'

                                                                    VICTORIA'S SECRET FORUM

Viime lauantaina Victoria's Secretin Beauty & Accessories liikkeessä juhlittiin avajaisia. Olin avajaisista innoissani, sillä tuona päivänä kutsuvieraistilaisuudessa sai tehdä ostoksia mm. -20% alennuksella. Kuten tiedätte rakastan VS:n alusvaatteita ja tuotteita. Olenkin hehkuttanut heidän tuotteitaan monesti täällä blogissani. Ulkomailla aina ollessani ahmin heidän alusvaatteitaan kotiin ja aina silloin tällöin ostan myös heidän nettikaupastaan tuotteita. Tällä kertaa jouduin kumminkin pettymään Forumissa sijaitsevaan VS:n liikkeeseen. Avajaiset ja liikkeen hinnat, eivät todellakaan vastanneet odotuksia. Liikkeen henkilökunta osasi hommansa hyvin, mutta kaikki muu sen ympärillä ei oikein toiminut. Useimmiten kutsuvierastilaisuudessa on pientä naposteltavaa ja tunnelma katossa. Ihmisiä paikalla ja liikkeessä / tapahtumassa hyviä tarjouksia. Avajaisten meininkiä siis. Jos rehellisiä ollaan niin jopa pieni, tuntematon suomalainen yritys vei voiton näistä VS:n Suomen avajaisista. Tämän pienen ja tuntemattoman suomalaisen yrityksen avajaisissa oli sentään hyvä ja lämmin tunnelma, erilaisia tuotetestauksia, syötävää, juotavaa ja jopa kaikille vieraille tuotekassit kotiin viemisiksi. Vaikka tuotekassit sisälsivät vain yhden suklaapatukan ja suihkusaippuan, oli se todella kiva ele yritykseltä kutsutuille vieraille. VS:n avajaisista vein kotiin jotain aivan muuta.

Hetken liikkeessä kierreltyäni aloin tekemään ostoksia. Herranjumala mitä hintoja! Hinnat olivat melko tyyriitä suhteutettuna esimerkiksi muiden maiden tai jopa VS:n nettikaupan hintoihin. Kuten tiedämme, Victoria's Secretin liikkeissä on aina tarjouksia mm. VS:n Mix & Match Fantasies sarjan tuoksuista, rasvoista ja suihkusaippuoista. Kolme tuoksua hyvään hintaa, ota kolme maksa kaksi periaatteella. Englannin Bond Streetilla sijaitsevassa Victoria's Secretin myymälässä nuo kolme tuotetta maksavat alle 30 euroa. Nettikaupassa saat taasen kolme tuoksua 29 euron hintaan. Suomen liikkeessä tuo tarjous Fantasien sarjan tuotteista oli 39 euroa... Aikamoinen ero. Tällä kertaa tuoksut ja rasvat jäivät liikkeeseen. Eikun löytämään jotain muuta. 

Olen ollut hyvin tyytyväinen VS:n alusvaatteisiin. Melkein kaikki alusvaatteeni ovatkin heiltä. Lauantaina päätinkin päivittää alusvaatekaappini sisältöä. Siirtyessäni alusvaatteiden pariin sain heti ystävällistä palvelua. Aloinkin valikoimaan mitkä kolme tuotetta ostaisin. Samalla kun valikoin tuotteita huomasin hinnat. Yhdet "cheeky" alushousut maksoivat 19,50 ja kolmet alushousut 47 euroa. Lontoossa ja heidän omassa nettikaupassaan samaiset alushousut saa 12 euron hintaa, kolmet taasen 31 euron hintaa. Puhumattakaan Yhdysvaltojen hinnoista, jotka ovat vielä alhaisemmat... No ei se mitään valikoin tuon kolmen parin setin ja siirryin kassalle. Saisihan noista sen -20% pois, " tervetuloa tekemään ostoksia -20% hintaan". Kassalla sain kumminkin vastaukseksi, että 47 euroa. Tuoksu ja alusvaateseteistä ei enää kuulemma saanut tuota alennusta. Hiukan hölmistyneenä maksoin 47 euroa ja lähdin liikkeestä pois. Huh heijaa, nämä super kalliit alushousut saavat sitten olla hyvät!

Olihan liike ihan kokemisen arvoinen, kaunis sellainen, mutta itse taidan ostaa jatkossa nuo alusvaatteet ja tuoksut ulkomailta tai sitten VS:n omasta nettikaupasta. Tiedän, että Suomen veroprosentti on melko korkea, mutta mistä ihmeestä nämä liikkeen hinnat on oikein repäisty? Jäi hieman nihkeä maku suuhun näistä avajaisista ja liikkeestä... Kiitos kumminkin liikkeen henkilökunnalle hyvästä palvelusta! :) Toivonkin myyjien saavan hyvät rahalliset bonukset, vaikka totuus taitaa olla toinen. Joku muu taitaa kääriä hyvät rahat tästä bisneksestä.

Oletteko te vierailleet Suomen liikkeessä? Mitä piditte? :)

Mukavaa alkunutta viikkoa ❤

 

Victoria's Secret Suomeen!

Victoria's Secret shopping

Victoria's Secret Store

 

                                                        FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie 

 

 

Kommentit (33)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! VS:n sivuilla on usein alennuskoodeja, joita voi myös käyttää päällekäin. Näitä alennuskuponkeja käyttämällä saa hintaa melkoisesti alas. Mikäli ostat nettikaupastaan tuotteita suosittelen ulkoistamaan tullauksen firmalle. Suosittelen ottamaan toimitusvaihtoehdoista DHL experssin, he sitten maksavat verot ja hoitavat tuon tullaamisen puolestasi. Paljon halvempi vaihtoehto kuin sitten tuo toinen toimitustapa. Olen ostanut muutaman kerran tuon DHL kautta ja muutaman kerran sitten tuolla toisella tapaa. Tottakai ostoksiin on jonkun verran noita maksuja, mutta alennuskuponkeja käytämällä, olen saanut hinnat ok alhaisiksi :) XX

itse kun olen tilannut nettikaupasta tuotteita, ei paketit ole jäänyt tulliin ja normaalina tilauksena olen tilannut. Suosittelen kumminkin ottamaan tuon

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! VS:n sivuilla on usein alennuskoodeja, joita voi myös käyttää päällekäin. Näitä alennuskuponkeja käyttämällä saa hintaa melkoisesti alas. Mikäli ostat nettikaupastaan tuotteita suosittelen ulkoistamaan tullauksen firmalle. Suosittelen ottamaan toimitusvaihtoehdoista DHL experssin, he sitten maksavat verot ja hoitavat tuon tullaamisen puolestasi. Paljon halvempi vaihtoehto kuin sitten tuo toinen toimitustapa. Olen ostanut muutaman kerran tuon DHL kautta ja muutaman kerran sitten tuolla toisella tapaa. Tottakai ostoksiin on jonkun verran noita maksuja, mutta alennuskuponkeja käytämällä, olen saanut hinnat ok alhaisiksi :) XX

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! VS:n sivuilla on usein alennuskoodeja, joita voi myös käyttää päällekäin. Näitä alennuskuponkeja käyttämällä saa hintaa melkoisesti alas. Mikäli ostat nettikaupastaan tuotteita suosittelen ulkoistamaan tullauksen firmalle. Suosittelen ottamaan toimitusvaihtoehdoista DHL experssin, he sitten maksavat verot ja hoitavat tuon tullaamisen puolestasi. Paljon halvempi vaihtoehto kuin sitten tuo toinen toimitustapa. Olen ostanut muutaman kerran tuon DHL kautta ja muutaman kerran sitten tuolla toisella tapaa. Tottakai ostoksiin on jonkun verran noita maksuja, mutta alennuskuponkeja käyttämällä, olen saanut hinnat ok alhaisiksi :) XX

Mmmaria

No huhhuh mitä hintoja!! :o saas nähdä kuinka kauan tuo putiikki suomessa pysyy :D mua hirvittää maksaa alushousuista edes 10€ niin saati sitten 3kpl 50e o.o apuaaa.. tuoksuja pitäydyn tilaamassa netistä, voi käydä haistelemassa myymälässä ja netistä sitten ostaa.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Itsekin kummastelin hintoja... Oheistuotteet olivat myös todella kalliita.. Hieman ärsyttää nämä 50 euron alushousut, mutta jotenkin en kehdannut enää kassalla kääntyä pois.. Etenkään kun hymyilevä myyjä jo pakkasi niitä paperikassiin :D Se lohduttaa, jos myyjillä on bonukset tuolla myynneistä :D xx Netistähän noita tuoksuja voi ostaa jo halvalla :)

Vierailija

Natalie!! Kiitos rehellisestä palautteesta ja että kerroit hinnoista. Ei sitten tule turhaan ajettua sinne asti kyseisen liikkeen takia!! Mielummin tilaan netistä :-)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Toki kivijalkaliikkeissä on aina erityinen fiilis, mutta todella usein hinta juuri ratkaisee.. Kiva, että pidit postauksesta!<3 Yritän aina postailla rehellisesti ja kertoa oman mielipiteeni mitä tulee asioihin ja tuotteisiin :)

Laura

Itsekin kuuntelin noita Suomen liikkeen hintoja ihan järkyttyneenä, sillä jenkeissä reissaavana ne kuulostaa aivan hirveiltä! Viimeksi ostin jenkeistä 5 dollarilla Fantasies-sarjan tuotteita, ja alushousujakin saa sillä take 5 pay 27 $ tarjouksella. Tosiaankin, saa kaikki ostokset jäädä jatkossakin jenkkireissuille. Ihan törkeän kallista! Mutta kysynnän ja tarjonnan lakihan täällä kai nuo hinnat määrittelee.

Laura Annika / http://onthemoveblog.blogspot.fi

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Olen itsekin asunut Yhdysvalloissa hieman alle vuoden ja tuolloin tuli melkoisen tutuksi VS:n valikoima ja hinnat. Juuri tuo, että osta viisi maksa hieman alle 30 dollaria. Body mistit sen 5 dollaria, huulikiillot 3 dollaria, verkkarit 19 dollaria.. Tuo on totta, että kysynnän ja tarjonnan laki määrää.. Harmillista :/ Täytyy näköjään varata matka :D XX

Anne

Mäkin olen suuri VS "fani" ja aina ulkomailla käyn heidän liikkeissään, varsinkin alusvaatteiden hyvän tarjonnan takia. Tänään kävin ensimmäisen kerran Helsingin liikkeessä ja olen ihan samaa mieltä. Järkyttäviä hintoja. Pienet tekonahkaiset käsilaukut yli 200€ ja juurikin tuo 47€ alushousuista pisti kyllä ihmettelemään. Rasvoja ja tuoksuja mulla on yllin kyllin, joten tyhjin käsin lähdin sitten kotiin päin. Liike oli kyllä hieno ja myyjät ystävällisiä, mutta hinnat aivan kohtuuttomia!

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moi! Juuri näin!! Itseäni hieman nauratti näiden käsilaukkujen, aurinkolasien ja muiden oheistuotteiden hinnat.. :D Aikamoista... :D Melkein Louis Vuitton liikkeestäkin saa samalla hintaa pienen rahapussin. Liike oli hieno ja myyjät ystävällisiä, mutta siihen sitten kaikki se "upeus" jäi. Harmi :/ XX

Tuulia

Huhhuh! Itse just tilasin vs:n nettisivuilta muutaman vaatteen, ja alushousut olivat osta kuusi tai seitsemän hintaan 27,5dollaria! Tietysti päälle tuli verot Yhdysvalloista, pakkaus- ja postituskulut sekä samat maksut Tanskassa jossa asun. Eli ei halpaa lystiä siltikään :D tulis halvemmaksi jos vs olis varasto Euroopassa, josta postittelis Eurooppaan!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Nuo ylimääräiset maksut eivät myöskää ole kivat, ne voivat koitua myös kovin isoiksi :/ Kaikkein parasta on ostaa tuotteita Yhdysvalloista tai Lontoosta :) Ihmettelen kyllä kovasti, ettei VS tuo varastoa tänne Eurooppaan? Uskoisin, että tilaukset verkkokaupasta lisääntyisivät.. <3

kaneli

Veikkaampa, että siellä on ajateltu suomalaisten olevan maksukykyisempi ja -haluisempia. Niin tai näin, kyllä ne suomalaisetkin tiensä nettikauppaan (tai ulkomaille) löytää enemmin tai myöhemmin... Aikamoinen pettymys. En tiedä sitte loppupeleissä, kuinka fiksu heidän hinnoittelustrategiansa on ja toimiiko..

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Näin juuri... :/ Mielestäni melko älytöntä ja riistoa.. Suomesta löytyy myös toinen hyvin tunnettu liike, joka vetää ihan järjettömiä summia välistä.. Toivottavasti tosiaan nämä hinnoittelut eivät koidu tappioksi.. :( X

Laura

Ei ole totta :D Mä kun pidin Tanskan lentokentän liikettä kalliina kun yksi rasva oli 12 €, kun Barbadoksella olen aina hamstrannut samoja about 8€, täällä edes tuo kolmen tarjous ei pääse samaan :D ihan hirveää kuluttajien ali-arviointia! Varmasti on niitäkin, jotka ostaa VS:ää hinnalla millä hyvänsä kun sitä viimein saa, mutta kun lentokentälläkin saa halvemmalla... Kuulemma jopa joissain Seppälöissä on noita tuoksuja ja rasvoja nyt, yllättäen halvemmalla :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kyllä juuri näin!! Aika älytöntä... :D Mielestäni nämä ovat tärkeitä asioista ja ne pitää nostaa ylös. Kilpailua pitää aina olla markkinoilla, mutta rajansa kaikella... Kiitos kommentistasi! :) <3 X

LILI

Mä en ole koskaan hurahtanut VSn tuotteisiin. VS:stä on tullut niin tylsä ketjukauppa eikä siinä ole enää mitään hienoa...etenkään noilla kiskurihinnoilla.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moi! VS:lla on niitä ihania juttuja, mutta niitä ei valitettvasti saa mistään muualta kuin isosta liikkeestä tai nettikaupasta :/ Alusvaatteet ja kaikenlaiset yöasut ovat ihania ja todella hyviä! :)

Anonyymi

Kivaa, kun kirjoitat rehellistä ja aitoa palautetta. Tietääpähän kuluttajana oikean totuuden, eikä sitä siloiteltua versiota, johon blogeissa tuntuu törmäävän erittäin usein...
Sellaista kritiikkiä kehun lisäksi, että käytät aivan hirveesti tuota "kin" -lisäkettä sanojen perässä ja se laskee blogisi kielellistä tasoa merkittävästi. Tulee fiilis, että lukisi lukion tyydyttävää esseetä. "Kin" -lisä toimisi siellä täällä, mutta kun sitä on jokaisessa lauseessa, niin kyseinen lisä tehokeinona menettää arvonsa.

Mukavaa maanantai-iltaa sulle! :-) Oot mun ehdoton lempibloggari, Annika O:n lisäks.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos todella paljon rakentavasta kritiikistä! Haluan kehittyä bloggaajana, joten kiitos palautteestasi :) Vielä on paljon opittavaa, mutta toivottavasti oikealla tiellä ollaan :) Ihanaa maanantai-iltaa myös sinulle ja kiitos kommentistasi! <3 XX

Sanna

Yhdysvalloissakin äskettäin asuneenavoin sanoa että ainakin alusvaatteiden ja oloasujen kohdalla vs hinnat ovat nousseet verrattuna muutaman vuoden takaiseen.. Tietenkin paaljon halvempaa kuin Suomessa mutta verkkareita ei kyllä saa enää 19 dollarilla melkein alennuksestakaan :D

Roope

Suomen ensimmäinen VS:n liike avattiin vuosi sitten. Siellä on hintataso paljon edullisempi.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Tuo liike avattiin tosin lentokentälle, sinne ei pääse kuka vaan, ellei ole ostanut lentolippua. Rajaa siis aika hyvin asiakaskunnan. Toinen myymälä avattiin laivalle, mutta sitä ei nyt oikein kivijalkamyymäläksi voi kutsua. Toivottavasti näissä myymälöissä on edullisempaa! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Luksusmerkiksi en V. Secretia luokittelisi. Se ei kumminkaan ylety samalla tasolle kuin muotitalot Céline, Louis Vuitton, Balmain, Chanel, Givenchy, Hermès.. Enemmän luokittelisin VS:n "high brandiksi" alusvaatteissa. VS on onnistunut markkinoinnissaan hyvin ja tämän takia moni ajattelee VS:n luksusmerkiksi. Toki tästä asiasta voi olla montaa eri mieltä :) xx

:-)

Samoin Vaasan Minimanissa body sprayta on laaja valikoima, aika suolaiseen hintaan tosin (13€).

Iina

Meikkipostauksia taas kehiin!!:) Snäpissä sulla oli ilmeisesti lauantaita varten pikku punainen mekko? MISTÄ?! mahdollista linkkiä jos netistä löytyy.Ihan täydellinen! Mukavaa keskiviikko iltaa Natalie!<3

Tuuli

Hei! Kiitos Natalie, hyvä postaus! <3 Haluan vielä korjata virheellisen tiedon tuolta edeltävistä kommenteista, että lentokentällä olisi halvempaa. Olin juuri ulkomailla reissussa ja poikkesin Helsingin lentokentän VS:n kauppaan. Aivan samat hinnat, ainakin alusvaatteiden osalta mitä siellä katselin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram