YESTERDAY 

 
      “Sometimes it's the same moments that take your breath away that breathe purpose and love back into your life.” 

 

                                                                                       With love,
                                                                                         Natalie 
 
 

Kommentit (10)

Miranda

Heippa! Anteeksi kun häiritsen, mutta voisitko millään ystävällisesti kertoa, että minkä kokoinen se sinun Prada saffiano totesi on? :) Tarkoitan ihan että voisitko ystävällisesti kertoa korkeuden ja leveyden senttimetreinä? Olen kalunnut ympäri nettiä yritellen selvittää Pradan kokoja, sillä tieto siitä että kyseessä on esim, toiseksi suurin koko ei riitä, sillä Pradan verkkokaupasta puuttuu kokoja :o olisin niin kiitollinen jos voisit nopeasti mitata. Hyvää päivänjatkoa :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Tietenkin voin mittaa, mutta tällä hetkellä kotona ei ole vain mittanauhaa.. Etsin sinulle kumminkin nuo mitat ja ne ovat nämä tuosta Prada Saffiano Lux Tote Large Double Zip L 3O cm (leveys) , H 20 cm (korkeus) , W 13 cm :) Toivottavasti oli apua!<3 Samoin sinne! x

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram