Noniin nyt se tulee tässä paljon toivottu postaus. Anteeksi, että bloggailu on hieman jäänyt ja tämä postaus on vain siirtynyt ja siirtynyt. Syynä on ollut se, että olen tehnyt 12 tunnin työpäiviä.

Valmistujaiset menivät todella hyvin kaiken kaikkiaan. Ainahan joukkoon mahtuu joitakin epäonnistumisia, mutta nekin kuuluu asiaan. Perhe ja sukulaiset olivat järjestäneet hienot juhlat isoin kiitos kuuluu heille! Mekon olin ostanut Mangosta ja kengät olivat Tiger of Swedenin. Alunperin minun piti laittaa päälle värikäs satiininen mekko, jonka ympärille olisin kiepauttanut vyön. Mekko kumminkin vaihtui, sillä vanhempani eivät oikein sitä hyväksyneet sitä yo-mekoksi sen lyhkäsyyden takia. Mielestäni se ei ollut lyhyt, mutta ymmärrän, että yo-juhliin mekon on noudatettava enemmän klassista ja eleganttia kaavaa. En halunnut ostaa mekkoa ennen kuin sain käsiini yo-tulokset, joten minulla oli siis aikaa löytää se unelmien mekko viikossa. Alkuperäistä mekkoa en tässä postauksessa paljasta, mutta voin luvata, että se tulee vilkkumaan täällä blogissani enemmän tai vähemmän. Mangon klassiseen nude-mekkoon päädyin pitkän harkinnan jälkeen. En olisi halunnut ostaa niin tavanomaista mekkoa, mutta yllättäen se tuntui kumminkin aika omalta päälläni ja olin varma, että vanhempanikin tykkäisivät siitä. Oikeassa olin. Tiger of Swedenin kenkiä olin ajatellut aluksi värikkään satiinimekon kanssa, mutta rakastumisen jälkeen (siis kenkiin) halusin pakolla laittaa ne jalkoihin vaikka ne eivät nyt ihan täysin käyneetkään mekkoni kanssa.
 
Olin kyllä tyytyväinen asukokonaisuuteeni, vaikka olin aluksi tiukasti sitä mieltä, että mitä värikkäämpää sen parempaa. Hiukset? No siinä, 45 minuutin alkuvalmistelun jälkeen en kerennyt tehdä hiuksiini kiharoita + ajattelin, että huono ilma pilaisi kiharat. Ja sitä paitsi mielestäni suorat hiukset kävivät suoralinjaisen mekkoni kanssa hyvin. Meikki? 15 minuutissa tehty kotimeikki kotona. Aamuvalmisteluihin jäi niin vähän aikaa, sillä en löytänyt aamulla sitä tiettyä kynsilakkaa ja hermoromahdus oli lähellä. Ja tietenkään mikään muu lakka ei käynyt. No kynsilakka löytyi sohvan alta 30 minuutin etsimisen jälkeen.

 

Koululla piti olla 15 vaille 11, mutta arvatkaas ketkä lähtivät ajaa koululle 15 vaille 11... Ajattelin vain, että kiva mennä myöhässä ja kävellä läpi salin muiden istuessa hiljaa paikoillaan. No onneksi me kerkesimme ja olimme koululla 5 vailla 11. Loppu hyvin kaikki hyvin!

 

Kotimatka sujui onneksi rauhallisemmin kuin menomatka. Haha.

Kotona kaikki sujui todella hyvin ja olin enemmän kuin niin tyytyväinen äidin tekemiin ruokiin. Kakkuja syömme luultavasti vielä ensi talvenakin. Valitettavasti en voi julkaista kaikkia kuvia perheen ja sukulaisien vuoksi. Juhlien jälkeen suuntasimme porukalla Helsinkiin Mixxed Seasonin Opening partyihin, jossa Orkidea oli soittamassa. Juhlat olivat ihan ok, mutta väsyneenä meno ei ollut sen kummoista. Lähdinkin Helsingistä jo pois kello kahden aikaa yöllä. Sunnuntaina olikin sitten siivoilemista ja muuttohommia. 


 
                                                                                    With love,
                                                                                      Natalie
 
 
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram