PÄIVÄN ASUA

                                                                              TODAY'S OUTFIT 

Oletteko koskaan miettineet, oletteko enemmän järki- vai tunneihmisiä? Itse tajusin tänään, että lähes kaikki asiat joita olen tehnyt ovat meneet tunteen mukaan. Kaikki tai ei mitään menettelyllä. Hyvä esimerkki ovat esimerkiksi nämä hiukset. Järjen mukaan hiuksia pikkuhiljaa raidottamalla olisin saavuttanut halutun vaaleuden. Tämä olisi ehkä säästänyt hieman hiuksia, sekä hermoja. Mutta ei. Vetäsin nämä kerralla vaaleaksi. Tein sen niin monta kertaa, että saavutin halutun vaaleuden.

Sama koskee ihmissuhteita. Joskus on vain pakko luottaa omiin tunteisiin, fiiliksiin. Kiinnostun todella harvoin kenestäkään, tarkoittaen tällä nimenomaan ihmisuhteita. Mutta sitten kun kiinnostun menen täysillä juttuun mukaan. Täten olen vain satuttanut tähän mennessä vain itseäni. Koska olen tiedostanut tämän asian monta monta vuotta sitten, juttuni, seurustelusuhteeni jne ovat laskettavissa yhden käden sormilla. En tiedä onko se hyvä vai huono asia, mutta näin olen ainakin torjunut monet sydänsäryt ja mitä kaikkea näitä nyt onkaan. 

Have you ever thought whether you listen to your heart or you listen to your head. I noticed today that I usually listen to my heart and emotions. It's either everything or nothing. A good example of this is my hair. I knew that by doing highlights every now and then, I would have received the result that I wanted, but it would have taken more time. So what I decided to do was to dye my hair so many times that I finally got the colour that I was aiming for. 

The same way of thinking goes for relationships. I base everything on my emotions and my heart. I rarely get interested in people, and by this I mean new relationships. But once someone who I am interested in, gets my attention, I go for it 100%.  By doing this, I have only ever hurt my own feelings, no-one else's. I have known this for years, and perhaps this is why I have had less than five relationships. I don't know if this is a good or a bad thing, but this way I know I have been able to avoid much heartbreaks and all of the things that come with a relationship.

 Voiko sitten tunteella onnistua? Uskon, että voi. Tähän mennessä olen mennyt eteenpäin elämässäni lähes pelkästään tunteen avulla. Tottakai järki on pysynyt matkassa mukana, mutta kaikki isommat päätökset olen tehnyt pelkän tunteen avulla - ja hei hyvin mennyt! Ainakin tähän mennessä. Elämä on sen verran lyhyt, niin miksei siitä tekisi oman näköistä. Spontaanit matkat, ostokset ja normaaleista tutuista kaavoista poistuminen ovat vain tehneet tästä elämästä jännittävän.

Joku on kauhistellut kuinka monta välivuotta olen pitänyt valmistuttuani lukiosta. Valmistuin vuonna 2012 ja voin kertoa, että nuo välivuodet tekivät todella hyvää. Etenkin tämä viimeinen vuosi. Opin tuntemaan itseni läpikotoisin, saavutin unelmani ja tein työuraa. Otin valtavia riskejä, juhlin aamutunneille saakka ja tutustuin mielettömiin ihmisiin. Ilman näitä välivuosia en tiedä olisinko tässä. Yhtä rohkeana, määrätietoisena ja vahvana. Vuosiin mahtui myös vaikeita hetkiä, mutta en silti kadu mitään. On vain luotettava omaan vaistoonsa, omiin tunteisiin.

Tiedettävä, että kaikki tapahtuu tarkoituksella.

Can you be successful when you follow your emotions? I think you can. I have always followed my heart, of course using my brain too. But all of the big decisions that I have made, I have based on my emotions. So far so good. Life is so short, so why wouldn't you make decisions that make you a happier person. Spontaneous trips, purchases and going out of your routine makes your life a lot interesting than always following the same path.

Some people have been horrified when they hear that I have taken two gap years. I graduated in 2012, and I can tell you that I don't regret it one bit. I have learned so much about myself, I followed my dreams and I have created a career for myself. I took risks, I partied until the sun came out, I got to know amazing people and I stayed strong. You have to trust yourself. 

Everything happens for a reason.

    Takki H&M // T-paita ZARA // Farkut Dr Denim // Korkokengät ZARA // Aurinkolasit Hugo Boss //Laukku Kreikasta

Jacket from H&M // T-shirt from Zara // Jeans from Dr Denim // High heels from ZARA // Sunglasses from Hugo Boss // 

                                                                                  Bag from Greece

Tällä kertaa asuni koostui hempeän vaaleanpunaisesta H&M:n takista ja uusista Zaran korkokengistä. En tiedä miksi käyn tällä hetkellä läpi vaaleanpunaista kautta, mutta yrittäkää kestää! Muuten klassiseen asuun yhdistin harmaan rennon paidan. Vielä vuosi sitten asuni koostuivat lähes pelkistä "klassisista vaatteista", mutta nyt olen alkanut rikkomaan tuota kaavaa. Olen huomannut sen, ettei pukeutumisen täydy olla niin vakavaa. Sama meininki jatkuu siis vaatekaapin puolella. Tunteella mennään.

Ps. Kovasta pyynnöstä hiusaiheista postausta tulossa tällä viikolla. Yritän kerätä vielä tuohon postaukseen viimeiset materiaalit.

Ihanaa alkanutta viikkoa! ❤

This outfit consists of a coat from H&M and new heels from ZARA. I don't know why, but for some reason I have recently been wearing a lot of light pink colours as you may have noticed. I paired the coat up with a basic grey t-shirt so it wouldn't turn out "too" classy. A year ago I would wear a lot of classical pieces, but now I like to mix and match things. Dressing up should be fun, so that's what I am doing.

P.S. I have a post about my hair coming up soon because many of you have requested that. 

Have a great week!

 

                                                                                         With love,
                                                                                           Natalie

                                                                          

Kommentit (17)

jenna

Tosi hyvä teksti! Minulla riippuu ihan asiasta suhtaudunko siihen tunteella vai järjellä. Joitakin asioita mietin hirveän pitkään ja lopulta totean, että tilaisuus meni ja sitten harmittaa. Mutta esim uusien kenkien ostaminen menee täysin tunteen mukaan! :D Ihailinkin noita sinun uusia kenkiä. Ne ovat ihan täydelliset!

Ja pakko sanoa tähän vielä. Olen joskus kommentoinut muiden blogeihin, mutta vastaukset ovat olleet niin tylyjä, jolloin siitä on jääny vain tosi huono fiilis. Mutta sun blogi! Tänne kyllä uskaltaa kommentoia. Vastaat ihanasti! Kiitos siitä! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tuo järkiajattelussa on huonoa, että saattaa mennä tilaisuus ohi peruuttomattomasti. Toisaalta järkiajattelussa on myös hyvät puolensa, sitä ei voi kieltää! :D Kiitos, ne ovat mielestäni myös ihanat! En olekaan käyttänyt näinä päivinä mitään muita korkokenkiä. Sopii asuun kuin asuun!

Hei vau kiitos kovasti! Lukijat tekevät edottomasti tämän blogin! Olenkin niin kiitollinen jokaisesta kommentista! Kiitos siis itsellesi! <3

Inka

Mitä aineita kirjoitit yo-kirjoituksissa ja mitä arvosanoja niistä sait? :) ihana blogi sulla!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tässä asiassa ei kannata ottaa mallia :D Nimittäin kirjoitin kaikki 5 ainetta samaan aikaan viikon lukemisella.. Kirjoitin äidinkielen, ruotsin, englannin, psykologian ja terveystiedon. Realeista sain hyvän M, kielet eivät meneet niin hyvin tai ruotsi meni hipoen ja äidinkielestä tuli pistettä vajaa M :) Lukion päättötodistuksesta tuli 8,2 ja suoritin 85 ainetta. Mikäli olisin ollut järkevä, olisin jakanut nuo aineet kahteen osaan ja oikeasti lukenut niihin. Tuo kevät oli tuolloin yhtä hullunmyllyä, jolloin keskittyminen koulussa ei ollut kovin hyvää. Kiitos kovasti <3

Mirkku

Mä olen myös niin tunne-ihminen, että välillä mua hirvittää kun tuntuu että oon niin hölmö! Mulla oli säätöä yhden miehen kanssa, joka sitten halusikin vain sitä yhtä asiaa. Sisimmässäni mä olin melkein 99% varma että tää mies haluaa vaan sitä yhtä asiaa (en luota ihmisiin) ja sitten kun olin oikeassa niin tajusin, etten voi enää jatkaa tunteella elämistä. Mun tarvii miettiä järjellä ja lopettaa tää ittensä satuttaminen.
Kiitos tästä tekstistä, se toi ajateltavaa! Oot ihan huippu, arvostan sua <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi eii! :( Tuo on kyllä yks huono puoli tunneajattelusta, varsinkin mitä tulee ihmissuhteisiin. Ehkä kaikkein paras yhtälö on tunne+järki. Oikeassa määrin heittäytymistä. Kiitos todella paljon ja kiitos itsellesi kommentista!<3

Eve

Hyvä ja voimaa antava teksti! Mulla on viime aikoina ollut vähän itsetunto ongelmia kun väli vuodet vaan venyy, neljäs menossa ja luultavasti viideskin tulossa... Mutta kuitenkin toisaalta oon henkisesti kasvanut paljon ja mulla on ihan hyvä palkkainen työkin! Ei sinne koulun penkille mikään kiire ole, sitä paitsi meillä duunareilla sitten taas on semmoista käytännön älykkyyttä enemmän kuin niillä yliopisto opiskelijoilla ;) ja pystytään ostamaan hienoja vaatteita ja muuta jos tekee mieli, kun ei tarvitse pelkällä opinto tuella kitkutella!

Ansku

Vau! Kolahti toi teksti. Kuulosti niiin tutulta tuo tunteella eläminen. Oot upea ja sussa on asennetta :)

Katja

Itse kun katson koulukavereitani joista iso osa on tullut yliopistoon suoraan lukion penkiltä niin heillä on ihan epärealistiset odotukset tulevaisuudelta ja kyvyiltään eikä myöskään mitään käsitystä työelämästä. Ehdottomasti suosittelisin kaikille välivuotta jos toistakin :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Näin juuri! Useimmiten vasta työelämässä näkee sen kuinka oikein työmarkkinat pyörivät. Toinen asia koskee arvostusta, jonka saa työelämässä. Nimittäin nykypäivänä työkokemusta arvostetaan AIVAN älyttömästi kuin myös sitä kuinka hyvä tyyppi olet! :)

kampaaja

pesupaikalla tehtävä vaalennuspesu = värinpoisto :) miten ja millä tummista hiuksista muutetaankaan vaaleampaa.siihen tarvitaan aineita jotka rikkovat hiuksen rikkisiltoja ja purkaa värin pois.Eli värinpoisto tai vastaava. Normi väri ei vaalenna väriä:) ja se taas on aina enemmän hiusta vaurioittavampaa kuin värillä värjäys. Ei tosiaan kannata antaa väärää tietoa jos ei tiedä:) tai ainakin tehdä taustatutkimus kunnolla. Kun hiukseen on tehty vaalennuksia sekä värinpoistoja,oli ne sitten raitoja, koko pää tai ombre.sama asia:D niin se vaikeuttaa tummien värien pysymistä = väri kuluu helpommin
Mutta ihanaa kevättä sulle natalie!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram