Unohtumattomat kolme päivää Havaijilla jättivät mielen rentoutuneeksi ja ihon ruskettuneeksi. Vaikka visiittini olikin lyhyt ja suppea, tuli sellainen fiilis, että tänne palaisin koska tahansa uudelleen. Mukavan kompaksi keskusta, hyvät shoppailumahdollisuudet, upeat hotellit sekä henkeäsalpaavan kauniit rannat tekivät päivistäni ihania. Haluaisin kovasti tulevaisuudessa päästä tutustumaan Havaijiin myös "pintaa syvemmälle", Sillä paljon jäi näkemättä ja aitoa kulttuuria kokematta. Honolulun pohjoisrannikolle olisi ollut mahtavaa päästä katsomaan luontoa ja maailmankuuluja surffirantoja, mutta ysin ilman ajokorttia matkustavana puolikkaan päivän bussissa nököttäminen ei houkutellut.. Mutta ainakin tuon visiittini perusteella sanoisin Honolulun turistirysäisempää puoltakin kyllä mainettaan paremmaksi!

Hotellini vieressä oli upea privaattilaguuni ja rauhallisempi hiekkaranta, mutta Waikiki beachille vaeltaminen oli ehdottomasti hikipisaroiden arvoista! Upean turkoosi, kylpyveden lämpöinen merivesi oli kahuusyvää ainakin sadan metrin verran, ja kevyissä aalloissa oli ihanaa lillua.

Honolulun suurin haaste itselleni oli ruoka. En syö saaren perinneruokia, sianlihaa enkä mereneläviä, ja välillä kiinnostavan ruokapaikan metsästäminen oli urakan takana. Paikallinen sushi oli kuitenkin herkullista, ja pienen googlailun jälkeen löysin muitakin kivoja pysähdyspaikkoja. Eniten yllätti ja hämmensi kuitenkin annoskoot - näistä söisi vaikka koko perhe!

Valitsemani hotelli The Modern Honolulu oli yksi ihanimmista joissa olen koskaan majoittunut! Henkilökunta oli nuorta ja rentoa, ympäristö kaunis, näkymä huoneestani upea ja kaksi uima-allasaluetta tekivät parin päivän visiitistäni sujuvan ja täydellisen. Extra-extra myöhäinen checkout mahdollisti viimeisen päivän auringonpalvonnan, ja altaalla tarjoiltu ruoka oli todella hyvää - se on aina positiivinen yllätys. Suosittelen lämpimästi, mikäli vähän nuorekkaampi mutta lomailuun sopivan ylellinen resort kiinnostaa!


Tämän vappuviikonlopun olen viettänyt Kaliforniassa, jossa olen rakkaan ystäväni hoteissa San Diegossa. Siitä luvassa seuraavasti valtava kasa kuvia - nyt hyvää ja aurinkoista uuden viikon sekä toukokuun alkua!

Kommentit (1)

Vierailija

vinkkejä myös San Diegosta otetaan vastaan, koska varasin sinne juuri lennot (jonka jälkeen suuntana on Hawaii)!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram