En voi käsittää, että huomenna on jo uudenvuoden aatto? Juurihan juhlimme vasta vaihtuvaa 2013 vuotta? En voi käsittää mihin tämä vuosi on jo mennyt... Vuoden aikana on kyllä tapahtunut vaikka ja mitä. Suuria muutoksia ainakin tuli elämään mm. Lady. Sain myös hyvän vakituisen työpaikan. On myös muutettu sinne sun tänne ja matkusteltu paljon. Vuoden 2013 aikana on valutettu kyynel jos toinenkin. Onneksi surun edestä on myös naurettu ja iloittu. Jokaisesta vuoden 365 päivästä on oppinut jotain. 

Otan kyllä avosylin vastaan 2014 vuoden! Uskon ja toivon, että tuossa vuodessa on sitä jotakin! Jotain sellaista mitä 2013 vuodessa ei ollut. En tiedä olenko ainoa, mutta olen 100% varma, että tuleva vuosi on paljon edellisempää parempi, sekä arvokkaampi. Itse olen aina vuoden vaihtumisen kokenut uutena starttina ja uutena alkuna aivan uuden vuoden lupausten myötä. En ole aivan varma mitä lupasin viime vuotena, mutta tänä vuonna olen aivan varma uuden vuoden lupauksistani. Lupaukset tulen paljastamaan jokaista lausetta myöten seuraavassa postauksessani.

Tänä vuonna uusivuosi tullaan viettämään rauhallisesti ja rennosti ilman mitään sen kummempaa stressiä. En muistakaan milloin viimeksi olisi uudestavuodesta ollut näin hyvä olo? Muistan kuinka joka vuosi ainakin itse olen stressannut tätä päivää aivan suunnattomasti. Missä olemme, mitä teemme, mitä puen päälle, olemmeko Suomessa vai pitäisikö olla ulkomailla jne. Olen aina stressannut siitä kuinka juuri tuo päivä pitäisi olla täydellinen juomiaan myöten aivan aamusta saakka. Tänä vuonna en stressaa vaan annan virran viedä mukanaan. Sen voin kumminkin paljastaa, että tämä uusivuosi tulee olemaan hyvin hyvin erilainen. Odotan kyllä huomista päivää vaikka minuutin tarkkoja suunnitelmia ei ole. Eilen aloitimmekin jo fiilistelyn todella hyvillä juustoilla,  prosciutto crudolla, sekä luomu punaviinillä. I'm in heaven!

Nyt tällä hetkellä kumminkin odotan sitä, että pääsen huomenna pukemaan rennon asun päälle, viinilasin käteen ja fiilistelemään tulevaa 2014 vuotta! Toivon, että tekin pystytte fiilistelemään tulevaa vuotta rennolla asenteella!

Ihanaa tulevaa 2014 vuotta! ❤

3

 

4


                                                                          GOODBYE 2013!
                                                        YOU MADE ME CRY, MADE ME LAUGH
                                                                BUT ITS TIME TO MOVE ON ❤

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram