Nyt se on sitten julkista! Victoria’s Secretin esimmäinen liike tullaan avaamaan Suomeen näillä näkymin Helsingin lentokentälle tulevana kesänä. Klikattuani lehdistötiedotetta, jouduin kumminkin itse pettymään hieman... Kuten tiedämme, lentokenttien tuotevalikoima on hyvin suppea. Tiedotteessa ilmoitettiinkin, että lentokentälle avataan juuri Beauty & Accessories -myymälä, eli ei kokonaista isoa hienoa liikettä... Hei hei ihanat alusvaatteet ja vaatteet! 

Toisaalta mikäs sen ihanempaa kuin raahata kotiin kilokaupalla erilaisia tuoksuja ja voiteita? Erityisesti tuoksujen ja voiteiden tilaaminen Suomeen on todella kallista puuhaa, joten ainakin siihen hätään tuo liike on hieno juttu! En sitten tiedä avataanko liike juuri lähtevien porttien sisälle? Eli ensimmäiseksi ennen kuin pääsee liikkeeseen sisään, joudut ostamaan lentoliput? Huh kallista shoppailua!

Helsingin katukuvaan liike kuin liike olisi kyllä enemmän kuin tervetullut... Pääsisi hipelöimään ihania alusvaatteita ja sovittelemaan erilaisia babydolleja useaan otteeseen. Mutta toisaalta ihana jättää nämä tuliaiset odottamaan aina sitä Lontoon reissua! Ah Lontooseen voisikin varata jo matkan... Niin ihana paikka, että voisin vaikka heti muuttaa sinne. Serkkurakas, otatko minut asumaan sinne sinun nurkkiisi?

Vielä kumminkin Suomen VS liikkeeseen! Liikkeen tuotevalikoimiin tulee kuulumaan erilaisia tuoksuja, rasvoja ja kosmetiikkatuotteita. Näiden kosmetiikkatuotteiden lisäksi liikkeessä tullaan näkemään erilaisia oheistuotteita esimerkiksi juuri kosmetiikkalaukkuja, joitakin alusvaatteita (ei luultavasti yläosia), huiveja ja aurinkolaseja. Mikäli liike on edes vähäänkään verrattavissa Ruotsin lentokentän myymälään, on se kokemisen arvoinen kyllä, muttei läheskään "to die for."

Lontoon Bond Streetin nelikerroksista myymälää voin taasen suositella kaikille! Siellä voi kuluttaa tunnin jos toisenkin. Se jos jokin on "to die for!" ❤

5

Mikäli kiinnostuit tuosta Lontoon Bond Streetin Victoria’s Secretin myymälästä, pääset tuohon kyseiseen blogipostaukseeni TÄSTÄ!

Mitä mieltä te olette tästä uutisesta? Osui ja upposiko vai oliko täysin ohittamisen arvoinen juttu?

 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (28)

Vierailija

Joo toi on vähän ton VS entrance strategy uusilla markkinoille, että tuodaan vain ne tuoksut ja oheistuotteet, mutta ise kanssa kaipalisin juurikin niitä alusvaatteita. Olen Nycissä siellä shoppailut ja ostanut yhdet parhaimmista liiveistäni. Noh onneksi tuo Lontoo ei ole kovinkaan kaukana :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Juuri näin! Siis pelkän markkinoinnin takiahan tuo pieni liike tullaan tuomaan Suomeen. Petyin myös sillä juuri alusvaatteita olisin itsekin kaipaillut! Netistä, kun niitä on vähän hankala tilata ilman sovituksia... Niin paljon eroavaisuuksia mallien kesken... Itsekin ostin ensimmäiset liivit 17-vuotiaana ja voin ihan rehellisesti sanoa, että edelleen ne ovat tuolla kaapissa. Tosin olen näitä kalliimpia alusvaatteita kohdellutkin täysin eri tavoin kuin esim. H&M alusvaatteita. Pessyt liivit käsin tai hienopesulla koneessa :) Onneksi Lontoo ei ole kaukana ja ainakin brändin arvostus säilyy ehlä paremmin kun sitä ei ole koko ajan saatavilla :) x

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Juuri näin! Siis pelkän markkinoinnin takiahan tuo pieni liike tullaan tuomaan Suomeen. Petyin myös sillä juuri alusvaatteita olisin itsekin kaipaillut! Netistä, kun niitä on vähän hankala tilata ilman sovituksia... Niin paljon eroavaisuuksia mallien kesken... Itsekin ostin ensimmäiset liivit 17-vuotiaana ja voin ihan rehellisesti sanoa, että edelleen ne ovat tuolla kaapissa. Tosin olen näitä kalliimpia alusvaatteita kohdellutkin täysin eri tavoin kuin esim. H&M alusvaatteita. Pessyt liivit käsin tai hienopesulla koneessa :) Onneksi Lontoo ei ole kaukana ja ainakin brändin arvostus säilyy ehkä paremmin kun sitä ei ole koko ajan saatavilla :) x

Katja

Valitettavasti myymälä tulee porttien sisäpuolelle, terminaali kakkoseen. Eli ilman lentolippua ei pääse ostoksille :(

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Juuri näin sen ajattelinkin... Eli kallis shoppailureissu siis tiedossa! :D No aloitushan tämäkin, pikkuhiljaa tänne Suomeenkin vain mitä! ;) <3

H

Olen töissä lentokentällä joten täytyy varmaan pistäytyä jossain vaiheessa. En edes tiennyt että Hesa-Vantaalle ollaan avaamassa kys. liikettä, toivottavasti sieltä saa hlökunta-alennuksia.

Laura

...mutta toisaalta, esim. Ouluun voi ostaa lipun 25 eurolla ja sillä pääsee jo turvatarkastuksesta läpi ;) Halvemmaksi se tulee, kuin VS kosmetiikan tilaaminen Jenkeistä! Näinhän leffoissakin porukka tekee kun haluaa päästä julistamaan rakkautta porttipuolelle :D

Elina

Viking Gracellakin on samainen myymälä, jossa myydään juuri tuoksuja, voiteita, alusvaatteita (ei rintsikoita), laukkuja.. Etkö ole kuullut siitä?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Kylllä olen tietoinen tuosta. Tuo Suomen liike on siis ensimmäinen kivijalkakauppa, jossa valikoima on paljon suurempi kuin esim tuolla laivalla. Mutta niin kuin kerroin, petyin myös hieman avattuani tuon tiedotteen. Itsekin kun odotin isoa myymälää esim. juuri Helsingin keskustaan :)

Sieni

Onhan tuollainen Beaty&Accessories liike ollut jo jonkin aikaa Viking Linen Grace-laivalla. Eli eipä tuo sinänsä ensimmäinen Suomen liike ole, ensimmäinen maalla sijaisteva kyllä.

Emppu

Mua ei tämä uutinen hetkauttanut yhtään, en ole VS:n tuoksujen ja muun tilpehöörin ystävä joten jää varmaan käymättä tuolla. Alusvaatteet olisivat ihan eri asia, mutta toisaalta on ihan kiva olla jotain, mitä ei täältä Suomesta saa ja joka tuo lisäiloa matkustamiseen.

Oona

Niin ihanaa että saadaan vs:n liike Suomeen, oon tosi iso vs fani ja muutenkin vs:n tuotteet on vaan niin täydellisiä❤️

caro

Vs tuoksuja ja voiteita sun muuta saa netistäkin elloksel oli joskus ja esim nordicfeel sivuilla vaikka missä! Kampissaki on vs lippulaivamyymälä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Joo netistä niitä saa juuri tuolta Nordicfeel nettikaupasta. Näin myös Glitterissa tuoksuja jokunen aika sitten?! Ai on Kampissa!? Ei vitsi täytyy käydä tsekkaamassa! :D kiitos vinkistä <3

Sari

Kiva että VS tulee vihdoin Suomeenkin! Vaikkakin lentokentälle ja "vain" tuoksut ja voiteet ym. Harmi ettei ollut jo vuosi sitten kun reissasin suht säännöllisesti Helsingin ja Tukholman väliä lentäen! Tosin asun nykyään Ruotsissa ja olen hämmenyksekseni nähnyt VS:n tuotteita ihan normi ruokakaupassa myynnissä sekä tavallisessa Tarjoustalossa tai vastaavassa, samoin olen nähnyt Tigi Bedhed-tuotteita, molempia olen tähän asti pitänyt ns. vähän laadukkaampina merkkeinä.. Mutta helpottaa elämään ettei tarvitse tilata tai metsästää ulkomailta :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ainakin alkuhan tämäkin on! Ehkä tulevaisuudessa Helsinkiin avattaisiin myymälä?! Ainakin toivon niin... Ruotsin lentokentällä on juuri tuollainen myymälä ja siellä itsekin olen käynyt aina silloin tällöin reissatessani siellä päin. Mutta joo tuo on totta, että nämä merkit siirtyneet yhä enemmän ns. "normaaleihin" kauppoihin.. Se on kyllä totta!<3 xx

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Näin juuri! Alkuhan tuokin on! Varsinkin kun me täällä pohjolassa tulemme kaikkien asioiden kanssa niin myöhään perässä :D SE OLI IHANA!<3

VS♥

Toivottavasti aukeaisi rnnrn krsäkuun toisiks vikaa viikkoa niin pääsisin käymään tuolla

Mary

Ei liity aiheeseen, mutta saatko joskus lähiaikoina uuden bannerin? Sulle sopis sellanen raikas ja ihana blondi-Natalie -banneri :)Turhaan noin paljon meikkiä kun olet kauneimmillas ilman meikkiä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram