PRADA SAFFIANO LUX TOTE 
BN1802 SABBIA
 

IMG_7207_1024

IMG_7251_1024

IMG_7227_1024
Kerroin muutama kuukausi sitten takaperin unelmistani TÄÄLLÄ! Yksi unelmistani on käynyt toteen, sillä muutama viikko sitten ostin unelmieni laukun. Laukun, josta olin unelmoinut jo muutaman vuoden. Kyseessä on Pradan Saffiano Lux Tote laukku sabbia / beigen värissä. Olin haaveillut pitkään Cammeo Nude Pink väristä, mutta tällä kertaa tuo beige vei voiton. Beige vain sopii paremmin useiden asusteiden kanssa yhteen ja on kerrassaan vain upea!

Pidän laukun käytännöllisyydestä. Samalla kun laukku on kaunis, vetää se sisälleen omaisuuden. Sisällä on kolme sivutaskua, joista yksi on vetoketjullinen. Näiden taskujen lisäksi laukussa on kaksi sivuosiota, joihin mahtuu aivan älyttömästi tavaraa! Ajaton klassikko, joka ei mene ikinä muodista pois. Juuri tämän takia uskalsinkin sijoittaa tähän kaunokaiseen.

Vielä laukku ei ole ollut testauksessa, mutta uskon että se pitää kaikki lupauksensa! Olen ihastellut sitä vain peilin edessä, hassua eikö! Nyt odottelen vain niitä täyden kympin treffejä, johon saan ottaa mukaan tuon laukun. Anyone?!
 
Muistakaa, että unelmia voi vain saavuttaa tavoittelemalla! Mikään ei tule itsestään, vaan unelmien eteen on tehtävä töitä. Tehtävä paljon töitä. 
 
My dream finally came true! A few weeks ago I finally bought my dream bag... I got it, I freaking got it! Prada Saffiano Lux Tote bag shade sabbia, beige. I am so happy right now. Sabbia is a pleasing color that has sandy undertones and matches a variety of outfits easily. 
 
This sabbia colored tote has a double handle, gold-plated hardware, saffiano calf leather triangle logo with metal lettering, side snap closure, two outside pockets with zipper closure, four inside pockets, one with zipper closure and Prada logo lining. I love this bag! It is so beautiful with every small details. Believe your dreams! 

Im in love!

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram