YESTERDAY'S OUTFIT

 

                                           Nahkatakki H&M // Mekko H&M // Laukku Chanel // Korkokengät Mango   

      Leather jacket from H&M similar (HERE!) // Dress from H&M similar (HERE!) // Shoes from Mango similar (HERE!) // 

                                                                                        Bag from Chanel 

Valkoista, mustaa ja pinkkiä. Näistä väreistä eilisen asu koostui. Niin mahtavaa kun voi jo käyttää mekkoja! Näistä kesäkuukausista täytyy ottaa kaikki ilo irti. Kohta nimittäin ahtaudutaan jo toppatakkeihin. Tänään olisi vuorossa töitä ja Black & White lanseerausbileet Stockmannin Shampanjabaarissa. Voin jo mielessäni kuvitella kaiken sen tuskan ja hien, joka puskee läpi meidän työpaikan pukuhuoneessa. 15 minuuttia aikaa ennen toiseen paikkaan siirtymistä. Hyppelyä, hermoilua ja mielessä kiroilua. No toivottavasti kaikki menee juuri niin kuin olen päässäni valmistautumisen kuvitellut ja olemme ajoissa seuraavassa paikassa. Niin kivaa nähdä myös tänään parasta ystävääni Ellaa! Lanseerausbileiden jälkeen menemme luultavasti istumaan meidän luottopaikkaamme, sitä siis odotellessa!

Torstaina toivon, että uni on maistunut kunnolla, sillä tarkoituksena on mennä poikaystäväni kanssa yhdessä treenaamaan! Joku saattoi Instagramistani huomata, että pian alkaakin 6 viikon treenihaaste nimeltä Fit for Bikini! Tämän haasteen mahdollistaa FITNET. Tuon kuuden viikon aikana tulen jakamaan blogissani fiiliksiä treenaamisesta ja vinkkejä kuvien kera. Tarkoitus on nostattaa kuntoa, saada ruokavalio terveelliseksi ja no niin kuin nimensä mukaisesti päästä bikinkuntoon. Tarkoitus ei ole pudottaa painoa, eli laihduttaa vaan saada terveellinen ja hyvinvoiva kroppa. Uskon, että liikunnalla voin vaikuttaa tähän mieleeni positiivisesti ja saada stressitasoja matalammaksi. Nyt olen nimittäin valmis kokeilemaan mitä vain! Olen todella innoissani tästä kuuden viikon treenijaksosta, etenkin kun saan kaiken tuen toiselta osapuolelta. Liikkeissä tarvitsen todella paljon apuja, sillä olen treenannut todella vähän salin puolella. Entisenä taitoluistelijana ja balettitanssijana painoja ei ole tullut niin paljon nostettua salin puolella.  Mikäs siis sen parempaa kuin treenata myös yhdessä. Arkena emme näe niin usein työkiireiden takia, joten on kiva jakaa edes yksi yhteinen hetki päivässä toisen kanssa.

Now it's time to go! Palataan taas pian uuden postauksen kera - mikäli kamerani pysyy Ellan ja minun matkassani. Näistä illoista kun ei voi ikinä tietää hah! Puss.

Sisältää mainoslinkkejä.

 

Yesterday my outfit consisted of pink, white and black. I love the fact that I can wear dresses now. I’m so tired of winter already, so I can’t get enough of wearing more summery clothes. Today I’m going to be working and attending an event called Black&White. I can already imagine that my stress level will go up to like 1000, and I’ll be swearing inside my head if everything doesn’t go as planned. Hopefully everything will happen as I planned it, and I’ll be on time where I need to be. I’m also seeing my best friend Ella today, which I am really excited for. 

On Thursday I’m hoping to get a good night sleep, because I’m supposed to go train together with my boyfriend. Some of you may have noticed on Instagram about a challenge that I’m doing. It’s a six-week program called Fit for Bikini. This is done in collaboration with FITNET. The whole point of these six weeks is to become more fit (way to state the obvious), fix your meals, so that they are healthy. The point is not to lose weight, but rather shape you to be more fit. I truly believe that with doing sports, you can release some of your stress, which I’m currently having more than I'm supposed to. I am ready to try anything to get rid of this stress, so I’m super excited for these upcoming six weeks. It is especially nice, because I’m getting so much support from my boyfriend. It feels good that there is someone by your side, telling you that you can do it! I’m a former figure skater and ballet dancer, so I do need a lot of help when I go to the gym, because I’m not used to training with weights etc. I can’t wait to train together him, it’s going to be so much fun. And it’s a great way to spend time together.

I gotta go now, but I’ll be making another post soon. The thing is, you never know where I end up, when I go out with Ella. ;)

*This post includes add links.

 

                                                                                        With love,
                                                                                           Natalie
 

 

 

Kommentit (12)

Eliisa

Ootko viime aikoina värjännyt hiuksia? Jos oot, niin millä väreillä? :) upean värinen!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tällä hetkellä olen vain pessyt hiuksiani hopeashampoolla ja Color maskeilla! Tällä hetkellä en voi värjätä hiuksiani ollenkaan, sillä värjäsin niitä aika rajusti keväällä :( Nyt yritän vain saada takaisin hyvinvoivat ja terveet hiukset.. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Pääasiassa haluaisin muokata keskivartaloa ja jalkoja, mutta vain ns. urheilullisempaa suuntaa, saada vähän pakettia kasaan :) x

Justsaying

Nätti asukokonaisuus! :) Tykkään lukee sun blogia ja tekstejä, mutta yks juttu häiritsee. Kirjotat välillä korostaen persoona/omistusmuotoja vähän liikaa... Esim. "- mikäli kamerani pysyy Ellan ja minun matkassani." ja "menemme luultavasti istumaan meidän luottopaikkaamme.". Vähän kun hölläisit tota kieltä ja karsisit turhat sanat pois, niin olis miellyttävämpää luettavaa. Halusin kirjottaa ihan vaan rakentavansa kritiikkinä, kun oon niin pitkään lukenut tätä blogia.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos todella paljon<3 Ja hei kiitos palautteesta! Yritän ottaa tuon huomioon kirjoittaessani tekstejä! Tässä neljän vuoden aikana vain, kun teksti on muuttunut ns. oman tyyliseksi kaikkineen "ärsyttävineen" juttuinee hah, mutta yritän kiinnittää tuohon huomiota enemmän :)

Em

Pahinta tuossa kirjoittamisessasi on kyllä tuo ''kaikkineen ärsyttävineen juttuineen...'' SIIS MITÄ?! Tuo särkee silmiä ja sielua niin paljon että välillä oikeasti tekisi mieli itkeä :D Tätä samaa ''lauseenrakennustapaa'' viljelet aivan sairaan paljon, monessa, monessa postauksessa. Jotta sitä ei tarvitse enää tehdä, niin ystävällisenä ihmisenä voin nyt neuvoa, että tuota ''neen''- päätettä ei käytetä kolmessa sanassa peräkkäin. Todellakaan. Jos tuota ylipäätään pakko on käyttää, niin oikea tapa olisi käyttää päätettä vain yhdessä sanassa noista helvetin kolmesta: kaikkine ärsyttävine juttuineen. Muutenkin välillä tätä blogia lukiessa tuntuu siltä, että käytät sellaisia sanoja joiden merkitystä et itsekään aina tiedä, tai et ainakaan osaa kirjoittaa niitä oikein. Eihän kaikkea voikaan osata, mutta jos ei tiedä mitä joku tarkoittaa tai ei osaa sitä kirjoittaa, ei sellaista sanaa kannata käyttää ollenkaan :D

allthetastesoflife.blogspot.fi

Mä oon vasta nyt neljän vuoden jälkeen alkanut treenaamaan miehen kanssa yhdessä, ja kyllä tästä saa sellasta hyvää fiilistä ja piristystä suhteeseenki! Miehelle urheilu on harrastuksen puolesta ihan jokapäiväinen juttu mutta on kiva kun nykyään voidaan muutama kevyempi treeni tehdä yhdessä :) tai lähinnä et ukolla on aikaa ja kärsivällisyyttä tehä hölkkälenkkejä jne :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi ihan mahtavaa! Haha just näin! Hänkin treenaa paljon enemmän kuin minä, mutta välillä on aina kiva treenata yhdessä! :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram