Eilen olikin sitten ensimmäinen päivä täällä uudessa kodissa. Huh kuinka rakastankaan tätä uutta kotia. Rakastan myös yli kaiken sijaintia. Aivan ydinkeskustaan pääsee ratikalla kuudessa minuutissa, meren äärelle kolmessa minuutissa ja lähikauppaan minuutissa. Eli poikaystävä onnistui hyvin tehtävässään! Hän kun kokonaan tämän kodin meille valitsi. Vihdoin ja viimein pääsee myös sisustaa kodin mieluisaksi. Pahoittelen muuten muutaman päivän kestävää postaustaukoa. Viikonloppu oli todella hektinen ja kaikin puolin melko raskas. Tavaroiden kannossa meni ikuisuus puhumattakaan siivouksesta ja järjestelemisestä... Mutta ihanaa nyt kaikki on hoidettu ja voi keskittyä rauhassa "uuteen jaksoon elämässä." wink

Tänään vietinkin vapaapäivää. Aamu meni vielä asuntoa siivotessa, mutta jo päivällä suuntasin salille pilatekseen. Kovan salitreenin sijasta olenkin alkanut enemmän käymään kehonhuolto ja palautumista edeltävillä tunneilla. Tunnit joilla venytellään ja tehdään pientä lihashuoltoa edesauttavat ainakin omia kiputiloja kehossani. Kaikkein parhaimman lopputuloksen kipujen suhteen olenkin saanut selkää venyttämällä. Heti jos tunnen jaloissani vihlovaa kipua, otan maton alle, menen selälleni ja vedän jalkani pään taakse. On siinä työkavereilla ollut ihmettelemistä kun jakku päällä olen venytellyt takavarastossa. Jotain selässäni on pakko olla vikana, kun ainoa kivunhelpotus jalkoihini on selän venytteleminen? Innolla odotan siis seuraavaa aikaa fysioterapeutilleni. On vain hassua ajatella, että itse olisin keksinyt edes jonkunlaisen hoitomenetelmän näille kivuille. Ehkä vika ei olekaan mielessäni.

Pilates tunnin jälkeen suuntasin kynsihuoltoon. Tälläkin kertaa otin hyvin perinteisen lakkauksen kynsiini. Kynsihuollon jälkeen takaisin kotiin ja siivouksen ja ruuan pariin.

Vitsi en muuten malta odottaa, että pääsen jälleen normaaliin "postausrytmiin". Niin paljon erilaisia postausideoita mielessä! Täällä kotiseudulla on myös nyt niin paljon uusia kauniita maisemia, joissa on ihan huippua ottaa mm. uusia asukuvia. Vantaan lähimetsät alkoivatkin jo hieman kyllästyttää haha! laughing Nyt on pakko mennä peiton alle, sillä huomenna työt kutsuu! Mutta hei good to be back! 

 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie 

 

Kommentit (10)

Petrina

Hurjasti onnea sinne uuteen kotiin! ♥ Ensisilmäykseltä näyttää ihan täydelliseltä :)

Alisa

Tuo jalkojen kipuilu voi johtua iskiaksesta. Itsellä oli sama vaiva, joka vain paheni ja paheni, lopulta siihen pisteeseen, että poikaystäväni joutui vetämään mulle housut jalkaan :D Kuukauden armottomalla hieronta/venytys/kipulääkerumban jälkeen hermopinteet laukesi, ja nyt selkä on ollut oireeton puolisen vuotta. Tosin selän lihaskuntoa joudun harjoittamaan paljon ja venyttelyä,venyttelyä ja vielä vähän venyttelyä. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Hei kiitos kommentistasi! <3 Olen saanut hurjan paljon hyviä kommentteja ja vinkkejä kipuihin. Näillä kommenteilla ja vinkeillä mennään uudestaan fysioterapeutille ja kiropraktikolle! ;) Tsemppiä sinne, toivottavasti saat täysin myös selän kuntoon!X

souphie

Ihanaaaaa!!! Onnea uuteen kotiin<3 Itelläkin muutto edessä lauantaina, mitään ei oo viel tullu tehtyä asian eteen, paits paku varattua eli koht täytyy alottaa hullu pakkaaminen:D Jännittää kyllä! Ja hauska päästä muuttamaan, tässä nykysessä luukussa tullu asuttua jo melko tarkalleen 2 vuotta:D Hihi!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oiii kiitos paljon <3 Täällä ollaan hyvin innoissaan tästä muutosta ja uudesta kodista ;) Paljon voimia ja tsemppiä muuttoon, lopussa kiitos seisoo! ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram