I WANT...

9

Black Deep Drop Peplum Top// Chanel Classic Flap Bag // Hermès Black Clic H GM // White Deep Drop Peplum Top // Hermès White Clic H GM

Ylläolevassa kollaasissa on tämän hetkiset tuotteet, joita himoitsen yli kaiken! Itseasiassa topit ovat tilauksessa, mutta muut tuotteet vielä kaupan hyllyllä - ainakin toistaiseksi. Super hyvännäköiset peplum- topit tilasin Nellysta. Toivon vain, että ne istuvat hyvin! Mikäli ei, laitan ne keinolla millä hyvänsä sopimaan päälle! Kummatkin topit ovat helppo yhdistää mustien farkkujen kanssa, sekä oikeastaan minkä väristen korkokenkien kanssa. En malta odottaa, että ne saapuvat! Kuvaan ne teille, kun ne ovat saapuneet.

 
Kollaasin kauniit käsikorut ovat Hermèsin. Olen himoinnut niitä todella pitkään, mutta sen verran hintaa koruilla on, että tilaukseen ne eivät vielä lähde. Toivottavasti jonain päivänä minunkin yöpyödän päältä löytyy muutamat oranssit laatikot - The best gifts come inside the orange box. Vink vink tulevalle miehelle haha.

Chanel Chanel... Niinhän se on, kun once you go Chanel you'll never go back. Tällä hetkellä itselläni on vaatekaappien suursiivous. Yritän päästä kaikesta "turhasta" eroon. Vaatteita, joita en ole käyttänyt muutamaan kuukauteen päätyvät suoraan kirppikselle. Joten tulkaa ensi sunnuntaina penkomaan! Vaatteita on paljon... Mikäli nyt ensi sunnuntaina jää vielä yli vaatteita ja asusteita menen vielä toisen kerran myymään Hietsuun. Mutta takaisin tuohon mustaan klassiseen Flap Bagiin! Haaveissani olisi musta Chanel Flap Bag Jumbo koossa. Olen miettinyt myös Easy Caviar Flap Bagia sen koon ja mallin vuoksi. Vetoketju helpottaisi käyttöä ja Jumbo koko puolestaan olisi täydellinen. Mutta haaveet jääköön vielä sikseen, sillä tällä hetkellä rahat ovat muuhun tarkoitukseen. Muuten arvatkaas mitä! Tänään lähti ensimmäinen summa asuntosäästötilille. Kävin avaamassa tilin pari viikkoa sitten ja nyt olo on oikein onnellinen. Tarkoituksena olisi ostaa jossain vaiheessa huom. jossain vaiheessa oma asunto Helsingistä. Pitkä matka siihen on vielä, mutta hyvä aloittaa ajoissa kuin myöhässä. Nauroinkin, että ensimmäinen ajatus omasta asunnosta oli, että siellä täytyy ja pitää olla vaatehuone. Muut ehkä miettivät ensimmäiseksi pohjaratkaisuja ja putkiremontteja, mutta itselläni on silmät vaatehuoneessa - haha yep matkaa taitaa olla vielä. 
 
Mutta nyt nukkumaan, sillä huomenna on aikainen herätys töihin ja illalla suvun juhlat. 
 
Good night sweeties! 
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram