Aamulla kerroin poikaystävälleni yllättäväni hänet kiitokseksi asunnostamme. Pöytävaraus oli tehty kello 12 Kalliossa sijaitsevaan Sandro nimiseen ravintolaan. Perjantaina mietin mihin kivaan paikkaan menisimme brunssille sunnuntaina. Mielessäni kävi Kiilat ja Fazerit, mutta vitsi kun halusin jotain erikoista. Tiesin myös, ettei X täyttyisi pelkistä croisanteista ja mansikkasmoothieista. Vitsi miten paljon muuten miehet syö! Vähintään kolme lämmintä ateriaa päivässä aamu ja iltapaloineen laughing Koko ajan on nälkä tai kuuma. Ainoa asia, josta olemme kotona poikaystäväni kanssa "kinasteelleet" kotona ovatkin olleet ikkunat. Pidetäänkö nyt niitä auki vai kiinni. Jos ikkunat ovat kiinni niin toisella on kuuma ja päinvastoin. Onko ratkaisua jollakin tähän ongelmaan?! Haha.

Mutta brunssiin. Huh miten taivaallista! Meistä kumpikaan ei ollut vielä käynyt Sandrossa syömässä, joten innolla odotimme mikä lopputulos tulisi olemaan. Hitti vai huti. Sisälle astuessamme paikat olivat aivan täyteen buukattu ja ainoa vapaa paikka olisi ollut nurkassa aivan lähellä toista pöytää. Siispä poikaystäväni otti ranskankielen taidon esiin tarjoilijan kanssa ja yht. äkkiä meillä olikin pöytäpaikka ulkona. Kätevää!

En tiedä mitä kaikkea ruokaa pöytiin oltiin katettu, mutta aika lähellä täydellisyyttä mentiin. Pääasiassa ruoka oli kasvispainoitteista lukuunottamatta lammaspataa. Itse jätinkin tuon lampaan väliin ja täytin lautaseni simpukoilla, eri salaateilla, kalalla, hedelmillä ja sun muilla herkuilla unohtamatta jälkiruokaa. Jälkiruuan kanssa otin vielä kupillisen minttuteetä, joka kruunasikin koko ruokailun. Hintaan kuului myös yksi lasi kuplivaa. Yhdeltä ruokailu maksoi 26,90€, eli melko hyvä hinta kaikesta tuosta ruuasta ja juomasta. Suosittelen testaamaan! 

Kirjoittaessani muuten tätä postausta kysyin poikaystävältäni missä läppärini laturi on, kun sitä ei näy missäään? Vastaukseksi tuli shampanjacooleri. Se on kuulemma hyvä paikka tavaransäilytykseen. Hmm täytyy pitää mielessä... laughing Tällä hetkellä siirsin kumminkin tuon laturin laatikkoon...Hah! Ihanaa sunnuntaita!

 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (8)

Katskuu

Hahaa meillä on aina sama kina kotona, kun miehekkeellä on aina kuuma ja mä oon vilukissa :-D Sandro pitäis joskus päästä testaamaan, ei oo ikinä vaan saanut aikaiseksi..

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Joo! :D Luulen, että tää kombo on aika yleinen ;D Toinen kun ollaan juuri syöty, niin aletaan suunnittelemaan jo seuraavaa ateriaa :D Kannattaa ihmeessä käydä testaamassa! Kaikkien suosituksien arvoinen :) Xx

A

aww miks mun päähän tuli mielikuva sun poikakaverista paasaamassa ranskaksi että hänen naisystävä on kuuluisa bloggaaja ja sille kelpaa vaan paras eikä mikään nurkkapöytä

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Haha voi eiii, ei nyt sentään XD Taisi olla hän, joka ehdotti pöytämuutosta :D Mutta kiitos kommentista ;) X

:)

Sun teksti on jotenki tosi vaikealukuista... Ihan ku lukis semmosta ajatuksenvirtaa, ku tuolla on väleissä noita "haha!", ja lauseenrakenteet menee vähän miten sattuu. Olis kiva, jos voisit vähän panostaa tuohon, niin postauksista tulis helppolukuisempia. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Kiitos kommentistasi! :) Yritän panostaa vielä enemmän tekstiin ja sen laatuun! Välillä tekstiä vain tulee ja ajatus ei niin pysy perässä :p Mukavaa kesää!<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram