IMG_6375

IMG_6380

IMG_6405

IMG_6457

IMG_6447

Eilinen oli ihan super kiva päivä! Aamulla herättyämme suuntasimme Neean kanssa Nurmijärven golf-kentalle. Aamu ei ollut mikään parhain, sillä edellisiltana olimme hieman tyttöjen kanssa ulkona.  Helsingin kesäyöt, hyvä viinit ja ihana seura, kyllä te tiedätte. Kunnon brunssin jälkeen onneksi verensokeri hieman nousi ja päivä lähti jotenkin käyntiin haha. Onneksi sää helli meitä ja golfin pariin pystyi paneutumaan oikein kunnolla. Itselleni golf on vielä melko uusi tuttavuus, mutta ystäväni Neea on jo lähes alan ammattilainen. Olikin kiva saada yksityisopetusta aivan kädestä pitäen! Opettaja oli maailman paras ja naurua ei pidätellyt mitään.
 
Kentälle saavuttuamme haimme mailat ja muut varusteet. Täytimme vesipullot ja harjoittelimme lyöntejä. Neea kertoi myös hieman säännöistä ja etiketeistä. Lyöntien jälkeen siirryimme Par 3-radalle pelaamaan. Huh kuinka jännittävä ensimmäinen lyönti oli! Mutta voin kertoa, että tuon ensimmäisen lyönnin jälkeen ainakin itse jäin koukkuun! Kaunis sää, luonto, puhdas ilma ja aurinko. Kaikki nuo yhdistettynä urheiluun ja siihen jännitykseen mitä peli toi. Täydellistä! Nurmijärven Golf on loistava paikka aloittaa harrastus tai vaikka kokeilla onko golfin pelaaminen se oma juttu. Kentät ovat loistavat ja par 3-radalla et tarvitse Green Cardia. 
 
Pelin pelattuamme siirryimme clubille syömään kunnon ateriat. En muista milloin hampurilaisateria olisi maistunut niin hyvälle! Ah heaven! Ruokailun jälkeen laskimme tulokset ja siirryimme autolle. Auto käyntiin, katto alas ja musiiki täysille. Raikas tuuli kasvoilla, auringonlasku ja kauniit maisemat.

 

Kesä! 
 
English translation coming soon.


IMG_6458

golfpiste.com/nurmijarvigolf

Onko täällä muita golfiin hurahtaneita?!

 

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram