1-natalie (1)

1-natalie (9)

1-natalie (12)-2

1-natalie (7)

1-natalie (5)

1-natalie (13)

1-natalie (19)

1-natalie (21)

1-natalie (22)

1-natalie (23)

Alkuun pahoittelut hiljaisesta olosta täällä blogin puolella. En ole hylkäämässä teitä tai blogiani, olen vain viettänyt ehkä kesän parhaimmat viikkoni. En edes tiedä mistä aloittaisin tai mistä teille kertoisin, mutta huh on ollut kivaa! Niin hullua, ihanaa ja aika mieletöntä aikaa. Viime viikko meni toisessa maassa, lauantai Porvoossa ja näissä upeissa juhlissa, sunnuntaina noin seitsemän tuntia Suomenlinnassa ja tämä päivä Linnamäellä. En tiedä milloin olisin nauranut näin paljon tai tehnyt näin siistejä asioita. Vaikka mitään sen erikoisempaa ei ole tapahtunut, olen nauttinut ihan jokaisesta hetkestä - jopa kävelemisestä Helsingin yössä kello kahden aikaa yöllä viltti päällä. Olen tutustunut ihan mielettömiin ihmisiin ja viettänyt heidän kanssaan aikaa. Tehnyt ihanan hulluja asioita ja vain nauttinut. Luulin keväällä, etten voisi olla pitkään aikaan onnellinen, mutta pakko peruuttaa nuo ajatukset ja kertoa teille, että hitto mä olen onnellinen. Vihdoin tuntuu, että pystyy kunnolla rentoutumaan ja olla ihan oma itsensä. Pystyy antamaan ystäville kaikkensa ja olemaan läsnä. Ihan mieletön fiilis!
 
Lauantaina sain kutsun ylläoleviin juhliin. Tutut olivat järkänneet ihan mielettömät bileet Espoon Keilalahdessa. Aluksi en voinut uskoa, että voiko tälläisiä juhlia olla olemassa täällä Suomessa. Hyvää musiikkia, taivas kattona ja meri takana. Muutamat ystävät olivat soittamassa paikan päällä ja huh mitä musiikkia. Voitte kuvitella miltä tuo musiikki kuulostaa tuollaisessa paikassa. T.Ä.Y.D.E.L.L.I.S.T.Ä. Juhlista ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Ainut, että kengät olisivat voineet olla toiset. Korkokengillä tanssiminen tuollaisella terasilla ei ole ehkä se järkevin vaihtoehto. Ihme, että korot säilyivät edes jotenkin ehjänä tai että minä hengissä haha. En oikein saa puettua sanoiksi tuota fiilistä tuolta, mutta toivottavasti se jotenkin välittyisi teille kuvien perusteella.
 
Tämä viikko menee vielä aikalailla kone suljettuna, sillä ystäväväni on muuttamassa ulkomaille viiden päivän päästä. Ennen hänen muuttoaan tapahtuu kuminkin vielä kivoja asioita, sillä perjantaina olisi kesän viimeiset festarit. Lauantain jälkeen lupaan palata normaaliin bloggausrytmiin ja postailla teille juttuja, joita on jo jonoon saakka. 
 
Vitsi ihan hullua. Oon super iloinen!
 
English translation coming soon.
 

1-natalie (18)

Kuvat: Sini Savolainen
Photos by Sini Savolainen

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram