PARTY NIGHT OUT 

Huh heijaa mikä viikko ollut! Pahoittelut muutaman päivän kestäneestä postaustauosta. Tällä hetkellä olen matkalla lentokentälle. Päämääränä työmatka Tukholmaan. Koko viikko on mennyt töissä ja koulussa. Joka päivä työpäivän jälkeen olen mennyt suoraan kirjastoon tekemään koulujuttuja. Perjantaina olisi nimittäin ison kouluprojektin palauttaminen. En malta odottaa, että saan tuon projektin valmiiksi! Niin paljon tuo koulutehtävä on vienyt aikaa ja aiheuttanut stressiä kaiken tämän kiireen keskellä. Toivottavasti lopussa kiitos seisoo! :) Mutta nyt postauksen aiheeseen.

Lauantaina töiden jälkeen olisi tarkoitus suunnata pitkästä aikaa ulos ystävien kanssa. Meillä olisi suunnitteilla käydä Bankissa, juoda pari lasia viiniä ja vain nauttia illasta. Asetinkin itselleni tavoitteeksi, että jos saan tuon kouluprojektin palautettua ajoissa opettajalle, voin laittaa korot jalkaan lauantaina haha. Tässä vaiheessa näyttää hyvältä ;) Mikäli teillä on viikonloppuna vielä suunnitelmat auki, kannattaa suunnata Unioninkadulle. Meillä on aina ollut noissa tapahtumissa mielettömän kivaa! Viime vuoden postauksen tuosta illasta pääset lukemaan TÄÄLTÄ! Tämän vuoden asu on valikoitu jo valmiiksi, mikäli vain ilma ei ole mielettömän kylmä lauantaina... Asusta lisää viikonloppuna! Nyt on pakko mennä, myöhästyn muuten koneesta.

Seuraavaksi postausta Ruotsista ❤

 

                                                        FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie  

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram