Mieletön ilta takana! Eilen suuntasimme porukalla Summer Soundeille hieman viettämään iltaa. Musiikkia, ystäviä, lempiartisteja, aurinkoa sekä upeaa tunnelmaa. Aamulla ennen Soundeja heräsin aikaisin lenkille ystäväni kanssa. Lenkiltä suuntasin kaupoille, sillä festariasu puuttui... Ei ollut mitään käsitystä mitä sitä pukisi päälle! Normaalisti sitä ulos lähtiessä mekko/farkut ja sekä korkokengät olisivat listalla ensimmäisenä. Tällä kertaa farkut eivät tulleet kuuloonkaan lämpimän sään takia. Mekko sai unohtua tanssimisen vuoksi ja korkokengät, no ne eivät vain oikein sopineet festareille.
 
Oli muuten aikamoinen paniikki löytää Myyrmäen ostoskeskuksesta sopiva asu! Kierrettyä muutamat kaupat läpi, mistään ei tuntunut löytyvän shortseja! Mielessäni oli tietynlaiset shortsit korkealla vyötäröllä ja vaalealla denimilla. Viimeiseksi suuntasin H&M:lle. Olin jo aivan varma, ettei kyseisestä kaupasta mitään löytyisi. Huonojen kokemuksien takia muutenkin tuo kauppa on ollut boikotissa pitkään. Mutta never say never! Viimeiseltä pöydältä löysin täydelliset vaaleat korkeavyötäröiset shortsit ja vielä hyvään hintaa! Samalla beiget ballerinat lähtivät mukaani. Muuten asu koostui lopulta crop-topista, valkoisista Convers kengistä, sekä Louis Vuitton laukusta. Tuo laukku on muuten aivan paras! Vaikka tuollaiseen tilaisuuteen ei ehkä se kaikkein mieluisin, mutta voi kuinka se on kätevä! Laukkuun mahtuu juuri kaikki tarpeellinen ja kädet saavat olla vapaana, täydellistä.

 

OSTOKSIA 


IMG_6535

IMG_6516

Vartalosuihke Fragrance Mist Victoria's Secret // Huulipuna Lipstick Yves saint Laurent // Irtoripset Eyelashes Seppälä


IMG_6579

Shortsit Shorts H&M


IMG_6551

Balleriinat Ballerinas H&M
 
Mutta Summer Soundeille! Huh mikä ilta! Aluksi meinasin skipata koko festarit, mutta onneksi lopulta päätin lähteä! Treffasimme Siljan, Jyrin ja muiden ystävien kanssa hieman ennen seitsemää. Kävimme syömässä ja laittauduimme. Noin jälkeen kahdeksan suuntasimme Helsingin messukeskukseen ja ilta pääsi alkamaan! Oli muuten ihan mieletöntä nähdä ystäviä ja viettää heidän kanssa aikaa. Helena liittyi myös seuraamme jossain vaiheessa iltaa. Porukka kasassa  Kiva kun jotkut teistä lukijoista uskaltui myös tulla moikkaamaan, piristää ihanasti iltaa! Toivottavasti kaikilla muillakin juhlijoilla oli huippuilta! Illalta odotin ehkä eniten yhtä lempiartistiani Dash Berliniä BIG LOVE ja Markus Schulzia. Mutta täytyy sanoa, että myös Avicii veti yllättävän hyvän keikan. En itse ole niin hänen faninsa, mutta aloitus häneltä oli loistava! 
 
Oli myös ihana tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä uusia tuttavuuksia. Vaikka kesä alkoi hieman huonosti uskon, että tästä kesästä voi tulla vielä jotain! Kesä 2014!
 

 

Toppi H&M // Shortsit H&M // Laukku Louis Vuitton // Kengät Converse // Aurinkolasit H&M
 
Crop top H&M // Shorts H&M // Bag Louis Vuitton // Shoes Converse // Sunglasses H&M

 

 

Kiitos vielä illasta kaikille, oli super ihanaa!
 
With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram