Eilen vietin vapaapäivää. Päätinkin heti aamusta, että tänään vietän kivan ja rennon päivän. Aamulla heräsin virkeänä jo kahdeksan aikaa ja aloin vastaamaan sähköposteihin. Sähköpostejen jälkeen vietimme Ladyn kanssa tyttöjen aikaa leikkien hänen lempileluillaan. Kun pieni väsähti lähdin itse salia kohti ja joogatunnille. Ai että tunti teki hyvää, sillä edellisenä päivänä harrastin jotain sellaista liikuntaa, jossa lihakset hieman kipeytyivät... (Kerron tuosta liikunnasta seuraavassa postauksessa)

Päivällä hieman pakkailin, sillä meillä on muutto kohta! Jotenkin muutto on aina sellainen raikas alku kaikin puolin. Turhasta tavarasta luopuminen ja elämän järjestykseen pistäminen. Tavallaan odotan sitä, että pääsen järjestelemään tavaroita ja heittämään turhaa tavaraa pois, ihanaa! Odotan myös sitä, että pääsee laittamaan joitain ihania joulujuttuja kotiin! Tänne vanhaan asuntoon en ole viitsinyt laitella mitään, sillä asumme tässä enää sen pari viikkoa. Tulen kertomaan uudesta asunnostamme enemmän, kun olemme sinne muuttaneet!

Illalla näinkin sitten Helenaa pitkästä aikaa teen ja kaakaon parissa ❤ Oli kiva jutella niitä ja näitä ja vaihtaa kuulumisia! Aika riensi taas todella nopeasti ja pian huomasimmekin, että kauppakeskus menee pian kiinni... Kotiin lähtiessämme hain vielä nouto thaimaalaista ja sitten olikin jo aika suunnata kotiin.

Kaiken kaikkiaan oli ihana ja rentouttava päivä! 

IMG_4785

 

IMG_4747

 

IMG_4754


ma7 

Toivottavasti teillä oli yhtä ihana ja rentouttava maanantai! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram