..On vasta edessä. Sanokaa mun sanoneen, mutta 2017 tulee olemaan mun THE vuosi. Tai ainakin yksi niistä. Kuten viimeistään edellisestä postauksesta huomasi, tämä kulunut vuosi ei todellakaan ole ollut mitään ruusuilla tanssimista tai helppoa heinäntekoa – päinvastoin. Kun raketit parin kuukauden (!!KÄÄK) päästä räjäytelään taivaalle ja skumpat glittermekoille, tulen katsomaan tätä kuluvaa vuotta suurena kasvun ja muutosten vuotena. Vuotena, jonka on vain yksinkertaisesti ollut pakko tapahtua.

Moni ei ehkä muista, mutta vielä vuoden alussa asuin Tanskassa, pohdiskelin uran suuntaa ja tulevaa asuinmaata, elin kaukosuhteessa, painoin koulun loppumetrejä. Aika hiton kauas ollaan tultu, ja siinä mielessä kasvukivut on olleet ihan okei, ja ehkä jopa tarpeellisia. Juuri nyt lasken päiviä vuoden ties monenteen vuoteen (neljä), ja olen hyvästelemässä yhden unelman, joka ei koskaan toteutunutkaan. Fiilis on todella haikea, mutta ennenkaikkea odottava. Tämä helvetin värikäs, heittelehtivä ja raskas vuosi on loppumetreillään, ja minä tyttö PÄÄSEN aloittamaan kaiken ihan alusta. Puhtaalta pöydältä on vähättelyä, kun kaikki menee lattiasta kattoon ja lähikaupasta sohvakaveriin uusiksi. Vuoden pimein ajanjakso saa tulla, sillä mikään tässä universumissa ei loista yhtä kirkkaana kuin toivo!

Klikkasin äsken itselleni muuttoilmoituksen, uuden sähkösopimuksen, ja vaaleanpunaisen kahvinkeittimen. Asiat konkretisoituvat pala kerralaan, kuten tänään, kun huomasin vihdoin muistavani uuden kotiosoitteeni ulkoa. Uusi koti kiinnostaa, ja kommenttien perusteella teitäkin. Askartelin äsken pinterestiä apunani käyttäen aikamoiset kollaasit uudesta kodista ja sen sisustushaaveista, jotka heitän ennen viikonloppua blogiin. Viikonloppu kun menee sitten kamoja pakkaillessa ja muuttosirkusta pyörittäessä.

Kuvituksena päiviäni piristävä uusi paperikalenterini – asia jota ilman en voi kuvitella eläväni tulevanakaan vuonna. Ensi vuoden virkaa toimittaa ihanan ja kotimaisen nunuco designin Marble-kalenteri (ja nuo syötävän ihanat kuoret!), jollaisen sain kyseiseltä firmalta lahjaksi. Toivon, että kalenterin välissä olevalle tarra-arkille löytyy runsaasti käyttöä! Haluan tulevaan vuoteeni pingviinejä, kepeää fiilistä, uusia tuulia, matkan Pariisiin, skumppaa, aurinkoloman, leivoksia sekä ehkä pientä rakkauttakin. Ainakin se olisi mahtavaa jos kadonneiden hiuspinnien laakso ilmeistyisi eteeni jostain.

En malttaisi odottaa seuraavaa sivua.

Kommentit (2)

Vierailija

TYKKÄYSNAPPULA! IHANAA!

Vivian oot mun voimaeläin.
Lähetän sun elämään tästä näin tsidimps ihan hirveesti rakkautta.
Ei muuta.
Jatkakaa

Vierailija

Ihana postaus ja mikä asenne!!! Sain tästä voimaa itsellenikin hankalaan elämäntilanteeseen asennoitumiseen ;) Kaikkea parasta elämääsi <3 

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram