IMG_3688
 IMG_3686IMG_3699IMG_3689
IMG_3704IMG_3701

Takki / Mart Of China 
Farkut / Zara NEW!
Kengät / Bläk NEW!
Laukku / DKNY
Käsikoru / Mart Of China

Jacket / Mart Of China NEW!
Jeans / Zara NEW!
Shoes / Bläk NEW!
Purse / DKNY
Bracelet / Mart Of China NEW!

Tänään päälle valikoitui kasa uusia tuotteita. Tuo uusi Mart Of Chinan musta takki on hyvin käytännöllinen näin syksyllä. Täytyisi vain ostaa pitkät nahkahanskat, sillä takissa on 3/4 osaiset hihat. Kultainen käsikoru on myös uusi ja samasta nettikaupasta saatu. Kultaa kultaa...

Jalkaan vedin tänään myös ensimmäistä kertaa nuo Bläkin uudet nahkasaappaat, jotka hankin heidän liikkeen avajaisista pari kuukautta sitten. Vaikka saappaat olivatkin melko tyyriit, ovat ne joka sentin arvoiset! Niin mukavat jalassa, että voisin juosta niillä vaikka maratoonin. Plussaa myös aidosta nahasta, sekä näyttävästä ulkonäöstä! IM IN LOVE. Ostin myös noin parisen viikkoa sitten kuvissa näkyvät Zaran farkut. En ennen pitänyt ollenkaan värillisistä farkuista, mutta nyt olen huomannut sen kuinka hauskan kontrastin niillä saa aikaan asuun. Mitä te pidätte asusta? :)

Tänään muuten olen tehnyt vain töitä. Aamulla olimme tsekkaamassa Klaus K hotellissa J. Lindebergin kevään ja kesän uudet mallistot. Teimme hieman valintoja ensi vuodeksi, sekä suunnittelimme hieman malliston ilmettä. Nyt lähden katsomaan fudismatsia sohvalle, syömään hieman brieta ja nauttimaan prosciutto crudoa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram