Lontoon reissultamme odotin paljon shoppailua, erityisesti Bond Streetilla sijaitsevaa Victoria's  Secretin nelikerroksista myymälää. Liike oli niin ulkoa kuin myös sisältä todella upea.  Astuessani sisään myymälään olin kuin lapsi karkkikaupassa. Katseeni haahuili sinne sun tänne enkä oikein tiennyt minne suuntaa lähteä tai mistä päin aloittaa shoppailu. Onneksemme liikkeessä oli juuri samaan aikaan alen loppurysäys, jolloin tuotteita löytyi jopa -75%!

Alimmainen kerros oli omistettu kokonaan vain VS:n PINK merkille. Toinen ja kolmas kerros taasen kokonaan Victoria's Secretille. Neljäs kerros oli sovituskoppeja sekä lepotuoleja täynnä. Huvittikin kuinka miehet olivat omineet juuri tuon neljännen kerroksen. Naiset vain kävivät viemässä valmiita kassejaan sinne miesten vahdittavaksi.

Aloittaessani soppailut päätin ensimmäiseksi katsoa alennukset läpi, sillä huomasin ihmisten tehneen juuri alennuksista loistavia löytöjä. Asia oli juurikin niin, sillä löysin ja tein suurimmat ostokseni juuri niistä alerekeistä! Tuntui hyvältä pulittaa kymmeniä euroja vähemmän, mutta saaden tuplaten enemmän! Ostoskassini ollessa täynnä loistavia löytöjä siirryin toisiin huoneisiin tekemään tuliaisostoksia, sekä vain ihailemaa upeaa liikettä! Olen rakastunut!

Victoria's Secret New Bond Street

050

8

 

10


9

7

 

5

 

2

 

6

 

4

 

15

 

11

 

3


050

Myymälässä oli kyllä jokaiselle naiselle jotain! Löytyi niin sporttisia asusteita kuin myös häätuotteita kaikkineen pitseineen. Itse olen ostoksiini tyytyväinen, vaikka ainahan sitä voisi shoppailla enemmän! Seuraavassa postauksessa esittelenkin omat ostokseni!

Nyt ihanaa torstain jatkoa!

Xx Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram