Keräsin ELLE:n ja Fashionistan sivuilta kevään kuumimmat trendit. Poimi lempparisi ja skippaa kammotukset, vai pitäisikö niille sittenkin antaa mahdollisuus?

ALL WHITE


Väljät, valkoiset mekot liehumaan ja valkoinen oversize jakku päälle. Kruunaa asu valkoisilla kengillä. Anna ihosi hehkua ja hiusten loistaa valokeilassa. Valkoisen sävyistä viileä ja valoa taittava valkoinen on eniten in. Miettikää mikä mahdollisuus ruskettuneella iholla...!

PALJASTA OLKAPÄÄT


Olkapäät vilkkuivat paljaina lähes joka toisessa asuluomuksessa. Nyt on aika paljastaa solisluut ja antaa olkapäiden hehkua. Vaihtoehtoja on kaksi: suoralinjainen off shoulder -malli tai laskeutuva niskalenkki. Itse suosin enemmän jälkimmäistä. Sanomattakin on selvää, ettei näiden paitojen kanssa käytetä olkaimellisia rintaliivejä. Kanafileet/imukuppiliivit kunniaan!

RÖYHELÖT


Rimpsut ja römpsyt, antaa palaa! Unohda prinsessamekkotraumasi ja anna röyhelöille uusi mahdollisuus. Kauluspaidan nappirivistön voi korvata röyhelöillä ja t-paita saa uutta särmää röyhelökyljistä. Väljät mekot saavat kerrastoista ryhdikkyyttä ja rikkovat suoralinjaisuuden kaavaa. Kokeile!

LATINO


Muotisuunnittelijat ovat inspiroituneet Espanjasta. Punamusta yhdistelmä mekoissa, pitsi ja tadaa, ne röyhelöt. Sääret paljastavat rimpsuhelmat tekevät tyylistä kiinnostavan ja viettelevän olematta kuitenkaan paljastava. Riikinkukon värit näkyvät hiuskoristeissa ja sifongissa. Korosta lantiotasi oikealla leikkauksella, punaa huulesi ja paljasta sääresi - olé!

PYJAMAT


Sambakarnevaalien pyörteistä päädytäänkin pyjamabileisiin. Yökkärimuoti on käynyt kuumana miesten keskuudessa jo koko syksyn, mutta nyt naiset, nyt se saavuttaa meidätkin. Kimonot saavat silkkisen kuosin aamutakkien inspiroimana ja väljät hippihousut vaihtavat palmulehtikuosinsa pyjamaraitoihin. Tämä on uusi aste jumpineista, haalari muuttuu kahdeksi kappaleeksi mutta sama kuosi pysyy päästä varpaisiin. Ei siis asukriisejä aamuisin? Tosin haastavaa meille, jotka nukkuvat pelkissä boksereissa tai isänsä mamiksissa. 

LÄPSYKKÄÄT


... aka aamutossut. Sopii hei sen pyjaman jatkoksi! Tämä on paha, tosi paha. Nimittäin jalkani ovat sen verran kapeat, että tuollaiset läpyskät jäävät kadulle nököttämään ottaessani yhdenkin askeleen. Pitää ehkä köyttää nämä kuminauhoilla. Anyway, näyttävät upeilta ruskettuneiden säärten ja shortsien kavereina! Aamutakki on tietty oiva valinta sekin.

HALF MOON -BAG


Pyrin käyttämään suomenkielisiä termejä, mutta mun mielestä "puolikuulaukku" ei vaan jotenkaan toimi. Tämä tekee lepattavien lahkeiden ja helmojen asusta ryhdikkään ja antaa siihen tiettyä särmää, kuin geometrisempi versio ratsastuslaukusta. Klassiseen tyyliin luottava valitsee konjakinruskean, sähäkämpi misu voi koittaa sinistäkin. Tämä laukku muuten kätkee sisällensä paljon enemmän tavaraa mitä voisi silmäarviolla kuvitellakaan!

ORANSSI


Väri, jota suomalainen helposti karttaa. Kuulun itsekin tähän kaartiin. Mutta oranssin ja sinisen vastaväriasetelma toimii, sitä en voi kiistää. Hillitympi pitää muut värit neutraalina ja käyttää oranssia asua piristävänä väripilkkuna. Ovatkohan nämä oranssit haalarit syntyneet Orange Is The New Blackin innoittamana? Ehkä se onkin ensi kevään iskulause?

RYPYTETTY VYÖTÄRÖ


Tästä minä tykkään! Malli korostaa ihanasti kapeaa vyötäröä ja pidentää jalkoja. Tässä on myös pieni annos sitä röyhelöä. Unohda vyöt ja sido housut silkkinauhalla. Yläosana toimivat niin kauluspaidat, crop topit kuin bodytkin. Itse yhdistäisin nämä automaattisesti korkkareihin, mutta hyviä uutisia päkiät, ne aamutohvelit sopivat näidenkin pöksyjen kaveriksi!

TUMMA DENIM


Tumma denim yhdistää niin röyhelövyötäröt kuin paljaat olkapäätkin. Siihen pukeudutaan päästä varpaisiin eivätkä farkut liity sinänsä tähän trendiin laisinkaan. Midimittaiset farkkuhameet näyttävät olevan kevään must-tuote. Tästäkin on hieman lapsuustakaumia enkä olisi voinut kuvitella palaavani farkkuhameisiin, mutta annetaan ajan näyttää. Tämä sävy on kuitenkin kuin suomalaiselle hipiälle tehty, jes!

Hiustrendeinä näyttää olevan ylikasvanut polkka ja tiukka wetlook keskijakaus. Loiva amorinkaari ja pullottavat pusuhuulet ovat trendi, joka on suhteellisen helppoa fuskata rajaamalla amorinkaarta piiloon. Aurinkopuuterilla korostetut lommoposket ja tuuheat Cara-kulmat pitävät suosionsa edelleen. Silmämeikin voi lähestulkoon unohtaa tänä keväänä, pärjäät ripsarilla ja aurinkopuuterilla kyllä! 

Huh, olipa tiukkaa tavaraa. Inspiroiduitteko vai kauhistuitteko, haluan kuulla!

Kommentit (0)

Seuraa 

GIRL CODE - Rehellistä asiaa naisilta naisille tsemppavalla elämänasenteella. Jaan vinkkivitoset, haasteet ja onnistumiset arjestani. Naisten välisen yhteisöllisyyden edesajaminen on minulle elämäntehtävä. Suhtaudun muotiin ja reissaamiseen intohimoisesti ja pyrin pitämään itseeni vireessä haaveilemalla ja visioimalla. 

Viral blog: http://murumania.blogspot.fi/
Instagram: rrosamariia

Teemat

Instagram