Nyt tulee teille lupaamani Victoria’s Secret ostopostaus! Teen postauksen kahdessa osassa. Toivottavasti pidätte!

Here is the Victoria's Secret post that I promised I'd make. It will be in two parts. Hope you like it!

Victoria’s Secret

1

Liikkeestä lähdin ostamaan alusvaatteita, yövaatteita, tuoksuja, voiteita, hajuvesiä sekä tuliaisia. Yövaatteita tuli ostettua hieman isommalla kädellä, sillä puolet niistä olivat hyvissä aleissa. Tai no hyvissä ja hyvissä, mutta halvempia kuin normaalisti! Nyt taas vaatekaappi kiittää vähäksi aikaan... Ostin myös ystävälleni syntymäpäivälahjan VS:lta.

I mainly bought nightwear because they were on sale and had good deals. I also got some lingerie, perfumes, lotions, and souvenirs. I also bought my friend a 21th birthday present from VS.

IMG_7162

 

IMG_7163

 

2


3

Yömekkoja tuli ostettua peräti seitsemän kappaletta. Muutamien mekkojen kanssa tuli myös alaosat mukaan, mutta jätin kuvaamatta ne teille. Olen täysin rakastunut näihin, sillä mekkojen leikkaus ja materiaali ovat todella mielettyviä päällä. Erityisesti tuo pinkki ja leopardikuviollinen babydoll ovat lemppareitani!

I bought seven dresses. Im totally in love all of them because of the shapes and materials. Especially the pink and leopard babydoll are my favourites.

VS:sta tuli ostettua myös aika makee baseball takki! Olen pitkään yrittänyt etsiä erilaista ja naisellista baseball takkia ja vihdoin löysin sellaisen! Normaalihintaisena takki olisi ollut liian kallis, mutta -30% alennuksen kanssa takin hinta oli sopiva!

I also bought a supercool baseball jacket. The price was good because the jacket was on sale. Im super happy!

IMG_7165

 

IMG_7164IMG_7166

Miten iskikö ostokset teihin? :) 


Ps. Blogiini tulee tästä lähtien myös englanninkielistä tekstiä, sillä ulkomaalaisia lukijoita on tullut jonkun verran mukaan! Pahoittelen jo etukäteen, mikäli teksteissäni on jonkun verran kielioppivirheitä.

Ps. From now on I'll include some English translations on my blog because I've gained quite a few international readers. Appologies in advance for any grammar mistakes!

Xx Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram