Huonosti yön nukutun jälkeen voi huomata peilistä ohimennen kaunottaren, josta on tullut hirviö. Tukka sojottaa ympäriinsä ja eiliset meikit unohtui pestä pois ennen nukkumaan menoa. Täydellinen katastrofi tapaus heti aamutuimaan, tai milloin sitten on herännyt uuteen päivään. Tästä eteenpäin on vaikea kuvitella olevansa parhaalla mahdollisella mielellä aloittamaan uutta päivää puhtaalta pöydältä, jopa eiliset tiskit jäi tiskaamatta ja kahvinkeitin on mennyt rikki ja kaapista ei löydy pikakahvia. Ja eilen viimeiset rahat meni Hermes laukkuun, johon jouduit ottamaan lainan pankista saadaksesi uusimman tuotoksen itsellesi pitkän jonotuksen jälkeen. Ei myöskään ole varaa tilata McDonaldsista kahvia ja naapurimummo lomailee parhaillaan Teneriffalla vaikka paikanpäällä olisi mielusti tarjonnut kahvia voileivän kera. Enenmpää ei voi vajota alemmas kohti helvettiin, sinä olet siellä jo, mutta sentään sinulla on Hermes, ihan ikioma. 

Näinä päivinä on hyvä ottaa mallia KonMarista, sen miten voit toimia tämän kaltaisista päivistä tai ylipäätään elämässä. Konmari kohdistuu kylläkin ainoastaan tavaroiden järjestykseen ja yleis-siisteyteen, mutta sen voi hyvinkin soveltaa tunne-elämän puolella. Sinä voit säätää ja tuunata tunne-elämäsi hyvinkin pitkälle, mutta kannattaa aina aloittaa yksi asia kerrallaan ja suorittaa sen loppuun kunnes voit siirtyä seuraavaan projektiin, oli se sitten mikä tahansa. 

Katastrofin kohdatessa voit esimerkiksi kahvin tilalle juoda ceylonin teetä, jossa on myös kofeiinia. Ja peilin pinnassa on pölyiden lisäksi muita tarhoja, putsaa se jotta näet jatkossa pilkun tarkasti kaikki virheet putsatessasi eiliset meikit pois. Tukkaa ei kannta harjata vaan laittaa nutturalle ja alkaa valmistautumaan kohtaamaan pahimman painajaisensa, valtava tiskivuori. Ja tietenkään asunnosta ei ole tiskikonetta, joten rohkeasti vaan hanskat ja harja käteen! Valtavat tiskivuoret ovat joka naisen pahin painajainen, mutta jatkossa hoida tiskit joka päivä, niin ei synny tulevaisuudessa tiskivuoria. Se miten suhtaudut esimerkiksi arkiaskareisiin tai tiskivuoriin, siihenkin voit vaikuttaa konmarin menetelmän avulla. Se kun aloittaa päivänsä kohdaten todellisuuden silmin ja alkaa pienissä erissä hoitamaan kotinsa tai ylipäätään mitään mieltäaskarrutavassa asiassa, huomaa jo puolessa välissä ettei enää tässä vaiheessa halua antaa periksi ja jättää leikin kesken, paitsi tauot täytyykin pitää jotta jaksaa keskittyä jatkamaan projektiaan. Konmari vaatii oma-aloitteisuutta ja asennoitumista miten kovasti tahttoo suoriutua urakasta tai muuttaa katastrofaalista ihanaan päivään, jolloin kaiken jälkeen voit palkita itseäsi tilaamalla upouuden kahvikeittimen, Moccamasterin tai Dolce Guston keittimen. Ja lopulta rentoutua suihkussa tai kylvyssä laventelinaromin kera. Raikkaalla mielellä voit lähteä Hermes laukun kanssa tapaamaan ystävää, joka ei vielä ole nähnyt uutta laukkuasi ja ystävä tarjoaa sinulle päivän ensimmäisen kupillisen kahvia. 

Aina ei  pidä lannistua ja saatikka antaa katastrofin vallan siihen miltä sinusta pitää tuntua koko loppu päivä, ei! 
Sinä pystyt ja kykenet kohtaamaan sen pikkuisen tornadon, joka pyörii sun jaloissa. Elämä ei kaadu pikku asioiden takia, vain yksinomaan sinä voit vaikuttaa itseesi ja asenteeseen, vaikkapa konmarin avulla tai meditaation avustuksella jolloinka mieli kirkastuu ja näkee kaiken uudesta näkökulmasta. 
Elämä voi tuoda tullessaan vielä pahempia katastrofaalisia asioita, halusit tai et. Elämä, on täynnä värejä, niin myös harmaita ja mustiakin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

”Once upon a time the 14-year-old Finnish girl who had a crush on the Prince of England. She decide sent a loveletter to the Prince and she waited to have a letter from her beloved Prince. After sort time, she got a letter from the palace and she notice that the prince's mother had responded the girl's letter. Thus began the story when the girl became the princess's daughter-in candidate" .

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
Huhtikuu
2016

Instagram