Kekkerit järjestetty yhteistyössä Baileysin kanssa

Taas on se aika vuodesta, kun paljettimekot ja juhlajuomat kiinnostaa. Pikkujoulusesonki on kuumimmillaan vuoden loppuun saakka (..jolloin sitten alkaakin se uuden vuoden aattoillasta hössötys..), ja pääsin viikko sitten korkkaamaan oman osuuteni juhlakauden kekkereistä. Järjestimme StellanEevan ja juhlajuoma-Baileysin kanssa pikkujoulut sateisen marraskuun pelastukseksi, ja säihkyvät kekkerimme ylittivät kyllä kaikki odotukseni! Selasin eilen läpi yli sata juhlista räpsittyä kuvaa tätä postausta varten, ja suupielet olivat kyllä yhtä hymyä. Miten mahtavaa onkaan järkätä hyvät kemut!

Pikkujoulukekkereistä inspiroituneena ajattelin jakaa kanssanne juhlaillastamme inspiroituneena muutaman pienen vinkin, jolla loihtia hyvät bileet mahtaviksi! Tässä siis viisi kohtaa juhlafiiliksen nostattamiseen ja onnistuneiden juhlien järkkäykseen:

1. Valmistautuminen - Kaikki lähtee fiiliksestä

Olit sitten juhlien emäntä tai odotettu vieras, onnistunut ilta kysyy onnistunutta päivää. Tyhjennä kalenteria turhista menoista, ja jätä aikaa rentoutumiselle ja juhlahumuun valmistautumiselle. Huomaan ainakin itsestäni, että retoutuneen fiiliksen saavuttaminen vaatii aikaa laittautumiselle ja asun valinnalle - kiireessä suhatessa juhliin saapuu paniikkihikisenä ja hermoheikkona. Suurinta luksusta ainakin itselleni luo se, jos ehdin ennen juhlia istahtaa kampaajan tuolissa, tai ainakin varata "kotikampaamooni" tarpeeksi aikaa. Tämä on toki pikkujouluaikana toisinaan haastavaa, kun useat juhlat alkavat suoraan virka-ajan päättyessä, ja juhlatuulelle pitäisi päästä työpaikan vessassa. Hyvän musiikin kuuntelu, rauhallinen viisiminuuttinen meikin ehostamiseen ja suihkaus hajuvettä ennen korkokenkiin sujahtamista muuttaa pölyisimmästäkin toimistorotasta juhlien tähden - ja olosta juhlavan!

2. Kestitsemisen kultainen sääntö nr. 1 - Ruokaa ei voi olla liikaa

Jos huulipuna ja kampaus jeesaavat nostattamaan illan arjen yläpuolelle, vie hyvät tarjoilut ja juomista notkuvat pyödät sen toiseen stratosfääriin. Panosta helposti syötäviin ja moneen makuun sopiviin pikkusyötäviin, jotka saavat olla tarjolla koko illan. Meidän pikkujuhlissa oli tarjolla meksikolaisesta keittiöstä inspiroituneita kasvis -ja lihatacoja Chalupasta, jotka saa hotkittua helposti kitaan, ja jotka täyttävät nälkäisimmänkin juhlijan hetkessä. Sen lisäksi taitava jauhopeukalo Kolu oli pyöräyttänyt kirsikaksi kakun päälle aivan jumalaisen Baileys-juustokakun, jonka resepti oli illan kuumimpia keskustelunaiheita. Eikä suotta.

3. Kestitsemisen kultainen sääntö nr. 2 - Juomaa ei todellakaan voi olla liikaa

Useat kekkerit vuosien aikana emännöineenä olen hoksannut, että jokaisiin kemuihin kannattaa valita yksi the drinkki, jota on tarjolla. Se pitää tarjoilujen järjestämisen helppona sekä kyypparille että vieraille, ja jättää mukavan muiston juhlista myös jälkikäteen. Juoman valitseminen etukäteen myös helpottaa oikean määrän varaamista juhlavieraita varten. Meidän pikkujouluissa nautittiin Baileysiä jääpaloilla viilennettynä - toimii! Kauniista laseista tarjottuna ja vaihteeksi kylmänä tarjoiltu juoma oli idioottivarma "cocktail", ja yllättävän raikas nautiskeltava.

4. Get into the groove eli kemumusan tärkeys

Mikään ei ole yhtä suuri turn off kuin kekkerit, joissa ei soi musiikkia, tai joissa soi sama levy repeatilla. Kaukaa viisas aloittaa pomminvarman bilesoittolistan kokoamisen jo hyvissä ajoin, ja käyttää sitä juhlaillasta toiseen, hifistelijä luo yksilölliset partysoittolistat erikseen jokaista juhlailtaa varten. Meillä dj:n puikoissa pyöri kukapa muukaan kuin maailman lahja musiikille aka Dj Harasekin Stella, jonka soittolista sai kaikki illan ensihetkistä asti viimeisille minuuteille tanssilattialle.

5. Tyypit tekee kemut

Vaikka kampausta olisi asetellut vuorokauden ja mekkoa valinnut puoli vuotta aikaisemmin, on juhlissa tärkeintä kuitenkin seura. Aina juhlien vieraslista ei ole omissa näpeissä (harmi), mutta onneksi pikkujouluissa oli! Sopiva määrä hauskoja ja iloa kuplivia juhlavieraita kesyttää stressaavimmankin houstaajan, ja illasta tulee ikimuistoinen. Meillä oli niin loistava porukka läheisiä ystäviä ja kiinnostavia uusia tuttavuuksia, että yöllä sänkyyn kömpiessä olo oli juhlinut ja onnellinen. Enkä varmasti ollut ainoa.

Sydämellinen kiitos vielä kaikille vieraisiin saapuneille iloisille naamoille, järkkäämisessä auttaneille, Jarskille kuvista, Baileysille, sekä erityisesti bilesiskoilleni Stellalle & Eevalle vuoden parhaista pikkujouluista! Juhlavaa viikonloppua kaikille <3

Valviran sääntöjen mukaan kaupallista alkoholipostausta ei saa kommentoida, sorry!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram