"Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are -
 and where you wanna be. 
 
And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself.”

YESTERDAY'S OUTFIT

1-IMG_9726
1-IMG_9695
1-IMG_9705
1-IMG_9692
Takki H&M (UUSI!) // Mekko Rosewe // Korkokengät ZARA // Laukku Chanel

Jacket from H&M (NEW!) // Dress from Rosewe // High heels from ZARA // Bag from Chanel

1-IMG_9678
Kävelin muutama päivä sitten H&M liikkeen ohi. Ikkunassa ollut vaaleanpunainen lähes puuterinvärinen takki kiinnitti huomioni täysin. Jäin tuijottomaan takkia muutamaksi minuutiksi. En tiedä mikä takissa oli niin maagista, että halusin lähteä samantien kokeilemaan sitä päälle. Yleensä vaaleanpunaiset takit eivät niin sytytä, mutta tuossa viidenkymmenen euron takissa oli sitä jotain.

Löydettyäni takin liikkeestä kokeilin sitä samantien päälleni. Takki istui kuin valettu ja oli kuin tehty minun makuuni. Kultaiset yksityiskohdat ja täydellinen leikkaus! Ei tarvinnut montaa kertaa miettiä otanko takin matkaani vai jätänkö sen liikkeeseen odottamaan seuraavaa ostajaa.

H&M liike on kyllä nyt useaan otteeseen yllättänyt minut hyvin hyvin positiivisesti. Joka kerta kun olen astunut liikkeeseen olen löytänyt kaikkea kivaa! Vaatteet ovat myös kestäneet loistavasti käytössä, joten tällä kertaa joudun perumaan pahat sanani tuosta liikkeestä. Mahtavaa, että joskus näinkin päin!

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram