Tyylini. Lupasin kirjoitella teille omasta tyylistäni ja kuinka se on muokkautunut vuosien saatossa. Kun kamerani rulla läheni lähes sataan kuvaan, päätin tämän jakaa "tyyli" postauksen useampaan postaukseen. Muuten tästä olisi tullut niin pitkä postaus, että olisitte vielä huomennakin lukemassa tätä hah.

I promised you that I would make a couple of posts about my style and how it has developed to what it is today. I will divide it into four different posts.

 

                                                                                          MEKOT

                                                                                        DRESSES

 

Rakkauden mekkoihin löysin vasta kunnolla muutama vuosi sitten. Ennen tätä löytämistä käytin aina vain mustia farkkuja ja erivärisiä toppeja. Noina aikoina olin todella epävarma itsestäni. En pitänyt kropastani. Pidin itseäni myös isokokoisena, vaikka mahdui 26 farkkuihin ja painoin alle 50 kiloa. Mikään ei mielestäni näyttänyt hyvältä päälläni. Mikäli joskus pistin mekon päälleni, piti sen olla mahdollisimman lyhyt. Hyvä että edes pepun peitti. Muistan kuinka vuoden 2012 ylioppilasmekkoakin piti lyhentää mahdollisimman lyhyeksi.

Vuodet kuluivat ja kehonkuva muuttui. Hyväksyin itseni ja aloin todella pitää kropastani. Painoa tuli yli 10 kiloa ja löysin niin sanotun ihannepainoni. Myin kaikki vanhat mekkoni, joihin en enää mahtunut tai eivät jostain syystä enää omaa silmää miellyttäneet. Jäljelle jäi vain muutama vanha mekko ja kokonainen tyhjä kaappitila uusille mekoille. Nyt olen hulluna mekkoihin ja erityisesti vartalonmyötäisiin, polvenpituisiin mekkoihin. En enää voisi laittaa päälleni lyhyitä juuri ja juuri pepun peittäviä mekkoja. A) En enää mahtuisi niihin peppuni ja lantioni kanssa. B) En tuntisi enää itseäni itsevarmaksi lyhyissä mekoissa. 

Kuvasin teille kaikki tämän hetkiset mekot. Ylläolevassa kuvassa näkyy kaikki "bandage bodycon" vartalonmyötäiset mekkoni. Olen melko tarkka vaatteistani ja heti jos joku vaate ei enää miellytä annan sen eteenpäin tai myyn sen pois. Pyrin nykyään ostamaa vain niitä vaatteita kaupoista, joita tiedän käyttäväni useamman kuin yhden kerra. Täydellinen vaatekaappi, mutta eikö se ole kaikkien toiveissa?!

// I only started wearing dresses a couple of years ago. Like I mentioned before I used to always wear black jeans and different coloured tops. I had no self-confidence whatsoever. I didn't like my body, I thought I was big, even though the scale showed digits less than 50 kg. I felt like nothing looked good on me. During those times, I thought that the shorter the dress the better it was. Oh boy. I grew up, and I just had to accept my body. I gained 10 kg, and let's say that I have never felt better. I sold all of my old dresses, because they were just not me. 

I only had a couple of dresses left, and plenty of room for new ones. Today, I absolutely love dresses, especially bodycon ones, and instead of my dresses being short, they are almost without an exception always knee lenght. I could not imagine myself in a super short dress A) Because my butt would not even fit into them B) I probably would not feel confident in a short dress. I took pictures of all of my dresses. In the picture above, you can see all of my "bandage bodycon" dresses. I'm quite picky about my clothes, and if I don't like something that I own, I will give it away or sell it. I only try to buy clothes that I know I will wear more than once. Aim: Perfect closet.

Harpers Dresses. 

Harpers Dresses. Ylläolevat mekot ovat uusia tulokkaita kaapissani. Mekot ovat joustavaa, mutta tukevaa kangasta. Ehdottomasti tämän hetken suosikkeja! Vielä en ole niitä kerennyt käyttämään, mutta aivan varmasti ne tulevat näkymään asukuvissa. 

Harpers Dresses. The dresses above are new ones. The material is thick and the dresses are very comfortable to wear. I haven't been able to wear these yet, but as soon as I do, I will make sure to put up pictures.

 Leighton Meester for Nelly //  MyAnnika

Vasemmanpuoleinen mekko on Leighton Meesterin mallistosta. Lisäkuvia TÄÄLLÄ! Oikeanpuoleista valkoista mekkoa käytin uuden vuoden juhlissa. Uuden vuoden jälkeisenä aamuna katsoin tuota valkoista mekkoa melko kauhuissani haha. Onneksi se kumminkin lähti puhtaaksi pesun jälkeen! Lisäkuvia TÄÄLLÄ!

The dress on the left is from Nelly, Leighton Meester. More pictures HERE!The dress on the right is the one I wore for new years eve. I was horrified when I saw it the next morning, so dirty, but I managed to wash it and now it's fine. More pictures HERE!

Ylläolevassa kuvassa näkyy kaikki mekkoni. Suosikki kauppojani mitä mekkoihin tulee ovat perinteiset ZARA ja Mango. Karen Millen kaupasta on tullut ostettua myös muutama kappale. Muuten aikalailla ostan ja tilaan ulkomailta mekkoja. Täällä Suomessa kuin ei ole mielestäni niin montaa hyvää kauppaa. Toki silloin tällöin tekee yllättäviä löytöjä!

Here you can see all of my dresses. My favourite shops when it comes to dresses are ZARA and Mano. Karen Millen also has nice dresses. Most of my dresses I order online or buy abroad because in Finland we don't have that many nice stores that sell the type of dresses that I like. 

ZARA. Yksi suosikeistani! Lisäkuvia TÄÄLLÄ!

ZARA. One of my favourites. More pictures HERE!

ZARA // MANGO

Vasemmanpuoleinen musta mekko on Zarasta. Olen käyttänyt sitä vain kerran kuvauksissa, mutta muuten se on pysynyt visusti kaapissa... Seuraaviin juhliin laitan tämän ehdottomasti päälleni! Oikeanpuoleinen punainen sifonkinen mekko on Mangosta. Ostin sen muutama vuosi sitten Rooman matkalle. 

The dress on the left is from ZARA, I wore it once at a photoshooth but I will definitely wear it to the next party I'm going to. The dress on the right is from Mango that I bought a couple of years ago.

Ted Baker

Tämän mekon osti viimekesänä. Vielä en ole päässyt sitä käyttämään, mutta uskon seuraavan kesän tuovan kesäiset säät sen käytölle. Lisäkuvia TÄÄLLÄ!

I got this dress last summer, I haven't been able to wear it yet, but I'm sure as the weather gets better I will wear it.

                                                                         2012 keväällä - 2015 keväällä

                                                                          2012 spring-2015 spring

Mutta niinhän se on, että jokainen meistä on käynyt "tyylikoulun" itsensä kanssa jos näin voi sanoa. Vasemmanpuoleinen kuva on otettu 2012 keväällä juuri ennen koulun loppumista. Ai kamalaa! Niin epävarma, pieni tyttö vailla tyyliä :D Itsehän en voi lukea vanhoja postauksiani läpi, mutta joskus saan aina kuulla niistä ystäviltäni - tai jopa tuntemattomilta! No, onneksi on muututtu noista ajoista, mutta harmikseni Google ei unohda haha! No se on elämää ja osa "blogihistoriaani"

Ps. Joku teistä lukijoistani kysyi, miksi koko blogiani ei näy täällä Cosmon puolella. Ei hätää, tuo asia tulee muuttumaan. Koko blogini vuodesta 2011 lähtien tulee siirtymään tänne Cosmopolitanin puolelle. Postauksia kun on "vain" yli 700, niin tuo siirto tulee kestämään hieman. (Tämän takia vanha blogini vielä näkyy bloggerin puolella.) Nyt ihanan energista viikkoa kaikille! ❤

I think that everyone goes through different stages when it comes to their style and finding in. In the picture above you can see what I wore during spring 2012, right before I finished highschool. I was so insecure, and well no sense of style whatsoever. I can't even read my old posts myself, humiliating :D From time to time, my friends remind me of those posts, because well, Google doesn't forget. Well those times are a part of my life, and my blog as well. 

P.S. Some of you have been asking why you can't see my full blog on Cosmo, no worries, all the information will be on here sooner or later. There are "only" 700 posts that need to be moved, so it will take a bit of time. This is why you can still see my old blog. Have a great Monday! <3           

 

                                                                                     With love,
                                                                                        Natalie
 

Kommentit (17)

Sini

Eikö tossa rekissä roikukkin se sun YO mekkokin? :) muistaakseni se oli kyllä tyylikäs ja taisi ylettyä polviin?:)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Roikkuu! ;) Se on kyllä tyylikäs! Ennen lyhentämistä se oli yli polvien. Lyhentämisen jälkeen yli polvien, noin vähän päälle polvien! Harmittaa kyllä, että lähdin silloin lyhentämään sitä - vaikkakin se on ihan tyylikäs lyhentämisen jälkeenkin :) X

V

Oi onpas ihana kokoelma! Mistä oot ostanut tuon vaaterekin? Näyttää tosi kätevältä ja oon ennen nähnyt vaan sellaisia "yksikerroksisia" :-)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos<3 Kasvatten pikkuhiljaa! :) Se on muistaakseni Jyskista? Apua siitä on jo monta vuotta aikaa, kun ostin sen... Palaan asiaan, kun varmistan asian! X

-

kauniita mekkoja! itselleni ongelma löytää vaaleiden mekkojen alle alushousuja, vinkkejä? :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos! <3 Tuo on aika ongelma täälläkin! Varsinkin vartalomyötäisten mekkojen alle on hankala löytää kauniita ja hyviä alusvaatteita - jotka eivät paistaisi läpi. Olen löytänyt H&M:sta aika kivoja alusvaatteita, jotka istuvat hyvin tuollaisten mekkojen alle. Siellä on puuvillaisia nudenvärisiä alusvaatteita. Myös VS:lta olen tilannut nudenvärisiä ja vaaleita alusvaatteita, jotka ovat ihan tarkoitettuja "tuollaiseen käyttöön" :) Tulen kertomaan näistä asioista lisää "Tyyli 3/4" osassa! :)

mr

Ihana, ihana Natalie, parempaan suuntaan olet muuttunut tuossa mekko ajattelussasi. Kyllä nuoren naisen mekkovalikoimaan saa kuulua lyhyitäkin mekkoja, mutta ehkä tuossa 2012 otetussa kuvassa mekon pituus on mennyt jo ohi. Kauniita ovat mekkosi , sinulla on hyvä maku. Odotan innolla seuraavia postauksiasi >3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos ihana!<3 Näin juuri! Tuollaiset juuri ja juuri pepun peittävät mekot täytyisi polttaa! :D Niitä tehdessä! Xx

nana

Oii kun on kauniita mekkoja :) mikä tuo karva(takki?) tuolla Vuittonin pussissa on? :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos! :) X Pikkuhiljaa tuota "kokoelmaa" kasvattaessa! ;) Siellä on itseasiassa hattu! En edes kiinnittänyt siihen huomiota kuvia ottaessa ;D

Annastiina

Mistä tuo mekko on, mikä roikkuu taaimmaisessa rekissä? Kukallinen, missä valkoinen pohjaväri?:)

.

Mistä yleensä tilaat vaatteita ja nimenomaan mekkoja? Tosi kiva postausidea ja kivasti toteutettu :) innolla odottaen lisää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram