Päivän asua / Days outfit

IMG_7182

 

IMG_7184

 

IMG_7183

 

 

2

1


Takki / Mart Of China
Päähine / Lontoo UUSI!
Paita / Sheinside TÄSTÄ! UUSI!
Farkut / Zara
Laukku / Chanel
Kengät / Zara

Jacket / Mart Of China
Hat / London NEW!
Blouse / Sheinside HERE! NEW!
Jeans / Zara
Purse / Chanel
Shoes / Zara

Tänään talvinen asu koostui valkoisen, kullan, mustan ja beigen värin yhdistelmistä. Asu on hyvin hyvin tyttömäinen melkein liiankin, mutta sellaista asukokonaisuutta lähdin hakemaankin. Yllätyin kuinka hyvin tuo murrettu ruskean beige sopii kultaan! Alunperin lähdin hakemaan asua mustalla takilla, mutta nähdessäni tuon kaapissa roikkuvan beigen villakangastakin ajattelin kokeilla. Yllätykseni se näyttikin kivalta!

Olen muuten järjettömän tykästynyt tuohon valkoiseen päähineeseen. Tuo päähine ei ole siis hattu van pikemminkin panta, joka lämmittää kivasti näin talvipakkasilla. Näin samaisen asusteen  metrossa istuvalla naisella ja sitten se olikin menoa! Muistan kuinka parina päivänä metsästin kuumeisesti salaa tuota päähinetta, kunnes aivan viimeisenä päivänä löysin kyseisen kaupan jossa niitä myytiin! Kyllä siinä hymy pääsi! Valkoisen värin ansiosta sitä on helppo yhdistellä eri asujen kanssa mm. keväämmällä mustan nahkatakin ja saappaiden kanssa. Tulisipa muuten kevät jo pian tai kesä! Noh anyway päälle pääsi myös ensimmäistä kertaa yhteistyökumppanini Sheinsiden valkoinen pusero. Pidän puseron mallista paljon, mutta kangas ei ole niin miellyttävä ainakaan itseni mielestä. Tai no olisi se silloin mikäli rakastaisin silittämistä! Materiaali on puuvillaa, mutta hyvin rypistyvää sellaista...

Asun viimeisteli vielä punainen huulipuna, joka toi viimeisen silauksen tälle överityttömäiselle- lookille! :)

Ps. Victoria's Secret paketin voitti tällä kertaa arvonnassa Sara Hattula! Onneksi olkoon! ❤ Mikäli arpa ei osunut kohdalle No Worries, sillä arvontoja on tulossa lisää jatkossakin ja varsinkin Facebook-tykkääjien kesken! :)

Nyt ihanaa tiistaita ja kauniita unia!

Xx Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram