Vaikka vuosi 2014 oli elämäni vaikein, mahtui vuoteen myös mielettömiä kokemuksia. Haluankin jakaa teidän kanssanne nuo vuoden 2014 kohokohdat kuukausittain, ennen kuin käynnistän vuoden 2015 täysillä. Nämä kohokohdat ovat poimittu blogistani.


TAMMIKUU
JANUARY

 "Kylmyys iski kyllä monta kertaa yöllä, sillä ystäväni ja minä nukuimme samalla king size bedilla jakaen saman peiton. Kuulostaa oikein mukavalta, mutta peitto painoi ainakin sen 10 kiloa ja milloin se oli tippunut jomman kumman puolelle... Siinä sitten yöllä ihmeteltiin missä peitto on haha. Kolmas asia joka oli pielessä aamulla oli ravintopuoli... Nälkä oli kyllä suorastaan järkyttävä, kun heräsimme! Klubilta lähtiessämme etsimme sitä kuuluisaa pikaruokaravintolaa, mutta kaikki tuon lähialueen ravintolat olivat menneet kiinni, joten jouduimme menemään nukkumaan nälkäisinä, huono huono asia...

Onneksi kumminkin kaikki asiat korjaantuivat, kun pääsimme nauttimaan ihanaa englantilaista aamiaista. Tuon täyteläisen ja hyvän aamupalan jälkeen lähdimme Lontoon keskustaan kävelemään ja nauttimaan auringosta. Hetken käveltyämme törmäsimme Waterloo siltaan, josta näki ihanasti maisemat, sekä Lontoon silmän. Sillalla oli lukuisia todella hyviä artisteja, jotka lauloivat todella kauniisti ja loivat älyttömän makean miljöön. Sillalla pysähdyimme hetkeksi vain nauttimaan auringosta ja ihanasta fiiliksestä. ❤

9

 
050

12

1

 
 
Tammikuun ehdoton kohokohta oli Lontoon reissu hyvän ystäväni kanssa. Neljä päivää shoppailua, kiertelyä, sekä tuohon upeaan paikkaan tutustumista. Lontoo jätti kyllä ison aukon sydämeeni, joten toivon pääseväni sinne takaisin pian... Kaikki upeat nähtävyydet, ihmiset, kaupat, rakennukset ja tunnelma ylipäätään tuolla kaupungissa! Lisää tuosta reissusta pääset lukemaan "London" tagia klikatessa.

HELMIKUU
FEBRUARY

1

 

9

 

2

 
Tammikuussa oli muutamien showroomien kiertelyä ja uusiin mallistoihin tutustumista. Ensimmäinen kuva on otettu Kappahlin Vintage Stories malliston esittelystä. Muistan aina tuon ensimmäisen kuvan hetken. Kaunis mallisto edessä, talvinen aamu, tuoreen croisantin tuoksu ja ikkunasta tuleva auringon valo. Hetki oli jokseenkin kaunis ja mieleenpainuva.

Helmikuun kohokohdissa oli myös ehdottomasti Armin Van Buurenin Helsingin keikka parhaan ystävän seurassa. Tuosta illasta mitään ei puuttunut ja show oli aivan mieletön.

Kolmantena kohokohta oli ensimmäinen työmatka ruotsiin J. Lindebergin showroomille. Matkassa olin yhden kokonaisen päivän ja töitä tehtiin yli 12 tuntia. Muistan aina sen jännityksen, joka hiipi vatsassa koneen laskeutuessa lentokentällä. Tällä kertaa ei olisikaan huvittelumatka Ruotsiin.

"Tuntui upealta astua Lindebergin toimistoon! Nähdä kuinka mallistot syntyvät, kuinka suunnittelijat saavat inspiraationsa, tutustua mallistoihin, nähdä suunnittelijat, ostajat ja muu henkilökunta. Kokemus oli hyvin vaikuttava. Töitä tehtiin yli 12 tuntia ja reissun päällä oltiin yli 18 tuntia"
 
MAALISKUU
MARCH

Maaliskuussa tai huhtikuussa ei tapahtunutkaan niinkään suuria tai hienoja asioita. Ero ja muuttovalmistelut olivat oikeastaan vain käynnissä. Blogi oli yhtä sekasortoa ja elämä hieman sekaisin. Tuo sekasorto valitettavasti heijastui myös blogiin. Huhtikuussa tuli ulos vain 10 postausta ja nekin olivat jokseenkin tekemällä tehtyjä. Nyt ymmärrän jokaisen teidän kritiikin, joka koski tuota aikaa. Olihan blogi tuolloin melko yksitoikkoista ja tylsää luettavaa.

Mikäli täytyy kertoa muutamat kohokohdat laskisin ne postauksiin. Maaliskuussa kerroin unelmistani, joista unelmoin sillä hetkellä. Postauksen avulla sain voimaa ja hetkeksi ajatukset muualle.


Unelmointi postaukseen pääset TÄSTÄ!

HUHTIKUU
APRIL

Huhtikuun ehdoton kohokohta kaiken eron, muuton ja loppuunpalamisen keskellä oli omilla rahoilla ostettu Chanel Grand Shopping Tote Black Caviar laukku.


77


Toine kohokohta oli ystäväni Ellan kanssa järjestetty "Spa Weekend" meillä. Muistan aina sen, kun otimme "aurinkoa" terassilla bikinit päällä. Kai se oli jotain sellaista uhmaamista, sekä uuden alun haluamista - vaikka kylmähän ulkona oli! Keskustelimme viikonlopun yli kaikesta asioista ja ajatukset alkoivat seklkeytyä pikkuhiljaa. Kyllähän siinä viiniä meni, mutta oli täysin sen arvoista!

"Oikein ihanaa ja rauhallista pääsiäistä kaikille. ❤ Mikäli huomenna uutta blogipostausta ei kuulu, olen varmaankin saanut yliannostuksen suklaasta ja hukkunut nenäliinoihin"

blogi

Jos jotain muuta positiivista täytyy myös huhtikuusta löytää olisi se rakkaus asukuvia kohtaan. Ennen oikeestaan tuota kuukautta en ollut niin asukuvien ystävä, mutta tässä kuussa otetetut asukuvat muuttivat kaiken. Jatkossa heti vain kun valoa tulee lisää päiviin, asukuvat palaavat blogiini.

5


Onneksi huhtikuu meni nopeasti ohi ja pääsin pikkuhiljaa normaaliin rytmiin kiinni.
 
On jotenkin hauska lukea näin jälkikäteen vuoden takaisia postauksia. Näiden postauksien selaaminen tuo kyllä muistoja mieleen... Joidenkin postauksien kohdalla muistan tasantarkkaan mitä tein tuona päivänä - tai missä kirjoitin.
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram