Roomassa ollessamme kiersimme mahdollisimman paljon nähtävyyksiä. Yksi nähtävyyskohde oli ehdottomasti Vatikaanivaltio. Vatikaanivaltio on siis Italian pääkaupungin Rooman ympäröimä, pinta-alaltaan ja väkiluvultaan maailman pienin itsenäinen valtio. Oli aivan uskomatonta astua sisään tuohon pieneen valtioon, jossa kaikki oli niin kaunista ja vaaleaa. Myös kaikki taideteokset, sekä veistokset olivat aivan mahtavia! Miinuksena olivat nuo turistirysät, johon itse myös valitettavasti turistina kuuluin. Jonot olivat myös uskomattomia tuossa 35-39 asteen helteessä. Helle ja asfaltti oli kanssa niin polttavaa, että jalkani turposivat aivan älyttömästi ja varpaani muistuttivat kieltämättä lähes röllipeikon varpaita. Jouduinkin vaihtamaan muoviset ballerinat pois jalastani, sillä asfaltti poltti todella kuumasti jalkoihin muovipohjien läpi. 

 
Vaikka pieniä kömmellyksiä sattui oli reissu Vatikaanivaltioon hyvin miellyttävä, sekä todella mielenkiintoinen!

IMG_6398

14
 


12


15


17

13


2


 

16

3


4IMG_6399

1


Mekko / Guess by Marciano
Vyö / H&M 
Sandaalit / Havaianas

Dress / Guess bu Marciano
Belt / H&M
Sandals / Havaianas

Suosittelen kaikille käymistä tuolla pienessä valtiossa. Kokemus ainakin avarsi omia silmiä, sekä rauhallisuus ja tyyni kirkoissa oli lähes käsinkosketeltavaa! 

Voi kun saisin elää nuo lomapäivät uudestaan ja palata lomatunnelmiin... Oletteko te käyneet tuolla kauniissa valtiossa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram