INDIEDAYS BLOG AWARDS 2015

   "Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are and where you want to be.

                        And sometimes you have to venture of your world in order to find yourself"

Nyt on tämän kevään Indiedaysin Blog Awardsit vietetty! Lauantaina töiden jälkeen suuntasin Kaurapuuroa ja kimalletta blogia pitävän Sallin luokse laittautumaan. Tekstasimme muutama päivä ennen gaalailtaa Facebookin kautta, että mitä jos tulisin hänen luokseen laittautumaan. Vaikka emme tunteneetkaan kovinkaan hyvin ennen tuota tapaamista, kaikki meni paremmin kun hyvin! On niin kiva tutustua uusiin ihmisiin ja vaihtaa ajatuksia. Tälläisiä extempore tapaamisia / tutustumisia pitäisi kyllä järjestää useamminkin tulevaisuudessa. 

Laittautumisen jälkeen lähdimme taksilla kohti Helsingin Club Capitalia. Saapuessamme Capitaliin paikka kuhisi toistaan upeimpia bloggaajia.  On hauska huomata kuinka tämän tyylisissa tapahtumissa yhteishenki on käsinkosketeltavaa. Itsekin lähdin paikan päälle kannustamaan toisia bloggaajia ja tapaamaan ystäviä.

The Indiedays blog awards were really nice. After work on Saturday I headed to Salli's place to get ready. She is also a blogger. Check out her blog! We decided to meet up and get ready together, even though we don't really know each other. I love getting to know new people and have a good time. These kinds of events are perfect for getting to know other bloggers and people in general.

We took a cab to Club Capital, and there were so many gorgeous bloggers there. It's funny and kind of cute to see how us bloggers have such a good team spirit when we meet up. What a great evening!

 Ihanat kanssabloggaajani Nella Vivian! Onnneksi olkoon Vivianille vielä palkinnon nappaamisesta!

With my co-bloggers Nella Vivian! Congratulations to Vivian for winning one of the categories!

Illan edetessä oli kiva törmätä ystäviin ja vaihtaa kuulumiset. Tämän kevään aikana ystävyyssuhteet ovat jääneet hieman vähemmälle kiireen vuoksi, mutta heti toukokuun jälkeen tämä asia onneksi muuttuu! Olen niin onnellinen, että tämä hullun kiireinen kevät loppuu pian. On muuten viimeinen kerta, kun haen yliopistoon tehdessäni kahta kokopäiväistä työtä... Luulin ajan riittävän helposti, mutta väärässä olin. Lukemiseen on riittänyt aikaa noin puolesta tunnista tuntiin päivässä. Riittääkö se valtiotieteelliseen, en todellakaan usko. No, kaikki täytyy näköjään oppia kantapään kautta! Ensi vuonna ollaa sitten viisampia tämän asian suhteen. 

Mutta nyt positiivisempiin asioihin! Indiedays oli kyllä järjestänyt jälleen kerran onnistuneet juhlat. Kiitos kuuluu jälleen kerran heille! Iso kiitos kuuluu myös muille bloggaajille, sekä varsinkin blogini lukijoille, jotka tulivat moikkaamaan! On niin ihana vaihtaa kuulumisia ja nähdä "todellisuudessa" ilman ruutua. Terveiset sinne ruudun toiselle puolelle Ennille ja Lindalle! ❤ 

Piti muuten arpoa täällä blogissa tuo kuvissa näkyva musta tuotepaketti, mutta arvatkaas vaan jäikö se Capitalin naistenhuoneeseen vessanpöntön viereen. Ärsyttää, harmittaa! 

Ihanaa viikonloppua sweets!

We were celebrating the Indiedays blog awards and it was so nice to see other bloggers. This spring I haven't been able to spend a lot of time with my friends and just meet up with people in general. I'm extremely happy that soon I will be able to have more free time and less stressfull days. Honestly I haven't been able to study enough for my upcoming university exams but oh well what can I do, I work two jobs and I should try to study on top of that. Impossible combination. 

The party was super nice and I had a lot of fun. I also met many of my readers which was nice too. 

Have a great weekend sweeties!

 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

 

Kommentit (17)

Sonja

Olisit nyt edes kerran sävyttänyt tuon tukkasi, nuo kusenkeltaiset raidat eivät tee oikeutta kenellekään :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Tosiaan vielä viimeviikolla oli tumman/vaaleanruskeat hiukset, joten siitä lähtötilanteesta hiukseni ovat ok. Kuvissa on käytetty myös sellaisia valotuksia, jotka vääristävät kuvien väriä. Mutta kiitos mielipiteestäsi! :)

elisa

Sinulta on pyydetty tätä jo, mutta kysyn kumminkin vielä, voitko tehdä postauksen hiuksiesi vaalentamisesta, tai miten sait ne noin vaaleiksi kaupan väreillä? Teitkö värinpoiston? Kiitos, jos viitsit kertoa nimim. samassa tilanteessa tuskaileva.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Teen hiuksistani postauksen. Julkaisen sen ensi viikon aikana :) Värinpoistoa en tehnyt hiuksilleni lainkaan. xx

Inga

"ylihintaisia takseja Suomessa".. Hei lähdeppä yrittäjäksi taksiin niin tiedät miksi ne on ylihintaisia Suomessa. Miksi ihmiset heittää tuollaista läppää ilman tietoa asioista. 20 euron taksikyydistä ei YRITTÄJÄLLE jää 20 euroa kun aletaan vähentää maksuja tuosta hinnasta. Luulisi sinun "yrittäjänä" tietävän asian.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

En väittänyt missään vaiheessa, että tuo raha menisi suoraan taksiyrittäjän omaa taskuun. "Yrittäjänä" (huomaa sarkasmi) tiedän, että tuosta summasta jää vain vähän yrittäjän käteen. Kuten olen täällä blogissani aikasemmin puhunut, että yrittämistä pitäisi paljon enemmän kannustaa täällä Suomessa. Ei tässä touhussa ole enää läheskään mitään järkeä. Mutta tavallisena ihmisenä tottakai katson oman kuluttamisen perään, uskon näin kaikkien ihmisten tekevän. Mukavaa viikonloppua! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

En väittänyt missään vaiheessa, että tuo raha menisi suoraan taksiyrittäjän omaa taskuun. Mutta tavallisena ihmisenä tottakai katson oman kuluttamisen perään, uskon näin kaikkien ihmisten tekevän. Mukavaa viikonloppua! :) Terveisin "yrittäjä".

Enni

Hei oli ihana jutella ja ylipäätään nähdä! :) ihana tuli tuosta kuvastakin, vaikka mun naama kiiltää kiitettävästi mutta ei sen niin väliä! Kivaa viikonloppua <3

s

Hei, mitä pääainetta opiskelemaan olet siis hakemassa valtiotieteeseen? Etkö aiemmin puhunut kauppatieteestä, vai sekoitanko johonkin toiseen? Onnea joka tapauksessa pääsykokeeseen :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Lukemaan viestintää pääaineena :) Alunperin piti hakea myös kauppikseen, mutta onneksi päädyin vain sitten yhteen pääsykokeeseen. Aika ei nimittäin riitä edes tuohon yhteen... :) Kiitos <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Viime vuonna tein vain yhtä työtä ja sitten kirjoittelin blogia siinä ohella silloin tällöin. Mutta joo olisi pitänyt huomata silloin kuinka raskasta tämä on.. :)

Elina

Heippa Natalie! Pakko antaa sulle iso peukku miten vastaat kommentteihin :) Ikäviinkin kommentteihin vastaat asiallisesti, tällöin kommentiboksi pysyy mielestäni kivempana lukea. Jotkut kommentoijat kun haluavat vain tahalleen provosoida, niin on hyvä jos bloggaaja ei lähde tähän leikkiin mukaan. Mukavaa kevään jatkoa! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos kovasti <3 Yritän pitää tämän kommenttiboksin mahdollisimman positiivisena :) Oikein ihanaa kevättä sinne <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram