TRIUMPH


1-IMG_8205

1-IMG_8259

1-IMG_8226


1-IMG_8219-2

1-IMG_8313

Olen mukana Indiedaysin ja Triumphin yhteisessä kampanjassa, jossa aiheena ovat uudet Magic Wire sarjan rintaliivit. Lähdin kampanjaan iloisin mielin mukaan, sillä rakastan yli kaiken alusvaatteita. Pidempään blogiani lukeneet ovatkin saaneet lukea alusvaatteiden esittely postauksia luultavasti kyllästymiseen saakka. Mutta minkäs sille voi, että rakastan yli kaiken hyvin istuvia ja naisellisia alusvaatteita. Niinhän se on, että koko olemus ja itsevarmuus lähtee aivan alusvaatteista saakka.  
 
Triumph brändinä on itselleni tuttu. Olenkin omistanut muutamat alusvaatteet tuolta merkiltä ja ollut todella tyytyväinen niihin. Nyt Triumph on kehittänyt uuden povea tukevan silikonisen kaarituen metallisten kaaritukien sijaan. Triumph on kehittänyt tämän uuden povea tukevan tekniikan rintaliivien pehmusteen sisälle, jolloin käyttäjä voi tuntea vain pehmeän materiaalin ihoa vasten. Uusi Magic Wire on tehty kokonaan silikonista, joka takaa vakaan, mutta hellävaraisen tuen. Sisäänrakennettu vakaaja antaa lisätukea myötäillen vartalon liikkeitä. Silikoninen kaarituki reagoi myös kehon lämpötilaan ja mukautuu näin vartalon muotoihin lisäten liivien käyttömukavuutta.
 
Pääsin itse kokeilemaan Triumphin Magic Wire sarjan Contouring Sensation -liivejä. Voin kyllä rehelisesti kertoa, että liivit ovat aivan älyttömän mukavat päällä! Olen itse todella tarkka alusvaatteistani ja arvostankin hyvin istuvia kauniita alusvaatteita. Contouring Sensation -liivit ovat sarjan kaikkein naisellisempia alusvaatteita joiden täydellinen mukavuus tulee Magic Wire -teknologiasta. Ylellisestä materiaalista valmistetut liivit ovat hintansa väärti
 
Joskus yksinkertaisuus on kaunista 
 


Kuvat: Petteri Peltonen Photography
Photos by Petteri Peltonen Photography


Kannattaa pysyä meiningeissä mukana, sillä seuraavaksi tulee kilpailua tänne blogin puolelle 
 
Ihanaa maanantaita,
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram