Nyt pääsiäisenä olisi ollut tarkoitus lähteä muutamaksi päiväksi lomalle Eurooppaan tai edes  Suomeen kylpylälomalle... Valitettavasti nuo suunnitelmat hieman muuttuivat viikon sisään ja matkat jäivät toteuttamatta... Onneksi kumminkin ystävät ovat olemassa! Sovimme Ellan kanssa, että vietämme oman kylpylälomamme minun luona saunoen, poreissa lilluen, viiniä nauttien sekä vain jutellen. Huh kuinka hyvää teki päästä juttelemaan hyvän ystävän kanssa. Voin rehellisesti kertoa, että nämä viikot ovat olleet hyvin raskaita kaikin puolin... Uskon kumminkin siihen, että kaikella on tarkoitus ja vielä jonain päivänä löydän sen kauan kaivatun tasapainon ja turvan elämääni. Tällä hetkellä kumminkin olosuhteisiin nähden voin hyvin. Onneksi on ystävät ja perhe tukena, tietenkään unohtamatta teitä!

Mutta näihin päiviin! Torstaina töiden jälkeen kipaisin kaupassa hakemassa hieman syötävää meille. Yllättäen kauppakori täyttyi aikalailla kaikista herkuista ja loppuen lopuksi kävelin bussiasemalle neljän ruokakassin kanssa! Huh mikä tuska oli kantaa ruokakasseja toppatakin kanssa auringon paahtaessa täysillä! No ei pidä valittaa asiat voisivat olla paljon paljon huonomminkin. Toisaalta 40 minuutin bussimatkat ovat jollain tapaa rentouttaviakin. Silloin on vain pakko istua paikoillaan ja antaa ajatusten juosta. 40 minuutin tepariasessiot, ei paha! Kotiin päästessäni järjestelin hieman paikkoja ja lähdin vastaan Ellaa Ladyn kanssa. Voi kyllä sitä riemun määrää Ladyssa, kun saa nyt juoksennella metsissä ja rauhallisessa pihaympäristössä. Pieni on myös ihan innoissaan kun voi myös nyt juoksennella ympäriinsä sisällä, sydän sulaa...

Päästessämme kotiin laitoimme saunan päälle ja ruuan valmiiksi. Samalla täytimme lasit valkoviinillä, vaihdoimme vaatteet mukaviin verkkareihin, pistimme kyykkyshampanjan ja vadelmat pakastimeen sekä musiikiksi taustalle Lana Del Reyn The Paradise Edition albumin. Täyttä rakkautta! Poreissa lilluimme aamu viiteen saakka nauraen, itkien ja elämää suunnitellen. Aamulla herättyämme puimme bikinit päälle ja joimme auringon valossa itse tehtyjä vitamiinipommi-smoothieita. Mikäli voisin kuvailla tuota iltaa Ellan kanssa, hipoisi se melkein täydellisyyttä. Tuntuu mielettömältä purkaa ajatuksia ja mietteitä ystävälle. Viikon aikana on tuntunut aivan siltä kuin hukkuisi omiin ajatuksiin ja tunteisiin. Mistään ei ole oikein saanut kunnolla otetta... Uskon kumminkin vahvasti siihen, että aika näyttää ja elämä korjaa. Onneksi tulee kesä!

blogi

2

9

7

 

2

 

5

 

5


6

 

Ps. Miettikö joku teistä mitä ihmettä tarkoitan kyykkyshampanjoilla? Kyykkyshampanja nimi tulee kyykyistä, jotka suoritetaan Alkossa siellä asioidessa. Ilman kyykkäyksiä tämä muutaman kympin shampanjapullo jää hyllyyn. Jos haluatte siis nauttia hyvää, mutta suht edullista shampanjaa, ostakaa kyykkyshampanjaa! Löytyy Alkon shampanja-osastolta alahyllystä.

Nyt lähden purkamaan tavaroita laatikoista ja muovipusseista... Voihan toki tämän perjatain näinkin viettää kotosalla!

55

 

22Oikein ihanaa ja rauhallista pääsiäistä kaikille. Mikäli huomenna uutta blogipostausta ei kuulu, olen varmaankin saanut yliannostuksen suklaasta ja hukkunut nenäliinoihin.

Kauniita unia

With love,
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram