BASIDERN

                                                                              ACNE PRONE SKIN

Koska olette parhaita ajattelin arpoa teidän kesken ihonhoitopaketin! Muutama päivä sitten hain postissa Basidernin paketin, joka sisälsi puhdistusaineen sekä kosteuttavan kasvovoiteen. Tuotteet ovat tarkoitettu rasvaiselle ja akne alttiille iholle. Itselläni ei tällä hetkellä tuotteille ole tarvetta, joten ajattelin arpoa nämä tuotteet täysin samaisessa paketissa, jossa itse ne sain.

Mikäli sinulla olisi tarvetta tuotteille, kommentoi toimiva sähköpostiosoitteesi kommenttiboksiin! Arvonta päättyy sunnuntaina 17.5 kello 12!

BASIDERN Oil Control Foam Wash, on mieto ja rauhoittava puhdistusaine, joka puhdistaa tehokkaasti ja hellästi kuivattamatta ihoa. Matala pH- arvo auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojan. Ilman saippuaa, parabeenejä ja alkoholia. Hypoallerginen.

BASIDERN Oil Control Daily Moisturizer, on helposti imeytyvä kasvovoide, joka kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan, suojaa ja estää ihon kiiltoa sekä jättää ihon mattapintaiseksi. Tuote sisältää kehittynyttä sinkki-, keramidi- ja aleosomiteknologiaa sekä allantoiinia rohtoraunioyrtistä ja lakritsijuuriuutetta, joka rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa ja säätelee ihon talieritystä. Se on yksi harvoista aknen hoitotuotteista, joka sisältää aurinkosuojan. Ilman hajusteita ja parabeenejä. Ei tuki ihohuokkosia. Tuotteet saatavilla vain apteekeista!

"BASIDERN Oil Control Foam Wash ja BASIDERN Oil Control Daily Moisturizer tuotteet ovat suunniteltu erityisesti käytettäviksi yhdessä parhaan tuloksen saamiseksi. Ne sopivat myös herkälle iholle, jota hoidetaan aknen vuoksilääkkeillä."

Tulen postittamaan tuotteet itse, joten kuka vain mistä vain voi osallistua arvontaan. Onnea ❤

 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (135)

jonnarawr@hotmail.fi

Jos voittaisin niin antaisin tuotteet 15-vuotiaalle pikkusiskolleni, jolla alkanut tulemaan näppyjä. Itse kärsin nuorena pahasta aknesta, jonka vuoksi jouduin aloittamaan e-pillerit aivan liian aikaisin. Haluaisin ettei siskolleni käy samoin ja olisi oikeanlaiset tuotteet iho-ongelmiin. :) jonnarawr@hotmail.fi

Elisa

Ois ihan mahtavaa voittaa, koska mun iho ei satu (todellakaan) olemaan se mun paras puoli :/
elisa.viiri(at)outlook.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram