Päivän sana, ripsiväri! Olen tehnyt nimittäin hyvän löydön! Viimeksi Kicks kaupassa vierailessani silmäni osuivat alelaatikossa lepäävään Max Factorin Masterpiece Transform ripsiväriin. "Välitön muutos. Pysäyttävä katse. Vaikuttavaa tuuheutta" Mielestäni kyseinen ripsiväri lunastaa lupauksensa! Ylläolevassa kuvassa ripsissäni on vain tätä ripsiväriä. 

Max Factorin Masterpiecessa on uusi kavennettu harja, joka on suunniteltu antamaan tuuheutta jokaiselle yksittäiselle ripselle. Erityisesti juuri niille lyhyimmille - tyvestä latvaan, yhdellä ainoalla vedolla. Arkimeikissä harjaan useimmiten vain muutaman kerroksen ripsiväriä ripsiin. Juhlameikissä ripset saavat usemman kerroksen väriä, jolloin katseestakin tulee dramaattisempi. Olen onnellinen, että vihdoin löysin hyvän ripsivärin! Tykkään erityisesti ripsivärin täyteläisestä koostumuksesta, joka antaa ripsille uuden ilmeen. Plussaa myös siitä, että ripsiväri pysyy ripsissä koko päivän! Ei varise kasvoille niin kuin muut ripsivärit ovat tehneet. Masterpiece Transform on myös öljytön, joten se sopii loistavasti myös tekoripsiin.

MAX FACTOR MASTERPIECE TRANSFORM

Finally I found the perfect mascara! Max Factor Masterpiece Transform mascara! Immediately transform lashes for an instant WOW effect.  I usually apply two coats per eye to my light eyelashes. If it’s not quite dramatic enough – just keep on applying. What I love most about this product is that I can touch my lashes and the product doesn’t crack and fall down in my face like other mascaras I’ve tried. I can finally say I’ve found a mascara that works the way I want it to work.  

                                                                           
                                                                       Follow my Blog with Bloglovin
             
                                                                                          With love,
                                                                                            Natalie

 

Kommentit (18)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

EU:ssa myytäviä valmiita tuotteitta ei eläimillä testata. Mutta olet oikeassa tuo on sellainen asia, johon meidän kaikkien olisi syytä vielä enemmän syventyä. Onneksi koko ajan mennään mielestäni parempaan suuntaan :) X

Seriously

Ripsiväri_löytö... Se joka kirjoittaa jokaiselle bloggaajalle pakolliseksi luettavaksi yhdyssanaoppaan, ansaitsisi vähintään Nobelin.

annu

Vähän ihmetyttää tää touhu että panostat blogiin, mutta kuitenkin kolmessa melkein peräkkäisessä postauksessa on samat kuvat (ja huulipuna tai ripsiväri putelo? kiitos mutta ei kiitos:D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei!

Tosi harmi kuulla! Tosiaan olen tekemässä kuukauden kosmetiikkahaastetta, tämän takia muutamassa postauksessa on vilahtanut samantyylisiä kuvia. Laitan tämän merkille! Toivottavasti palaat! X

Ella

Nana <3 Eka kerta kun olen ehtinyt selaa näitä sun uusimpia postauksia ja nyt täytyy sanoo et vautsi! Rakastan lukea näitä! You go girl! May all the success come your way baby girl xx

aa

Siis en kyllä mitenkään pysty käsittämään sun ajatuksenkulkua Natalie. Niin moni ihminen sanoi sulle, että ÄLÄ värjää mustaksi - saat sen vaivoin värjättyä enää pois, mutta et ketään kuunnellut koska hetken mielijohteesta halusit mustat kutrit.

Eikä aikaakaan kun haaveilet instagramissa sun "OMASTA" vaaleasta väristä.

Tsiisus sentään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram