Päivän asua / Days outfit


050

 

024

 

262


Takki / Jeane Blush
Farkut / Zara
Kengät / UGG
Nahkahanskat / Stockmann
Laukku / Louis Vuitton
Aurinkolasit / D&G

Jacket / Jeane Blush
Jeans / Zara
Shoes / UGG
Gloves / Stockmann
Purse / Louis Vuitton
Sunglasses / D&G

Päivän asu koostui tänään maanläheisistä sävyistä ja rennosta lookista, sillä olen tehnyt vain muuttoa. Joskus on vain ihana vetää lämpimät UGGit jalkaan ja paksu toppatakki päälle. 

Tänään on ollut hieman haikea päivä. En tiedä mistä se oikein johtuu, sillä saimme uuteen asuntoomme avaimetkin. Olen tehnyt muuttoa aamusta aivan iltamyöhään saakka. Olen kuljettanut tavaroita ympäri Helsinkiä ja kannellut satoja kasseja sinne sun tänne. Kulkenut sateessa raahatessa isoa jätesäkkiä täynnä kenkiä. Pysähtynyt tien viereen ja kuunnellut tämän kappaleen alusta loppuun. Valehtelisin jos väittäisin, ettei kappale olisi koskettanut. Mielettömän kaunis.

En tiedä johtuuko tämä surullinen olo kaamoksesta, väsymyksestä vai migreenistä. Vai kaikkien edellisten summasta? Joisin kyllä nyt lasin punaviiniä, jos kaupat olisivat auki. 

Mielessä olisi vaikka mitä asiaa ja kerrottavaa, mutta taidan ottaa nyt Ladyn kainaloon ja mennä nukkumaan. Toivottavasti huomenna olisi parempi päivä. 

Kauniita unia,

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram