TODAY'S OUTFIT

                     Takki MANGO // Pitkä villapaita Kappahl UUSI! // Saappaat Nelly (tästä!) UUDET! // Laukku CHANEL

                    Jacket from MANGO // Knit from Kappahl NEW! // Boots from Nelly (here!) NEW! // Bag from CHANEL

Tälläistä tänään valikoitui päälle. Tyttömäisen herkkää. Vaalenpunaista. Hattaraa. Yliannostus sokeria. Itseasiassa tämä asu valikoitui aika sattumalta. Alunperin piti laittaa farkut jalkaan, mutta pukiessani housuja päälle olivat ne vielä likomärät pyykinpesukoneesta. Siispä päätin jättää farkut pois asusta ja pukeutua isoon pitkään neuleeseen. Jalkaan vain uudet ylipolven sappaat ja tadaa asu on valmis! Yllätyin itsekin kuinka kivalta asu näytti päällä. Ainakin kehuja se sai. Takki on muutama viikko sitten ostettu Mangosta, pitkä valkoinen villapaita Kappahlista alennettuun hintaan 25,95 ja saappaat tilattu Nellysta 69,95 euron hintaan. RAKKAUS!

Olen täysin rakastunut näihin saappaisiin, onko muita, jotka ovat jääneet täysin koukkuun ylipolven saappaisiin? Jotenkin näillä kengillä saa sitä kaivattua ilmettä asuun kuin asuun. Plussaa super kivasta väristä, kaikkihan ei tarvitse aina olla mustaa? Plus näillä kengillä on älyttömän mukava kävellä. Varsikaan ei purista. Mitä te pidätte tästä asusta? Onko liian tyttömäinen?

Huh heijaa nyt on pakko mennä nukkumaan... Tällä viikolla 50 tuntia töitä, se on aika paljon kaiken muun lisäksi. Palataan pian darlings! Ihanaa päästä jälleen koneen ja blogin ääreen. Tätä olen kaivannut ja paljon! ❤ 

 

                                                     FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                        With love,
                                                                                          Natalie 
 

 

Kommentit (24)

Mankka

Kaunis asu, vaalea näyttää kivalta syksylläkin. Olipa kiva nähdä tänään pitkästä aikaa. Tsemppiä loppu hullutteluille.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Mankka!<3 Saappaat tuovat sitä kivaa väriä asuun :) Oli ihan huippua nähdä pitkästä aikaa näin "livenä"! :) Toivottavasti löysit kaikkea kivaa! X Kiitos! :)

Iida

Todella tyylikäs kokonaisuus. Tuo villapaita ei ihan itseeni iske, mutta sopii tuohon asuun hyvin. Takki ja saappaat ovat upeat!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Iida! <3 Itsekään en ole niin tuon villapaidan fani, mutta näiden saapaiden kanssa se sopi yllättävän hyvin! :)

Tiana

Natalie, VAU!! Ihan mahtava asu, niin modernin klassinen ja yksinkertaisen näyttävä! Voisin kopioida kaikki tästä suoraan omaan vaatekaappiini :) xx

Janina

heii himoitsen tota neuletta nyt kun näyttää niin hyvältä sun päällä! minkä kokonen sulla on? oon suurinpiirtein sun mittanen varmaan, enkä kappahlista oo aikasemmin oikeestaan mitään ostanut ni voisin netistä tilata kuhan jotain osviittaa saa kokoihin:)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Se on S! :) Itsekään en ole ostanut oikein mitään ennen Kappahlista, mutta joskus sieltä tekee löytöjä ;)

Riina

Nyt on kyllä viimeisen päälle tyylikäs asu! Rakastuin heti takkiin ja saappaisiin, pakko katsella itsellenikin samoja tuotteita ;) sinulla on kyllä tyylikäs blogi ja tyyli!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram