Omalla painolla.

 
Omalla painolla, mitä? Moni teistä varmaan pysähtyi sekunniksi miettimään, että mitä. Tällä hetkellä tuntuu vain, että haluan päästä purkamaan tunteita tänne blogiin. Kevät on ollut yhtä myllerrystä niin henkilökohtaisen kuin tämän blogin osalta. Työt, pääsykokeet ja jatkuva yritys  pysyä täydellisyyden rajoilla. Jatkuvasti olla hyvä ja lähellä täydellistä. Olen koko elämäni ollut suorittaja ja juuri siihen täydellisyyteen pyrkivä haluan kaikki nyt ja heti - myöhemmin ei ole se oikea sana minulle. Olen myös todella kilpailuhenkinen ja epäonnistuminen on kuin naula arkkuun. 
 
Olen huomannut sen, että mitä vanhemmaksi sitä on tullut, sen kriittisemmäksi elämä on mennyt. Elämästä puhun tässä kontektissa kaikista elämän osa-alueista aivan työelämästä lähtien. Pitäisi osata "höllätä" välillä, mutta entä jos se ei onnistu? Mitä jos se toinen sija on epäonnistuminen tai kokonaan häviö. 
 
Blogista puhuessa tämä on aina ollut minulle se pakopaikka todellisuudesta. Pakopaikka kaikesta muusta. Olen pitänyt bloggailua aina sellaisena terapiamuotona ja rakkaana harrastuksena, jonne voi tulla kirjoittelemaan elämän kauniista asioista ja positiivisista asioista. Kumminkin näinä kuukausina tästä blogista on tullut taistelu. Taistelu, jonka tunnen häviän aina joka kerta kuin avaan blogin. Tuntuu, että tällä hetkellä ne negatiiviset asiat bloggailussa on ottanut vallan vaikkei sen niin pitäisi olla. En sitä tarkoita, ettenkö rakastaisi enää tätä touhua, mutta tuntuu etten ole riittävä tai tarpeeksi hyvä. Tuntuu, että joka seuraava postaus täytyisi olla toistaan parempi niin kuvallisesti, asiasisältöineen kuin teksteineen, jotta taso säilyisi edes jonain. Herätessäni olen ajatellut vain bloggaamista ja ennen nukahtamista blogi on ollut viimeisimpänä mielessä. Ajatukset tulevien viikkojen postauksista tai seuraavan päivän asukokonaisuudessa on vienyt voiton. 
 
Tuntuu, että kilpailu blogimaailmassa on tällä hetkellä helkkarin kovaa. Jos et ole tätä tai tota, et ole mitään. Jos et kirjoita siellä tai tuolla niin sinulla ei ole samanlaista arvostusta kuin niillä jotka kirjoittavat jonkun ison nimen alla. Jos et saa päivittäin näin monta kommenttia tai näin monta uutta lukijaa olet nolla. Mikäli et julkaise viikossa yli seitsemää postausta, et voi luokitella itseäsi bloggariksi. 
 
En tiedä olenko ainoa, jota tämä blogimaailman kilpailu ahdistaa tällä hetkellä? Vielä neljä viisi vuotta sitten bloggaajat bloggailivat koska se oli kivaa. Älkää käsittäkö väärin on se vieläkin kivaa, mutta mielestäni tällä hetkellä bloggaillaan, jotta se oma blogi seisoisi siellä voittajan paikalla tuhansien yhteistyökumppaneiden saattelemana. Olenko väärässä? Olenko aivan väärässä, että koko blogigenre nykypäivänä on yhtä suorittamista ja yhteistyökumppaneiden haalimista? Mikäli, et saanut kutsua blogimaailman Awardseihin tai kutsua aamiaisbrunssille, niin mitä sinulle jää?
 
Omalla painollaan on se tämän hetkinen sanani. Haluan, että tällä hetkellä oma bloggailu menee omalla painollaan ja bloggailen koska se on kivaa. Haluan, että löydän taas sen oman palon bloggailuun ilman kaikenmaailman kilpailuviettejä ja palkintopalleja. Haluan, että bloggaaminen on jälleen minulle se henkireikä se minun oma juttuni, josta saan voimaa ja iloa. En halua, että blogini etusivu on se kilpailukenttä, jossa käydään ne taistelut parhaimman bloggaajan paikasta.
 
Juuri nyt en halua tavoitella sitä voittajan paikkaa palkintopallilla, vaan jätän sen muille. Jätän sen muille bloggaajille, jotka ovat blogeineen valmiita siihen. Toivon, että jonain päivänä myös itse kokisin olevani blogini kanssa valmis tähän kymmenenotteluun, mutta tällä hetkellä en ole valmis tähän taisteluun.

Olenko häviäjä? Mielestäni en.
 
1

 

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram