Todays outfit / Päivän asua

1

 

 
IMG_6158


IMG_6159

1

Nahkatakki / H&M
Karvaliivi / Sheinside TÄSTÄ! Uusi!
Farkut / Dr Denim
Kengät / Mango
Laukku / Mango

Jacket / H&M
Vest / Sheinside TÄSTÄ! Uusi!
Jeans / Dr Denim
Shoes / Mango
Purse / Mango

Tänään päälle valikoitui pelkkää mustaa, sekä ensimmäistä kertaa Sheinsiden karvaliivi. En muistanutkaan kuinka kivalta tuntui pitkästä aikaa pukeutua vain pelkkään koko mustaan. Tai no melkein ellei beigea Mangon laukkua, sekä punaisia huulia oteta mukaan.

Huh tämä tuleva viikko on kyllä itseni kannalta todella todella kiireinen. Keskiviikkona lähden työmatkalle Ruotsiin ja perjantaina hyvän ystäväni kanssa Lontooseen matkalle. Välipäivinä olisi paljon töitä ja muiden asioiden setvimistä... Onneksi kaikki asiat ovat mukavia, mutta toivoisin vain vuorokauteen lisää tunteja..

Yhdestä asiasta en olekaan niin varma... En tiedä miten selviän täällä kotona kuukauden yksin... S lähtee Aasiaan matkalle samana päivävä kuin minä Lontooseen. Kuukausihan menee melko nopeasti, mutta en ole ikinä ollut vain niin kauan yksin kotona. Tiedän kyllä että pärjään, mutta oudoltahan se tuntuu. Luvassa siis tyttöjeniltoja, paljon shoppailua ja kahden keskistä aikaa Ladyn kanssa. ❤ Nyt kumminkin Breaking Badin pariin!

Ps. Laitan tällä viikolla yhden laukuistani myyntiin tänne blogin puolelle! Uteliaimmat voi jo käydä katsomassa Instagramista @natalievilen mikä laukku on kyseessä!

 Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Xx Natalie 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram