellaisiin postauksiin :-)
elisa.viiri@outlook.com

irene

Kiitos ihanasta blogista! Olisi ilo saada Beauty Blender kokeiluun, kun omat kukkaronnyörit eivät oikein taivu sellaisen ostamiseen...

Laura

Ei vitsi, vielä mäkin nuo itselleni hankin, oon kuullu jo liikaa hyvää noista! :D Postaustoiveena ehdottomasti enemmän meikkia- ja kauneusjuttuja! Olisi kiva lukea enemmän miten meikkailet, mitä tuotteita käytät ja millaisia juttuja tykkäät shoppailla :) Larazone (at) hotmail.fi

irene

Kiitos ihanasta blogistasi! Toivoisin postausta parhaista ystävistäsi :) Toivon että voitan Beauty Blenderin käyttööni, kun omat kukkaronnyörit eivät taivu sellaisen ostamiseen...

elinaTammi

Haluaisin mielelläni kuulla opinnoistasi Tanskassa, muutenkin tämä Tanska aika on todella mielenkiintoista luettavaa! elinaknu(at)gmail.com

Jossutii

Postaustoiveena miten meikata Vivven kulmakarvat; oon kadehtinut sun kulmiasi God knows kuinka pitkään ja nyt olisi aika saada kuulla niiden salaisuus! ;)
johanna.rosenberg(at)gmail.com

YoyoNoora

Päivittäinen meikkisi (tuto) tahi mistä tunnistaa laadukkaan vaatteen tahi top 5 vinkkisi ELÄMÄLLE :D noorangka(a)hotmail.com

finigucci

Toinen videopostaus olisi kiva! Ennen kun katsoin ekan mietin että viitsinkö katsoa ollenkaan, koska oot kirjoitustyylisi perusteella niin hyvä ja hauska tyyppi, että jos videolla olisi paljastunut ihan eri oloinen persoona olisin ehkä ollut hieman pettynyt. Olit kuitenkin just sellanen miksi olin sut kuvitellutkin (ehkä jopa hieman kivemman oloinen) ja näin ulkosuomalaisena on kiva kuulla välillä suomen kieltä.:)

essimissi

Olis hauska lukea postaus siitä, miten ja missä oot tutustunut sun parhaisiin ystäviin! Semmosista tulee aina jotenkin hyvä mieli myös lukijalle, ja varsinkin sille ystävälle. :D

essiiih@hotmail.com

suvicharlotta

Postaustoive.. hmm olis mielenkiintoista jos tekisit sellaisen "vaatekaappini 10 tärkeintä vaatekappaletta" tyylisen postauksen. Mun mielestä sun blogisi on ihana kun et niin sanotusti mässäile vaatteiden paljoudella ja siksi olisikin mahtava nähdä mitkä vaatteet koet tärkeimmiksi. suvi_545@hotmail.com

TyttiA

Toivepostaus hyvistä materiaaleista vaatteissa, helpottaisi kummasti shoppailua ja saisi kestäviä monivuotisia vaatteita!

noora

Itse toivoisin postausta sun ihanista pienistä koirista! <3
Ja sitten joku sellanen "luottotuotteet" olis kans kiva, missä esittelisit sellaisia tuotteita, joita olet käyttänyt vuodesta toiseen - esim. muistelen, että olit (itseni tapaan, heh) suuri eight hour creamin fani? :)

sod_a1@hotmail.com

Lil

Jos oot kuvannut/ kuvauttanut juhlatyylejäsi, niin kiinnostaisi niistä tehty postaus. Monessa blogissa on juhlamekkokollaaseja, mutta ois ihan eri nähdä juhla-asuja oikean ihmisen päällä.

miiapi

Olisi mahtavaa saada tämä huipputuote testiin, sitä on hehkutettu niin paljon!! :)

Postaustoiveena päivä Vivianin kanssa!

Battery

Toivepostauksia on useampia. Videopostaus vaikkapa ihan arkisesta höpöttelystä (tyyliin päivä kanssani). Sun top 10 (tai vaikka 20) kirjasuositukset. Reseptit ja urheiluun liittyvät on myös aina parhaita postauksia! :)

-H

Mahtava arvonta, pitkään oon jo halunnut tätä testata, kun kaikki sitä hehkuttaa! Ehdottomasti lisää videoita, olet niin luonnollinen videolla :) Myös random faktat, mitä useat bloggaajat harrastaa, on kivaa luettavaa!!

habeliini@netti.fi

hanna

Kosmetiikkatuotteiden suosikit oli huippu postaus, joten saman tyylinen vaatekaapin kulmakivet ajatuksella ois kiva :)

Merry

Postaustoive: Mitä miehissä et ehdottomasti voi hyväksyä/sietää? ;) Mitkä asiat ovat deal breakereitä?
Ihan sillä kiinnostaa, kun kiikareissa on yhtäkkiä 10v nuorempi tyyppi, vaikka normaalisti ikäero on ollut tuo sama toiseen suuntaan :D
merry.cosisia@gmail.com

Wimpsu

Haluaisin nähdä koko meikkikokoelmasi ja/tai hiustuotekokoelma! Kertoisit HG-tuotteet ja esim. mainitsisit tuotteita joihin olet pettynyt, rakastat, ovat ok yms. Ihan miten vain kunhan tulis kokoelmaa! :)

Tuija

Sinulla on aina niin upeasti punatut huulet, niin haluaisin ehdottomasti postauksen aiheesta "miten huulipuna laitetaan for dummies", koska kun itse yritän kaiken maailman pohjustusvoiteilla, rajauskynillä ja huulipunilla, niin lopputulos ei siltikään ole ikinä sellainen tasainen. Help! Myös tanskankielen opiskelun sujuminen kiinnostaa! :-)
tuija.koivisto@windowslive.com

Sinikka

Postaustoiveita: Olisi kiva jos näyttäisit vaikka sun koulumatkan videolla / kuvilla. Meikkaus- ja hiustenlaittopostaukset! Ja sinun arkista elämää on mukava seurata.
sinipek1@gmail.com

Teija Johanna

Tuollainen olisi kiva saada. Postauksia voisi olla hauska lukea esim. Tanskan ärsyttävimmistä jutuista suomalaisen näkökulmasta (ei se niin täydellinen paikka voi olla!)

Maiju

Mä toivoisin että tekisit videopostauksen, jossa puhut meille Tanskaa! Lukisit vaikkapa jonkun tarinan :D (onko teillä ollut se sommerfuglen i maven laerdanskin tunneilla? Jos, niin ehdottomasti se :D) Tai kertoisit vaikka perheestäsi, Tanskaksi tietenkin :D
Arvonnassa mukana!
hazelnut-@hotmail.com

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

:DDDDDD pakko kommentoida tähän väliin, että ei ihan hetkeen oo tulossa pihaustakaan tanskaa videolle! Mutta ehkä sit mun tanskautumisen vuosipäivänä. Tai jouluna, hehe.

strange

Tykkään tosi paljon sun meikkijutuista! oon löytäny monta uutta hyvää tuotetta sun avulla

ps. piti muuten siihen yhteen meikkipostaukseen kommentoida, että lumenella on ihan älyttömän hyvä sävytetty kulmavaha, ja se on vielä halvempi kuin tuo sun narsin versio :) sitä voisi ilmeisesti käyttää sellaisenaan, mutta itse laitan sitä kulmakynän päälle ja 5/5

suklis.suklainen@hotmail.com

May

Lisää takaisinheittoja! Irc-Vivven jutut oli aika kultaisia, mitä nyt oon täältä lukenut :D toki tykkään nykyisestä elämästäsikin.

ansuliina00

Tykkään sun blogista, kirjoitan niin hauskasti! Höpöttelyvideo tai postaus missä kerrot miten yleensä päivittäin vietät päiviäsi siellä Tanskan maassa olisi kivaa saada :) Tai postaus tanskalaisista miehistä ja miten he eroaa suomalaisista/australialaisista..
anna.kinnunen86@hotmail.com

Ninne

Vaikka jonkun verran oletkin jo Tanskasta kirjoittanut niin uutta oppia tulee varmasti koko ajan lisää. Siksi toivoisinkin postausta esimerkiksi Tanskan lemppareista & inhokeista.

rakas_2 ( at ) hotmail.com

sikkuralla

Hiustenlaitto/meikkausvideopostaukset ovat mielestäni kivoja ja niistä saa oikeasti hyvin vinkkejä.
s.kansakoski(at)luukku.com

anna

Postaus kämpästä! Ja lähihoodeista! Yleensäki miltä se kaupunki oikeen näyttää :) Mut oikeestaan muita toiveita ei oo, tähän mennessä oon kyllä ihan innolla lukenu kaikki postaukset mitä oot tehny :)
anna_n85@hotmail.com

sibuli

Videopostauksia! Ja Tanska-postaukset kiinnostaa aina. Joku luottovaatteet-tyylinen postaus vois myös olla jees. twicecoloured (at) gmail.com

Minna Maaria

Mie tykkäisin tyyli -ja vaatepostauksista. :) Sinulla vaikuttaisi olevan laadukkaita vaaatteita, niin olisi kiinnostavaa kuulla tästä laatupuolesta, esim siitä, mitkä vaatteet ovat osoittautuneet käytössäsi laadukkaiksi. Myös kuvapainotteinen postaus kenkä- ja takkivalikoimastasi olis tosi kiva!
minnamaaria1@gmail.com

Kuntzku

Joulun jälleen vaaniessa nurkan takana, olisi kiva kuulla joululahjaideoita! pää lyö aina ihan tyhjää etenkin aikuisten lahjojen kohdalla, lapsille on paljon helpompi keksiä lahjoja :)

kiira

Videopostaukset on kivoja! Vaikka se voisiki olla haastava toteuttaa, niin päivä sun kanssa videopostauksena olis ihan mahtava :) Ja meikkipostaukset on aina kivoja, joko tuotteista tai tutoriaaleja!

kiira.vaatainen@gmail.com

RiikkaHoo

Postaustoiveena olisi Tinderin parhaat/huonoimmat: kerrot esimerkiksi parhaat (aloitus)lainit, jotka ovat johtaneet treffeille/saaneet hymyn huulille/muuten vaan erottuneet joukosta. Ja tietysti myös ne joukon kauheimmat lainit :)

huudot10@gmail.com

veerala

Sulla on mukavasti nyt vilkastunut bloggailu ja kaikki aiheet on ollu mukavia lukea. Ehkä vähän lisää sun vaatekaapin sisällöstä, nyt varsinkin kun se on varmasti muuton myötä pienentynyt. Ns. luottovaatteet näytille!
veeerala@hotmail.com

emmim

Postaustoiveena olis jotain hieman heniklökohtaisempia mielipide juttuja! Tai sitten arki/juhlameikki videolla :)

Siri

Toivoisin jonkinlaista Vivianin vaatekaapin/tyylin kulmakivet -tyylistä postausta tai sitten uudestaan päivä Vivianin kanssa -postausta, ne on niin kivoja. :)

sirir@luukku.com

mmaija

Moi!
Olen nyt viikon tai jopa kaksi miettinyt bb:n ostamista. Toissapäivänä netissä kosmetiikkaostoksia tehdessäni sain tuhlattua yli sata euroa kulmakarvaväreihin ja muuhun, MUTTA UNOHDIN BEAYTYBLENDERIN!
Postaustoive: BB:n voittajan julkistus. Nopee.
No ei. Postausta bibiksistä ja sit joku irc-galleria tyyppinen kysymyksiin vastaus! Tietty yleinen kommentointi maailman menoista toimii aina! salminen09 (a) hotmail.com

Nexus

Videota top 3 paikoista Tanskassa! Tai olisi todella kiva saada "ohjeistus" mistä tunnistaa oikeasti laadukkaan vaatteen.
Sini-913 at hotmail.com

Tintti Tuulispää

Asuntopostaus! :) Ja asukuvat on kans kivoja, itseltä löytyy paljon samoja vaatekappaleita ja asusteita omasta kaapista niin kiva nähdä aina miten toinen yhdistelee. Videopostaukset on myös kivoja!

napperi

Olisi mukavaa nähdä sitä sun kämppää vähäsen enemmän vaikka videopostauksen muodossa! Samoin asuinkaupunkisi "pääkatuja" tms olisi hauska nähdä vaikkapa videoituna :)

napperi@hotmail.com

nnenita

jesh vivve! eyelinerpostausta kehiin! sulla on super cat-eye AINA! muutenkin kauneuteen liittyvät postaukset kiinnostaa, esim luottotuotteet oikeastaan ihan mihin vaan liittyen!

Emma

45-vuotias mamma tunnustaa seuraavansa sinun ihanaa höpsöä, mutta kuitenkin järkevää blogiasi. Paketti tekisi hyvää tälle ei-ihan-vielä-mutta-kohta-ikäkriisi-naamalle! Olisi kiva kuulla ajatuksiasi siitä, mistä ja miten ammennat positiivisuutta elämääsi. Vaikutat todella upealta nuorelta naiselta, jatka samaan hienoon malliin!

captainoats

Meikkipostauksista tykkään itse joten niitä olisi kiva nähdä. Tämän postauksen kuvissa oleva silmämeikki esimerkiksi on tosi kivan näköinen, itse kun olen aivan käsi luomivärin käytössä :D

linnda12@gmail.com

saya

Päivä kuvina -postaus olis kiva ja lisäksi jos oot menossa pikkujouluihin niin joku asuun/meikkiin liittyvä postaus :)
sayav(a)hotmail.fi

Miia

Aussiaikojen postauksia! Mä oon lukenut sen verran vähän aikaa blogiasi, niin mulle on jäänyt vähän epäselväks miks olit siellä ja mitä teit jne. Ja oon ulkomaahullu niin sellaiset postaukset kiinnostavat!

tinttu

Haluaisin ehdottomasti lukea mielipiteesi Köpiksen parhaista paikoista! Olis tarkoituksena keväällä tehdä viikonloppumatka sinne, joten ikinä ei voi saada hyviä vinkkejä liikaa. :)

tinksie_@hotmail.com

apple

Videopostaus oli kiva, eli toinen sellainen vois olla jees :) Ehkä vähän tylsästi tykkään aina myös "päivä kanssani" postauksista.

annesavol (at) gmail.com

hukkakukka

Postaustoiveena olisi vaikkapa postaus haaveista ja unelmista. Millaisista asioista haaveilet juuri tällä hetkellä? Mitkä ovat sellaisia must-juttuja, joita haluat elämässäsi kokea?
Jos saisit tietää että sinulla on vaikkapa vuosi
elinaikaan jäljellä, mihin käyttäisit jäljellä olevan ajan?
sopeutuja(at)hotmail.com

saraemiliaa

Matkailuhistoriasi, videopostaus kodista/jonkun muun kanssa tai hiustenlaitto vinkit kiinnostaisivat! :)

edita

Postaustoiveena olisi joulu! Joululahjaideat, tanskalainen joulu vs. suomalainen joulu, lempijouluruuat jne

Ohikulkija

Oon kyllä laiskimus meikkaamaan, mutta silti tällaiset uutuudet innostaa. Josko tämän vaahtomunan helppous ja täydellisen lopputuloksen saaminen pistäs mutkin meikkamaan edes muutaman kerran viikossa ;)

Postaustoiveena niinkin perus kun asukuvat. Niitä ei järisyttävästi näy ja sulla on törkeen kivoja vaatteita! Mustaa mustaa ja mustaa! Jesh :)

Hessupahessu(at)hotmail.com

Oomarie

Postaustoive: Vinkkejä elämänmuutokseen. Olipa kyseessä sitten parisuhteen aloittaminen tai lopettaminen, uusi työ/koulu tai muutto uudelle paikkakunnalle/uuteen maahan, niin elämänmuutos on aina iso ja jännittävä asia. Kaipaisinkin sinun huomioita ja vinkkejä siihen, miten muutosta voi kenties loiventaa, ja kenties pientä rohkaisua (tönäisyä) siihen uskaliaaseen hyppyyn. :-) mtp95289@gmail.com

Hemuli

Oi vitsi toi BB kuulostaa ihan huikeelta :D
Mua kiinnostas postaus sieltä sun kotikaupungista, että mitä kaikkea sieltä itse asiassa löytyy :)

Camu S

Itse toivoisin jonkinlaista meikkivideota, esim. "Näin teen arkimeikkini" :) Jotenkin videolta asiat tajuaa aina paremmin!

Tarus

Kosmetiikasta kun nyt puhutaan niin sun päivittäinen meikkirutiini kiinnostaa! Mitä, millä ja miten meikkaat?? :)

Tiina

Itse olen muuttanut Tukholmaan reilu vuosi sitten opiskelemaan, ja vieläkin tulee päivittäin vertailtua suomalaisia ja ruotsalaisia ihmisinä, kulttuureja, suhtautumista asioihin jne. Siispä olisi hauska lukea postaus siittä missä tanskalaiset ja suomalaiset (tai tanskalaisuus ja suomalaisuus) eniten eroavat! :)
tiinas.lahti@gmail.com

jenni

Miksi-kysymystulvapostaus (:D), aiheena Tanska vastaan Suomi. Tyyliin: Miksi Tanskassa ei myydä Lauantai-pussin autokarkkeja? Tai: Miksi Suomessa salijäsenyydestä saa maksaa itsensä kipeäksi, kun Tanskassa parin kympin kuukausihintaan kuuluu suunnilleen treenikamojen pesukin?

jenni.planting(at)hotmail.com

yywe

Kivoimpia postauksia ovat ihan arkipäiväiset kuulumiset ja tietty kuvien kera! Sitten olisi kiva semmoinen "meidän tarina", eli jossa kerrot jotain lähimmistä ystävistäsi ja kaikki random faktat ovat hauskoja luettavia!
emmaee111@hotmail.com

Lorilee

Mikä minusta tulee isona - tavoitteet ja toiveet opiskelujen jälkeiselle elämälle (mitä missä milloin)!

sinski

Olisi kiva, jos tekisit postauksen vaatekaapin kulmakivistä talvipukeutumisessa, noin vaatealan ammattilaisena. Mitkä ovat tämän talven sinun "must have" -hankinnat? Hauskaa loppu viikonloppua!

katriiij

Varmati aivan mahtava tuo BB! Postaustoiveina lisää videoita, vaikka meikkisi tekemisestä, miten tinderöinti on sujunut uudessa maassa:D lisää asukuvia, pidän sun tyylistä paljon ja tanskalaisten kummallisista tavoista olisi myös hauska kuulla! :D
katri.m.jussila@gmail.com

Emma L.

Oon helmikuussa menossa Kööpenhaminaan pidennetyks viikonlopuksi, joten ois ihan mahtavaa kuulla (tässä tapauksessa lukea :D) parhaat köpis vinkit niin nähtävyyksien kun shoppailunkin suhteen! Ja unohtamatta herkullisimpia rafloja ja illanvietto paikkoja! :)

emma.luostarinen@hotmail.com

Vierailija

Toivoisin toivekuvapostausta! Eli me lukijat saatais toivoa mistä haluttaisiin sun ottavan kuvia (esim. lempikengät, lavuaari, oma käsiala..mitä vaan!)

Ps. Blogisi on päivieni piristys, kiitos siitä !

maiju.maukonen@live.fi

Noora

Postaustoive, top 10 miksi sinun tulisi muuttaa takaisin Australiaan. puss! nooratampio at gmail.com.

Petra

Ensinnäkin toivoisin lisää videopostauksia, ne vois olla ihan vaan sellasia arkisia höpöttelyjä ja kuulumisia, että ei tarvii sen kummempaa aihetta olla :) Sitten kiinnostais myös lukea lisää sun arkipäivistä eli päivä sun kanssa postauksia :)

pikkumyy17@gmail.com

Heidi N

Olisi mielenkiintoista kuulla, minkälaisiin ihmisiin olet siellä tutustunut! En odota, että välttämättä valokuvaisit ihmisiä tai kertoisit heidän oikeita nimiään, mutta olisi kiva kuulla, minkalaisia ystävystymisiä siellä on tapahtunut. Kaverit ja ihmissuhteet yleensä ovat ainakin itselleni niin merkittävässä asemassa kokonaisvuiihtyvyyden kannalta, että tällaiset aina kiinnostavat.

Heidi

Ihanaa, kun teit jutus tästä bb:stä :). Olen nähnyt näitä lehdissä ja miettinyt onko tuo hankkimisen arvoinen. Taitaa, kyllä nyt mennä hankintaa. Mistähän näitä saa? Osallistun mielelläni kilpailuu.

Nyt ei tule mieleen postaus toivetta, jatka samaan malliin. Minusta on kiva kuulla miten sinulla Tanskassa menee. Kämpästäsi olisi toki kiva saada joku postaus. Heiska10@gmail.com

Vierailija

TOP5-listat on niiiiin mielenkiintoisia luettavia. Kategorioina vaikkapa viinit, kotiruuat, kirjat, leffat, biisit, huulipunat, kynsilakat yms. Ihan mitä tahansa huikeeta mielikuvituksella vain voi keksiä :) marjut.isokangas@hotmail.com

N

Postaustoiveena aina niin ihanan nasevaa pohdintaa elämästä ja kuolemasta(sekä kaikelasta siltä väliltä). Myöskin postaus sun vaatekaapin tai vaikka koko arjen kulmakivistä, tällänen materilistinen hömppä... :) ninniiina@hotmail.com

jLo

Postaustoiveena meikkivinkkejä siitä miten tehdä täydelliset rajaukset, lisää asukuvia (asukuvahaaste, anyone?), jonkun toisenkin toivoma luottojutut postaus, eli esim. vaatteet, laukut, tavarat, meikit ja muut tuotteet, joita olet käyttänyt vuosikausia, tähän lasketaan myös esim. Kinder maxit ja eläinarvat, joita kohtaan rakkaus ei ole haalistunut. Eipä mulla muita toiveita, halusin vaan osallistua arvontaan. Puspus <3

jenni791@gmail.com

Ansku

Itseäni eniten kiinnostaa juuri kosmetiikka-aiheiset postaukset. Olisi myös kiva saada esim. joku vuoden parhaat-teemainen postaus.. Vuoden paras ostos, vuoden paras biisi, vuoden paras ruoka jne.. Ehkä semmoinen sitten loppuvuodesta? :) t. Ansku / ansku_34@hotmail.com

Perusjulia

Kiitos ylläripalkinnosta, kyllä kolahti sopiva paketti! Tekee vielä mehukkaamman joulunodotuksen tähän kotiin:)

Magia

Arkisia postauksia, kämppäpostauksia, haavepostauksia ja kosmetiikkajuttuja :) ja sit jotain Tanska-juttuja, mikä siellä on erilaista jne.

Lilium

BeautyBlender tulisi niin tarpeeseen, toivottavasti tulevat pian Suomessa myyntiin. Postaustoiveena Herningin parhaat paikat.
truebie(at)live.fi

Miip

Sun höpinät on aina loistavia, mut ehkä joku älyvapaa ronskilla huumorilla höystetty vertailu suomalaisten ja tanskalaisten miesten (tai ylipäätään ihmisten) eroavaisuuksista ja deittailusta vieraassa maassa (tästä ehkä oli tulossa joku juttu?). Tai sitten sun postaus sun lempikirjoista ja -elokuvista! Videot on kans hauskoja. :) miiamari.aaltonen(at)gmail.com

Oonanen

Minusta olisi mielenkiintoista lukea tyylisi kulmakivistä: lempivaatteistasi ja -asusteistasi. Millaisista vaatekappaleistasi tyylisi koostuu juhlassa ja arjessa, kesällä ja talvella:)
Beauty Blenderiä olisi mahtava päästä testaamaan. Ihoni on mennyt "vanhemmiten" huonompaan kuntoon ja olisi kiva nähdä, peittäisikö tämä ihon virheet paremmin:)
oona_6@hotmail.com

Snii

Toivoisin, että kertoisit hieman tarkemmin hakuprosessista nykyiseen kouluusi ja mitä kaikkea piti ottaa huomioon muutossa/asettumisessa maahan. Oletkin jo jotain kertonut, mutta itsekin miettinyt opiskelua ulkomailla, joten kaikki informaatio on tarpeen :)
sini.sihvonen(at)hotmail.fi

Alala

Toiveina kotipostaus tai ylipäänsä sisustusjutut kiinnostavat. Myös nämä "tätä et tiennyt minusta/10 faktaa" on aina niiiiiin mielenkiintoisia :P Ja hei, Tanskan herkut top 5 ansaitsevat oman postauksensa :)

Lyydia-Soini

Nimimerkki: LYYDIA-SOINI
Toivepostaus: Suurimmat haasteet elämässäsi tähän mennessä.

:--)

peee

Kai kello puoli 11 lasketaan vielä illaksi?...:) en ehtinyt käydä koneella koko päivänä! nyyyh no kuitenkin toivoisin sinulta tavallisia höpinä arki postauksia, kaikenmaailman tarkat, oudot ja hauskat yksityiskohdat tavallisesta päivästä on ihan huikeita :D ps.. saat tavallisen asun näyttämään ihan mielettömältä... en ymmärrä miten onnistut :'D t. pauliinape@gmail.com
Ja lisää kuvia kämpästä!!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram