Syksy on minulle ja varmasti monille muillekin kaikkein vaikeinta aikaa vuodesta. Päivät pitenevät, illat pimenevät ja ilmat kylmenevät. Töihin lähtiessä on kylmää ja pimeää ja töistä päästyä sama homma jatkuu. Tämä kyseinen syksy on ollut täynnä muutoksia. Näiden muutoksien kourissa olenkin totutellut kaikkeen uuteen. 
 
Itse olen ollut rehellisesti sanottuna hyvin väsynyt päivästä toiseen ja miettinyt paljon mikä tähän voisi olla syynä. Aamulla on ollut hyvin vaikea nousta ja päivän rutiinit olen juuri ja juuri jaksanut tehdä. Aloin pohtimaan mikä tähän väsymykseen ja uupumiseen voisi olla syynä. Pienen pohdiskelujen jälkeen mietin, miten ja mitä voisin tehdä toisin. Jaan teidän kanssanne muutamat pienet vinkit, jotka ovat auttaneet itseä näin muutamien viikkojen ajan. Toivottavasti tämä postaus antaisi myös teille väsymyksen kanssa kamppaileville vinkkejä parempaan oloon.
 
 
LIIKUNTA


1-Näyttökuva 2014-10-5 kello 19.22.13

Liikuin viimeksi kunnolla viime vuoden tammikuussa. Tuolloin irtisanoin salikortin kiireen takia. Vaikka nuo kiireet ovat vain kasvaneet ja työt kasaantuneet en hyväksy enää tekosyitä. Vaikkakin tällä hetkellä teen töitä monta kymmentä tuntia viikossa + opiskelut siihen päälle, päätin löytää aikaa liikunnalle. Fitness ammattilaista minusta ei tule, mutta oman hyvänvoinnin takia päätin aloittaa liikkumisen.
 
Nyt muutaman kerran salilla käyneenä huomaan eron heti. Illalla saa hyvin unen päästä kiinni, aamulla pääsee helpommin ylös ja fiilis ylipäätään on parempi!
 
OMAT HETKET
 

1-IMG_9610

Olen alkanut ottamaan yhden päivän kuukaudesta vain itselleni, jolloin teen vain niitä asioista joita haluan. Jätän työt sinä päivänä taakseni ja pyhitän koko päivän vain omaan hyvinvointiin ja kehon kuuntelemiseen. Tänään oli juuri tuo päivä, jolloin annoin vain mielen ja kehon levätä. Sain lahjakortin työnantajaltani hyvin hoidetuista työtehtävistä ja hyvistä tuloksista. Palkinto tuli itselleni täysin yllätyksenä, mutta voi että kuinka tämä kyseinen lahjakortti piristi päivääni. Toissapäivänä varasinkin sitten ajan kokovartalohoitoon Kämpin Spasta. Huh miten taivaallista! Koko tuo Kämpin Spa osasto ja ylipäätäänn koko hoito oli niin ammattimaisesti toteutettu! Rentoutumishetki ei olisi voinut tulla parempaan kohtaan. Hoidon aikana mieli sai levätä ja kaikki stressi ja uupumus katosi ainakin hetkeksi. Hoidon loputtua olin aivan kuin uusi ihminen niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin.
 
Suosittelen kaikille ottamaan omaa aikaa edes kerran kuukaudessa. Varatkaa jokin kiva hoito tai palvelu jostain paikasta ja olkaa vain tuona päivänä. Tuo kummasti luksusta ja piristystä arkeen.


1-IMG_9616

RUOKAVALIO
 
1-IMG_9628
 
Rakastan syödä hyvin ja tehdä kaikenlaisia ruokia. Tätä rakkautta en ole vienyt itseltäni pois, mutta olen keskittynyt enemmän puhtaisiin aineksiin ja monipuolisempaan ruokavalioon. Terveellisemman ruokavalion lisäksi olen ottanut käyttöön muutamia lisäravinteita, jotka täydentävät ruokavaliooni paremmaksi.

Tällä hetkellä syön kahta lisäravinnetta, jotka antavat lisäpotkua päivään. Vasemalla puolella oleva Aloe Berry Nectar on aloejuomaa, joka sisältää 96% aloeveraa. Kuulin muutama kuukausi sitten, että Aloevera-kasvi on hyvin terveellistä ja päivittäin nautittuna vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiin. Itselleni tuo juoma on auttanut myös herkkään vatsaan. Aloeveraa nautittuna kehomme saa erilaisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja mm. entsyymeja. Vasemalla puolella oleva juoma sisältää juuri tätä tuorepuristettua ja stabiloitua Aloe veraa.

Oikealla puolella oleva ARGI+, sisältää päivittäisannoksen L-arginiini-aminohappoa, antioksidentteja ja tärkeitä vitamiineja. ARGI+ antaa päivittäisen annoksen vitamiineista C, D, B6, B12 ja folaatti, jotka kaikki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Vitamiinit C, B6, B12 ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, kun taas D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. Olen aina ollut hiema lisäravinteita vastaan, mutta näin syksyn tullen olen oikesti huomannut, että lisävitamiinit ovat vain hyväksi. Liikuntaan yhdistettynä nämä tuotteet antavat vain lisäpuhtia ja tällä hetkellä kaikki ylimääräinen energia on hyväksi.

Tuotteet:
http://myaloevera.fi

PIENET OSTOKSET,
HYVÄT TEOT &
YSTÄVÄT

1-IMG_4195

A little shopping never killed nobody. Harkitut ja pienet arjen shoppailuthetket pitävät ainakin oman mielen virkeänä. Hyvät ystävät ovat ehdottomasti yksi voimanlähde, sekä hyvät teot antavat hyvää oloa viikkoihin. 
 
Tänään kävelessä kadulla näin SEY:n eli Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen keräyslippaan. Työntekijät olivat jo keräämässä tavaroitaan pois, mutta kävin silti vielä kysymässä heiltä ottaisivatko he lahjoituksia vastaan. Pudotin heidän keräyslippaaseen viisi euroa ja sain hyvän mielen itselleni. Vaikka rahasumma ei ollut suuri, voivat pienetkin teot antaa jollekin toiselle suuren tarkoituksen.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille 

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram