Kirjoitin vasta siitä kuinka se täydellinen mies on tuolla jossain kaikille. Lisäksi olen aina väittänyt itselleni ja kaikille muillekin kuinka tiedän millainen tuo minun mieheni on. Ja väitän tietäväni millainen mies minulle sopii. Luin kuitenkin vanhoja kaapissani lojuvia lehtiä samalla leikellessäni mielenkiintoisia kuvia ja artikkeleita. Löysin yhdestä lehdestä artikkelin, jossa pohditaan syitä miksi juuri sinä ehkä olet sinkku. Sivulta pomppasi silmiini teksti "Monet sinkut kuvittelevat tietävänsä tarkalleen millainen puolison he haluavat." Lause pisti miettimään, ja paljonkin. Miteniin muka kuvittelen? Tunnen itseni hyvin, olen pistänyt merkille erilaisten miesten piirteitä niin luonteen kuin ulkonäön suhteen, mielenkiinnonkohteita ja tulevaisuudenhaaveita. Tiedänhän minä millainen mies minulle sopii, kun tiedän millainen minä itse olen? 

Meneekö se loppujenlopuksi kuitenkaan niin yksinkertaisesti. Minä en pidä metsissä samoilemisesta, kalastamisesta, kalliokiipeilystä ja nuotion lämmössä istumisesta, eli eräjormailusta. Pidän niistä tietyissä rajoissa, mutta jos miehelle ne ovat jo yksi osa heidän elämäntapaansa, niin tiedän, ettei hän ehkä kyllä ole mies kenet haluan. Jos mies taas tykkää spontaanista elämäntavasta, matkustelusta ja uusien kokemusten haalimisesta, niin se on suuri plussa, sillä olen itsekin sellainen. Tarvitsen rinnalleni puolison, joka jakaa samat mielenkiinnonkohteet kuin minä. Tulee olla omiakin juttuja, mutta pääpiirteittäin. Tiedän jollain tavalla millaisen miehen haluan, eikä kukaan voi sitä kieltää. En itsekään kiellä, että en voisi joskus yllättyä siitä kuinka erilaisen miehen kanssa päädyn suhteeseen, vaikka olenkin kuvitellut olevani toisenlaisen miehen kanssa. En yksinkertaisesti sulata yleistämistä siitä kuinka sinkut kuvittelevat tietävänsä millaisen miehen haluavat. Kylläpäs ehkä tiedämme. 

Voi olla, että minä myös luulen tietäväni, mutta ennen kuin joku mies todistaa minun olevan väärässä, väitän, että tiedän.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

19 years, in love with photographing, traveling, painting and analyzing.