Kysymyspostausta kyseltiin, joten tässä tulee ensimmäiset kymmenen kysymystä! Loput kysymyksistä tulee toisissa postauksissa. Hope you like it! ❤ 

 Many of you have been asking for the Q&A post, so here are the first ten questions. The remaining ones I will divide into a couple of other posts.

 

1. Mitä kaikkea olet opiskellut? Jos kävit lukion niin, mitä aineita kirjoitit yo-kirjoituksissa ja mitä arvosanoja niistä sait?

Peruskoulun jälkeen menin Vaskivuoren lukioon. Lukion jälkeen suoritin muutamia kursseja sieltä sun täältä, mutta tällä hetkellä isoin haave olisi päästä yliopistoon opiskelemaan. Ensi vuonna pyrin tosissani opiskelemaan ja vähennän työtä. 70-tuntiset viikot voi siis unohtaa. Ymmärsin sen tänä vuonna, että pyrkiessä kouluun tuo opiskeleminen ja lukeminen pitäisi olla vain ainoa asia.

Tein virheen myös ylioppilaskirjoituksissa, Kirjoitin nimittäin viisi ainetta samaan aikaan: englanti, ruotsi, psykologia, terveystieto ja äidinkieli. Mikäli olisin ollut fiksu, olisin jakanut kirjoituksia ainakin kahteen osaan. Arvosanoihin en ole kovin tyytyväinen. Viikon lukemisella kirjoitin muutamaa pistettä vajaat M:n paperit. Realiaineet menivät hyvin, mutta vieraissa kielissä tuli todella typeriä virheitä. Te joilla on kirjoitukset edessä älkää tehkö samoja virheitä. Lukekaa ja jakakaa teidän kirjoituksia! Keskittykää vain tuolloin teidän kirjoituksiinne.

2.Miksi haluat opiskella juuri viestintää? Miten opiskelut sujuvat?

Neljän vuoden aikana unelma-ammatti on tullut selväksi, tai ainakin melko selväksi. Tulevaisuudessa haluan jatkaa media-alalla ja blogin kirjoittamista. Haluaisin saada vain ammattipätevyyden ja laajentaa osaamistani paljon. Markkinoinnin opinnot kiinnostavat myös todella paljon, joten mikäli jos joskus pääsen opiskelemaan yliopistoon opiskelen ehdottomasti myös markkinointia. Yrittäjyys ja muoti on myös aina kiinnostanut. 

3.Mikä on unelma-ammatisi?

Hääsuunnittelija ja yrittäjä eri osa-alueilla. Bloggaaja jos näin voi sanoa suoraan! Tälä hetkellä haaveilen vaikka mistä, mutta nuorempana haaveilin oikeustieteellisen opinnoista. Kävin Amerikassakin yhteiskuntaopin eri opintoja ja rikosoikeiden perusteita (tosin näitä ei voi laskea suomenkielisiin opintoihin), mutta haave juristina olemisesta tyssäsi aloitettuani bloggaamisen. Ajatelkaa nyt, lakinainen, jonka kuulumiset voi googlettaa sadan eri huulipunan kanssa :D Se siitä uskottavuudesta. Byee!

 

1. What have you been studying so far? If you went to high school, which subjects did you write in your finals?

After completing middle school I went straight to high school (let me clarify, that in Finland this is not always the case). After high-school I completed a couple of courses at the “open” university, where anyone can go study and take classes, but that doesn’t mean that you have been accepted to university through the entry exams. Next year I know that if I want to get into university, I will have to work less, because the combination of 70h workweek and studying on top of that just doesn’t work.

I did a big mistake when preparing for my finals in high school, instead of dividing all my exams into a couple of semesters. I wrote them all at once, and the results weren’t that good. Obviously. In Finland we have a choice of how we want to divide our exams on our last year. So I should have just written a couple of exams at a time, not all at once, because this was reflected in my scores.

2. Why do you want to study communication and how are your studies going?

 I want to study communication, because in the past four years I have more less learned what I want to become in the future. I want to continue working in the media industry and continue writing my blog. It is important to get a higher education in my opinion, so this is the main goal. I’m also very interested in entrepreneurship and fashion.

3.What is your dream job?

 I would really like to become a wedding planner and an entrepreneur, in different fields of work. Let’s just say that I would like to do blogging as my full time job, but with something else on the side as well.

When I was younger, I was really into law, and when I studied in the states, I took a couple of social studies classes actually. But if we were being realistic, I probably wouldn’t have much of credibility as a lawyer, since you can find my blog on Google with all this superficial make-up stuff etc. Goodbye to Natalie’s law career.

 4.Mihin kolmeen maahan haluaisit matkustaa? Kerro kolme kaupunkia jossa haluaisit käydä tai kolme nähtävyyttä jotka haluaisit kokea?

RANSKA! Malediivit, Monaco, Yhdysvallat ja Dubai. Hups tuli viisi! Olen matkustanut todella paljon, mutta Ranska on jäänyt vain listalta pois. Pariisi on ehdoton kaupunki josta haaveilen! Aina haaveillut. Voin jo kuvitella kaikki ihanat kahvilat ja putiikit. Patongit ja viinit! Toivon, että viimeistään parin vuoden aikana Pariisi tulisi tutuksi. Haluaisin kovasti myös matkustaa etelä-Ranskan läpi. Poikaystäväni puhuu täydellistä ranskaa, joten ehkä pyydän häntä oppaaksi matkalle. Pariisissa ylläri ylläri Eiffel-torni täytyy kokea.

Toinen kaupunki, jonka haluaisin ehdottomasti kokea on New York! Ikinä en ole käynyt kyseissä paikassa, kuullut vain paljon hyvää. Kolmas kaupunki jossa haluaisin käydä on Moskova. Venäjällä en ole ikinä käynyt, joten olisi kiva kokea tuo maa ja katsoa kuinka se vastaisi omia mielikuvia. Apua näitä kaupunkeja on vaikka kuinka monta... Rio de Janeiro, Los Angeles, St. Tropez..

 

4.Which three countries would you like to travel to? List three cities or sights you would like to experience?

FRANCE! Maldives, Monaco, U.S.A. and Dubai. Oh well, that’s five destinations. I have travelled quite a lot in my life, but for some reason I have missed out on France. Just like any other typical girly girl, I dream of going to Paris one day. I can already imagine all the cute cafes, good wine, croissants etc. I would really like to travel there in the next couple of years. My boyfriend speaks perfect French, so the language wouldn’t be a problem. Also travelling through South of France would be amazing.

I would love to travel to New York, because I have only heard fun and good things about it as a city. Also I am really interested in travelling to Moscow, Russia. I think that’d be awesome, because I have never been in Russia.

There are so many places where I want to travel to, St. Tropez, Los Angles, and Rio De Janeiro etc.

5.Minkälainen on musiikkimakusi? Mitä musiikki sinulle merkitsee? Kerro suosikki bändejäsi tai artisteja.

Kuuntelen aika paljon housea. Rakastan myös Lana Del Reyta. Musiikki merkitsee jonkun verran, mutta ei niin paljon kuin esim. kirjoittaminen tai muu luova toiminta. Kuuntelen musiikkia lähes päivittäin, mutta bloggaamisesta ja valokuvaamisesta saan paljon enemmän voimaa päivään. Kaikkein paras combo on kumminkin kesä, merivesi, lasi viiniä, hyvä seura, kamera mukana ja loistava musiikki taustalla. Haha en tiedä miten viimeinen lause oikein liitty tähän kysymykseen, what!? 

 

5. What type of music do you listen to? What meaning does music have for you?

 I listen to a lot of House. I really love Lana Del Rey. Music means something to me can’t really put it into words, but it doesn’t mean as much to me as writing and other creative things. I listen to music daily, but I love blogging and photography way more. Although, the best combination is summer, sea, a nice glass of wine, good company, take your camera with you, and have great music playing on the background. This last sentence was kind of irrelevant, but you get the picture.

 

6.Mitä haluat kokea elämässäsi ja mitkä ovat tavoitteesi ja päämääräsi? Suunnitteletko paljon tulevaisuuttasi vai elätkö mieluummin päivä kerrallaan? Mikä on mielestäsi elämän tarkoitus?

Haluaisin matkustaa mahdollisimman paljon ja kokea mahdollisimman paljon asioita. Tutustua uusiin ihmisiin, rakastaa, elää ja olla onnellinen. Oppia jotain uutta joka päivä. Haluaisin asua esimerkiksi mahdollisimman monessa maassa, ihan vaikka pari kuukautta. Tutustua uusiin kulttuureihin, kokea ja nähdä mahdollisimman paljon. Ennen tuota matkustelua haluaisin kokea myös yliopistoelämän ja mahdollisimman paljon erilaisia asioita. Matkustelun jälkeen voisin jäädä muutamaksi vuodeksi työelämään ja sen jälkeen voisin ryhtyä kotiäidiksi tehdä töitä kotoa käsin.

Tavoitteeni on olla elämässä onnellinen ja pitää läheiset ihmiset lähellä. Haluan myös kehittää itseäni koko ajan ja nauttia jokaisesta hetkestä. Olen huomannut, että positiivisella ja iloisella asenteella pääse todella pitkälle elämässä. Suunnittelen tietenkin jonkun verran tulevaisuuttani, mutta asioilla on tapana mennä omalla painollaan eteenpäin. Muutaman vuoden sisään haluan olla yliopistossa ja valmistua. Ennen 30-vuotis syntymäpäivääni haluan saada myös yhden lapsen. Onneksi tässä on vielä kahdeksan vuotta aikaa! Elämän tarkoitus on mielestäni olla onnellinen, nauttia ja rakastaa.

 7.Miten kuvailisit rakkautta? Mikä on oma näkemyksesi romanttisesta rakkaudesta sekä rakkaudesta ystäviin ja muihin itsellesi tärkeisiin asioihin? Kerro mitä sinä rakastat ja mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi. Työsi lisäksi siis.

Rakkaus on luottamusta, rehellisyyttä, hulluutta, rakkautta, intohimoa, huumoria, leikkimielisyyttä, rohkeutta. Romanttinen rakkaus on turvaa ja toisen kanssa olemista juuri omana itsenään. Pilkettä silmäkulmassa täytyy myös olla. Parisuhteessa kummankin tulee kunnioittaa ja arvostaa toisiaan Vaikka suhteessa ollaan tasavertaisia, tulee miehen olla perheenpää.  En voisi ikinä kävellä suhteessa miehen yli. Tarkoittaen tällä sitä, että miehen tulee olla tukena ja turvana kaikissa tilanteissa. 

Ystävät ovat itselleni tuki ja turva. Vanhempana on sen huomannut, että laatu todellakin korvaa määrän. Voin sen sanoa, että itselläni on maailman parhain ystäväpiiri. Siis voi luoja jos joskus joku nauhoittaisi meidän ystävien väliset keskustelut. Sieltä nimittäin tulee sellaista mustaa huumoria ja juttuja välillä, että heikkohermoinen saattaisi helposti pelästyä. Hyvien ystävien kanssa on ihan parasta kun voi olla täysin oma itsensä. Voi mennä toista vastaan yömekossa ja hiukset täysin likaisina. Voi näyttää kaikki heikot ja huonot puolet itsestä, tietäen kumminkin toisen pitävän sinusta juuri sellaisena kuin olet.

Rakkaus on ihan mahtava käsite. Rakastan perhettäni, ystäviäni, työtäni ja elämää tällä hetkellä ylipäätänsä. Onnelliseksi minut tekee ehdottomasti kaikki arjen pienet asiat. Huomioiminen, hyvä päivä töissä, materialismi, lämpö, aurinko, merivesi, hyvä viini, ystävät, hyvät juhlat, huumori, kauniit asiat... Lista voisi jatkua loputtomiin!

 

6.What kinds of things would you like to experience in your future? What goals do you have? Do you like to live day by day, or plan your future? What is the meaning of life in your opinion?

I would like to travel a lot, and experience different things. I want to get to know new people, live, love and be happy. Learn something new every day. Live in as many countries as possible, even if it’s only for a few months, but still, an experience. I would love to get to know new cultures, and see the world. But, before travelling, I’d prefer to get into university, and experience the uni life as well. After travelling, work for a few years, and then become a stay home mum. Honestly, I wouldn’t mind that. I could work from home.

The meaning in life for me is to be happy, and keep your loved once close. I have also noticed, that I constantly want to improve myself as a person and learn more. I want to enjoy every moment. I know that with a positive attitude you can get far in life. In the next couple of years, I would want to get into a university and graduate. In my dreams, I would have my first child before turning 30 years old.

7.How would you describe love? What is your view on romantic love, and of love towards friends and other things that are important for you? Tell what do you love, and what makes you happy, apart from your work?

Love is being able trust someone, be honest, a little crazy, love in general, passion, humour, playfulness, and having courage. Romantic love is kind of a safe place for me, when you are able to be with the other person just as you are, being yourself. You have to be a little funny too sometimes. Things are not all that serious. In a relationship it is important that both of you respect each other and appreciate the things you do. In my personal opinion, in a relationship or in a family, the man still has to be the head of the family. I would never “walk over” my man or husband. I would always be there for them, in any kind of a situation.

Friends are extremely important for me. They are the ones that I open up to, and the ones I rely on when I’m not at my best. As I have grown up, I noticed that it is better to have a few true friends, than a bunch of people around you that you don’t even really know. I love all of my friends, and I don’t know anything better than being you and laughing at the silliest things together. You should be able to be true to your friends and the relationship you have.

Love is such a beautiful thing. I love my family, friends, my job, and my life in general at the moment. Even small things make me happy. When others notice you, when you have a good day at work, materialistic things, when it’s warm outside, sea, sun, good wine, friends, fun parties, humor, and other beautiful things. I could continue this list forever.

8.Mitä kaikkea teet nyt työksesi? Ja miten olet päässyt niihin töihin?

Tällä hetkellä olen töissä ruotsalaisella J.Lindeberg muotimerkillä. Sain työpaikan, kun entinen pomoni Hugo Bossilta antoi suositukset. Hugo Bossille lähetin vain työhakemuksen sisään ja seuraavana päivänä istuin työhaastattelussa, vaikka kaupalliselta alalta ei ollut kokemusta lähes juurikaan! Olen aina ollut sitä mieltä, että asenteella pääsee todella pitkälle. Jos olet hyvä tyyppi, kunnollinen ja hoidat asiat juuri eikä melkein pääset lähes mihin työpaikkaan sisään. Kaikki on vain kiinni sinusta itsestä. Toki paperit ja työkokemus on plussaa, mutta asenne on kaiken A ja O. Työnantaja kun yleensä katsoo millainen draivi sinulla on päällä ja kuinka halukas olet oppimaan ja kehittymään.

J. Lindebergin lisäksi kirjoitan blogia ja olen yrittäjä. Vaikka olen yrittäjä kirjoitan blogia rakkaudesta bloggaamiseen. Blogia ei pidetä rahan tai yhteistyökuvoiden toivossa ei todellakaan, vaan rakkauden ja halun. Mikäli joskus pitäisi aloittaa rakentamaan blogia aivan alusta, tekisin sen ihan milloin vain ja missä vain. Kaikki valvotut yöt, kyyneleet ja kulutetut tunnit blogin pitämiseen ovat olleet kaiken arvoisia. Olen ihan järjettömän kiitollinen niille ihmisille, jotka uskoivat blogiini ja minuun ja jaksoivat puskea eteenpäin kuin kaikki asiat menivät pieleen ja tulivat alas. Olen myös hyvin kiitollinen jokaiselle lukijalle. Uskon blogini olevan sellainen asia, joka säilyy elämässäni pitkään, niin hassulta kuin se kuulostaa. Voin kuvitella kuinka vielä jonain päivänä ilmoitan blogissani vauvauutiset tai hääuutiset. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pysyy mukana! 

9.Kerroit (muistaakseni) joskus, että olet asunut tai opiskellut ulkomailla, missä maassa asuit ja voitko kertoa enemmän tästä?

Lukion toisella lähdin vaihtoon Amerikkaan. Siellä opiskelin vuoden ja valmistuin. Voin toki kertoa tuosta reissusta, mutta jaan sen mielummin muutamiin postauksiin. Sitä juttua on nimittäin paljon! Samoiten myös kuvia.

10.Onko sinulla uusi suhde tällä hetkellä?

Seurustelen kyllä.

Nyt ihanaa torstaita, kohta on jo viikonloppu. Onneksi!

 

8.What is your current job? And how did you get to where you are now?

Right now I am working for a Swedish fashion house called J.Lindeberg. I got this job, because my previous boss from Hugo Boss gave me a very good letter of recommendation. I just sent the application to Lindeberg and the next day I was already sitting at the interview. I think it is important that you have the right kind of attitude towards work, and a positive mind. You will get far with that. Of course if you have a good educational background and previous work experience, this will help you. But in the end it’s mostly about what you are like as a person, and what’s your output. Also what you are wearing kind of matters in a job interview, at least when it comes to fashion.

In addition to my day job, I write this blog and through my blog I am an entrepreneur. This is my “company”. I don’t keep on writing my blog, because of free cosmetics or stuff like that. I write it because I love writing and I like this concept. I have stayed up so many nights crying, being angry, banging doors because of this blog, but at the same time, it gives me more than it takes. I hope to continue writing for a long time, my biggest wish is that one day I am able to share news about my wedding or a baby. I hope that many of you will stay on board!

 9.I remember that you mentioned that you lived abroad for some time. Which country and for how long? Could you tell us more about it.

In 11th grade, I went to live in the States as an exchange student. I can tell you guys more about my year abroad. I could divide this topic into a couple of posts and share pictures as well.

10.Are you in a new relationship?

Yes, I am currently in a relationship.

 

Have a great weekend everyone! <3

  

                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (12)

Emma

Olet Natalie kerrassaan upea ja ihana!<3 luen aina postauksesi innoissani ensimmäisenä. Olet todella hyvä kirjoittaja ja tuot ajatuksesi esille kauniisti mutta myös rehellisesti. Itse ainakin odotan jo hää- ja vauvauutisia!;) ihanaa kesää sinulle!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos piristävästä kommentista!<3 Tämä päivä on ollut hieman ikävä, joten kommentti oli enemmän kuin tervetullut! :) Ihanaa kesää sinne ja kiitos vielä kauniista sanoista! :) x

Krissu H

Olen tekemässä pientä selvitystä ihmisten tämänhetkisistä ajatuksista blogeja kohtaan ja olisin erittäin kiitollinen, jos voisit vastata kyselyyni. Kysely ei ole pitkä. Teen vastauksista postauksen blogiini kesäkuun lopulla. Kiitos!

https://fi.surveymonkey.com/s/GWZG9XM

Elisa

Ihan paras blogi! :) Milloin ajattelit julkaista ne loput vastaukset ja teetkö videota ollenkaan?

-

Huh, luojan kiitos. Munkka ja ranskan puhuminen täsmäsivät niin täydellisesti eksääni :D

Maria

Moi! Toivoisin postausta sun vaihtovuodesta. Millanen kokemus ja miten sopeuduit uuteen maahan ja muutenki! Sitten haluisin kuulla sun ruokavaliosta! Oot musta hoikasti sopusuhtanen! Kiinnostas tietää esim. Mitä syöt päivässä vaikka ihan joku satunnainen päivä tai mikä on sun lempi herkku ja miten herkuttelet ym. Ois muutenkin kiva kuulla sun ruokafilosofiasta ja ajatuksista terveellisyyttä kohtaan! Oot super kaunis ja onnea parisuhteeseen, työhön ja kaikkeen tietty! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram