Shoppailu on aina kivaa! Eilen sohvalla selatessani verkkokauppoja läpi, nämä allaolevat ihanuudet lähti kassan kautta tilaukseen. Olen pitkään katsonut tuota valkoista mekkoa, mutta aina se on jäänyt tilaamatta. Nyt tilasin sen vielä kun kokoa oli muutama jäljellä. Lindan Manuellan blogista bongasin nuo mustat reisiin ylettyvät saappaat. Ne oli pakko saada!  Niin makean näköiset ne olivat hänen jaloissaan. Hintakaan ei ollut paha, joten miksei. Topit lähtivat tilaukseen muutamassa eri värissä. Mietin vielä tuota samaista toppia valkoisena, joten saa nähdä. Mustat remmisandaalit tilasin ensi kesää tai no miksei syksyäkin varten.

Shopping is always fun! Or can one disagree with me? Yesterday I was just lying on the couch, and ordered all the things shown in the collage above. I have had my eyes on the white dress for a long time, but only now managed to actually order it. I saw the boots on another girls blog, and I just have to had to have them! They looked so good on her blog. Price wasn’t bad either, so why not? Life is too short, buy the god damn shoes! Couple of bralets in different colours. They also have them in white, Black heels for next summer, or maybe this fall, if the weather treats us nicely.

 BLACK SHOES HERE! // PINK CROP TOP HERE! // BLACK CROP TOP HERE! // BLACK SANDALS HERE! //

                                                                                WHITE DRESS HERE!

Kaikki tuotteet on tilattu Nelly.com sivuilta. Nyt vain odotellaan pakettia!

All clothes are from  Nelly.com. Now I just gotta wait for the package to arrive! 

                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie
 

Kommentit (4)

Emmi-Juulia

Mulla on tuo kuvan valkoinen mekko, mut kukallisena versiona ja se on ihana! materiaali on tosi kiva ja erilainen verrattuna muihin mekkoihini.

annikaN

Uskaltaisinpa minäkin ostaa jotain nettikaupoista, en vain tiedä omaa kokoani ja huolettaa että menettäisin rahaa. :/ Kengät etenkin epäilyttää. Olisko ideaa semmosessa postauksessa jossa kerrot kokemuksia vaatteiden todellisista koista ja vaatteiden palauttamisesta?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! I feel you! Sama täällä! Onneksi olen alkanut pikkuhiljaa tuntemaan eri merkit ja oman kroppani ja hieman pelaamaan. Hei hyvä idea! Voisin katsoa mitä saisin aikaiseksi! :) Postausideoita voi aina lähettää, yritän toteuttaa niitä parhaimman mukaan x

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram