Tällä hetkellä laukustani löytyy:
 
1-IMG_9868
 
HAJUVESI / PERFUME
Panos Emporio Goldflower 
 

1-IMG_9872

 
Tämä Panos Emporion Goldflower hajuvesi on ollut ehdoton lempparini nyt muutaman vuoden ajan. Harmikseni tämän myynti lopetettiin monesta liikkeestä täällä Suomessa. Tämän hajuveden loputtua, täytyy alkaa tutkailemaan nettikauppoja.

IPHONE & KUULOKKEET /
IPHONE &  HEADPHONES
1-IMG_9914
 
Puhelin ja kuulokkeet ovat aina mukanani. Mikäli joku aamu olen jättänyt kuulokkeet kotiin täytyy hengittää muutaman kerran sisään ja ulos välttääkseni kiukkukohtauksen haha. Mikään ei ole kurjempaa kuin treenata istua bussissa ilman kuulokkeita!
 
LATURI /
CHARGER
 

1-IMG_9980

 
Laturi kulkee mukana aina niin laukussa kuin työbleiserinkin taskussa. Myös ulos lähtiessä pakkaan laturin aina ensimmäisenä pikkulaukkuun. Miten niin riippuvainen kännykästä?!

KAMERA /
CAMERA
1-IMG_9988
 
Sama juttu kameran kanssa. Aivan sama minne menen kamera kulkee aina mukana. Sillöin tällöin on aina rasittavaa raahata mukana niin isoa kameraa... Olenkin miettinyt ostavani toiseksi kameraksi jonkn pienen hyvän järkkärin. Olen yrittänyt etsiä pientä kompaktia kameraa, jossa on WiFi ominaisuus. Kuvat voisi siis ladata suoraan nettiin tuosta vain. Mullistaisi mielettömästi bloggaamista ja tätä hullua somettamista. Mikäli teillä on omia suosikkeja otan niitä mielelläni vastaan!
 
HUULIPUNIA /
LIPSTICKS
 

1-IMG_9890

 
Joskus löysin laukun pohjalta yhdeksän huulipunaa yhteensä... Tällä kertaa vain viisi haha.

MEIKKIPUSSI /
MAKEUP BAG
 

1-IMG_9963


Meikkipussi, joka sisältää meikkivoiteen, kaksi ripsiväriä, aurinkopuuterin, huulirasvan, kaksi huulipunaa sekä meikkisiveltimiä.

KORTTEJA & RAHAA /
CARDS & MONEY
 

1-IMG_9951

 
Tällä hetkellä lompakkoni on rikki, joten olen pitänyt kortteja ja rahaa pienessä muovipussissa. Jep muovipussi on ajanut lompakon etua nyt monta päivää... Olen yrittänyt etsiä sitä kivaa, kaunista ja kestävää lompakkoa, mutta en ole löytänyt mitään siistiä kaupoista... Toivottavasti pian tuo kaunis yksilö kävelee kaupoissa vastaan!

KYNSILAKKOJA /
NAIL POLISH

1-IMG_0016

 
En tiedä kuinka kauan nämä yksilöt ovat pyörineet laukun pohjalla. Varmaan siitä asti kun lakkailin kynsiä bussissa muutama viikko sitten.

KIRJOJA /
BOOKS

1-IMG_0009

Ostin tänään Hulluilta Päiviltä Sarah Bradfordin kirjoittaman Diana kirjan. En malta odottaa, että pääsen sänkyyn punaviiniglögin ja tämän kirjan kanssa. Toisena kirjana laukustani löytyi Taloustieteen kirja. Käyn tällä hetkellä taloustieteet perusteet kurssia, joten siksi tämä kirja löytyy lähes päivittäin laukustani.

Näiden lisäksi laukusta löytyy tällä hetkellä

- Sata pinniä.
- Sata ponnaria.
- Purkkapussi.
- Sata irtonaista purkkaa.
- Lakkapullo.
- Kampa.
- Jätettävä hoitoaine hiuksiin.
- Silmätippoja.
- Työavaimet.
- Korkkarit.
- Omena.
- Buranaa.
- Kalenteri.

ja

- Finlandia Trophyyn pääsylippu.

Rauhallista viikonloppua. 

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram