SUMMER HEAT

 

 

 

 

 

 

 

 

Lauantai oli niin kiva päivä! Järjestin ystävilleni pienimuotoiset grillijuhlat. Oli niin superia nähdä rakkaita ystäviä ja viettää heidän kanssaan aikaa. Olin kutsunut noin kymmenkunta läheistä ystävää ja melkein kaikki pääsivät tulemaan. Muutamalla ystävällä oli tuona iltana muuta menoa (polttaria, ulkomaanmatkaa), mutta oli niin ihanaa nähdä melkein kaikkia! On se vain niin, että ilman ystäviä ei elämässä kyllä pääsisi eteenpäin. Olen niin onnellinen, että olen saanut elämääni kaikki nämä upeat ihmiset! Kaikkia ihmisiä ei kuvissa näy, mutta tiedätte ketä tarkoitan. Osan olen tuntenut jo monta vuotta, mutta osaan olen tutustunut vasta lähiaikoina. 
 
Grillijuhlien jälkeen suuntasimme Vanhalle Summer Heateihin blogiyhteistyön merkeissä. Meille oli varattu ihan mieletön pöytä keskeltä salia! Pöytä oli ainakin viisi metriä maasta ylhäällä. Oli pehmeää sohvaa, pöytää, viiniä, mixejä, lamppuja... Huh miten hienosti järjestetty! En muuten muista milloin viimeksi oma kamera olisi unohtunut näin laukun pohjalle... Kiitos ystäville! ❤ Oikeestaan koko illan istuimme tuolla ylhäällä viettäen aikaa. Aika riensi nopeasti ja pian huomasimme, että koko paikka menee kiinni pian! Päätimme muutaman ystävän kanssa jatkaa meille ja nukkumaan pääsimme noin kello kuuden aikaa aamulla! Haha. Huh huh miten siisti ilta ystävien kanssa, näitä lisää!
 
Ps. Summer Heat on vielä auki 16.8 asti!

 

 
Love you all!
 
Kiitos ystäville, sekä järjestäjille illasta! 
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram