Viime kuussa säästelin kosmetiikkaostoksissa. Tämän takia blogissani ei nähty kovin montaa kosmetiikkapostausta. Nyt on kumminkin aika nostaa pari tuotetta jalustalle ja antaa niille erityismaininta!

ST. TROPEZ

1374053_649935125040152_1641138133_n


ST. TROPEZ Bronzin Rocks / Aurinkopuuterikivet

050

 Jos pitäisi valita vain yksi meikki jota käyttäisin läpi elämän, valitsisin aurinkopuuterin. Ilman sitä en itse voi lähteä minnekään. Toisille ripsiväri tai kulmakynä on se must- juttu, mutta minulle se on aurinkopuuteri.

Ihastuinkin ensi kokeilulla St. Tropezin aurinkopuuterikiviin! Väri on juuri sopiva ja puuterin tuoma heleä kimallus kasvoille viimeistelee meikin. Erityisesti juhlameikkiin nuo kivet ovat täydelliset! Mikäli haluan myös bronzisen silmämeikin, sopivat kivet myös siihen. Hieman vain vettä siveltimeen ennen meikin levitystä. Näin meikistä saa entistä intensiivisemmän ja juhlallisemman. 

St . T ropez Bronzing Rocks-puuterilohkareet ovat uudenlaisia, mattapintaisia, pikkukiven näköisiä puuterikappaleita, joilla voit loihtia St. T ropez rusketuksellesi täydellisen, viimeistelevän korostuksen. Puuteri levitetään kasvoille tai décolletage-alueelle tavalliseen tapaan siveltimellä. Yhden lohkareen voi napata sormien väliin ja käyttää sitä korostuspuikon tapaan. Kiveä voi käyttää myös luovasti luomivärinä tai kirkaan huulikiillon kanssa huulten korostamiseen.

sttropeztan.com

ST. TROPEZ Radiance Mouse / Aurinkopuuterivaahto

1379895_649931805040484_894403291_n

Toinen nostotuote on St. Tropezin Radiance puuterimousse- vaahto. Ajaa lähes saman asian kuin ylläoleva tuote, mutta on koostumukseltaan erilainen. Tuolla moussella saa myös hieman intensiivisemmän meikin ja korostuksiin tuo on todella loistava! Itse käytin tuota tehostamaan kasvojeni piirteitä ja erityisesti korostamaan poskipäitäni.

Sopii loistavasti myös rusketuksen tai itseruskettavien kanssa!

St . Tropez Radiance puuterimousse- vaahto on uskomattoman kuohkea, samettisen herkkä ja hienostuneen matta. Sillä on helppoa korostaa ja viimeistellä St . Tropez -rusketusta . Levitetään sormenpäillä poskipäille ja olkapäille sekä décolletage-alueelle. Myös säärten etuosaa kannattaa korostaa moussella - se antaa linjakkuutta ja pituutta.

sttropeztan.com 

IMG_4382

2


Eilisen postauksen kuvissa käytin kumpaakin St. Tropezin tuotetta. Meikkivoiteen päälle huitaisin isolla huiskulla ns. "rusketuspohjan". Tuon pohjan päälle lähdin rakentamaan korostuksia ja varjostuksia tuolla moussella. Tuotteissa on se hyvä, että pienimäärä jo riittää. Ei tarvitse kuin vain hieman hipaista, niin tuotetta on jo tarpeeksi siveltimessä. Vola ja meikki on valmis!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram