Päivän asua / Days outfit

IMG_3948
 
 
IMG_3953
 
 
IMG_3983
 
 
IMG_3986


IMG_3973

IMG_4055

IMG_3967

Takki / J. Lindeberg UUSI!
Villapaita / Gina Tricot
Farkut / Zara
Laukku / GUESS
Saappaat / Vagabond
Kaulakoru / H&M

Jacket / J. Lindeberg NEW!
Knit / Gina Tricot
Jeans / Zara
Purse / GUESS
Shoes / Vagabond
Necklace / Kaulakoru

Tänään päälleni valikoitui uusi J. Lindebergin vihreä parkatakki, zaran mustat farkut sekä Vagabondan mustat nahkasaappaat. Jotenkin hassua kuvitella, että syksy on kohta ohitse ja talvi tulee. Juurihan postailin tänne blogiini kesämekkokuvia? 

 
Joka tapauksessa tuo uusi JL takki on aivan ihana! Todella lämmin, mutta kevyt päällä. Olenkin päättänyt, että nykyään panostan yhä enemmän laadukkaisiin vaatteisiin. Jätän vähemmälle ne halppisvaateketjut ja satsaan pari kertaa kuukaudessa merkkivaatteisiin ja tuotteisiin. Olen ainakin huomannut, että näin vaatekaappi, sekä lompakko kiittää (ennen ostelin melkein joka päivä vaatteita kaupoista.) Mietin myös pari kertaa, että tarvitsenko tuon vaatteen. Työkaveria lainaten "en tarvitse mitään, minulla on kaikki tarvittava". En sitä kiellä, ettenkö tulisi vielä ostelemaan vaatteita halppisketjuista, mutta sen voin luvata, että vähennän ostelemista!

Make Up

IMG_4115

Huulikiilto - We Care Icon Natural Papaya
Luomiväri - We Care Icon 26 Magic Fox
Huulipuna - We Care Icon 22
 
Halusin vielä tähän loppuun antaa erityismaininnan tuotteista, joita käytin ylläolevissa kuvissa. Tuo We Care Icon - merkki ei ollut itselleni tuttu, mutta tänään ensimmäistä kertaa kokeiltuani tuotteita ihastuin erityisesti tuohon huulipunaan ja huulikiiltoon. 
 
Nyt lähden sunnuntai päivälliselle perheeni kanssa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram