Kun kutsukortissa lukee pukukoodi, aivoni alkavat raksuttamaan ja mielikuvitus laukkaamaan. Mitä päälle, millä hinnalla ja mitä yhdistelisin keskenään, jotta saisin jotain uutta pukeutumiseeni? Olen aina rakastanut pukeutumista ja varsinkin juhlapukeutumista. Mikään ei ole sen ihanempaa kuin se itsevarma tunne, joka tulee sinun kantamista vaatteista.

 
Olen huomannut sen, että itsevarmuus lähtee jo niistä alusvaatteista, jotka valitset aamulla päällesi. Sisäinen kauneus kruunaa koko paketin.
 
Halusin raottaa teille hieman 16.11 päivän  Blog Awardsin juhlapukeutumista. Olen hyvin hyvin innoissani tuosta asusta! Miksi olen niin innoissani selittynee sillä, että tällä kertaa laitan päälleni jotain erikoista. Jotain sellaista mitä en ole ikinä pukenut päälleni. Hieman jännittää minkälainen vastaanotto tuolla asulla on, mutta odotan innolla! En vielä paljasta teille kokonaan minkälainen asukokonaisuus tulee olemaan, mutta sen voin kertoa, että pääosassa ovat musta ja hopea + tietenkin tuo erilainen asu.
 
Tässä teille hieman esimakua!

IMG_4124

IMG_4130

IMG_4142

IMG_4211


Huh kuinka innoissani olen tuosta asusta! Mutta yhtä innoissani olen myös siitä, että S tulee aveccina kanssani Awardseihin! Lause "mikset ikinä ota minua mukaan minnekään blogijuttuihin." Herätti minussa ajatuksen, että miksipä ei! Joten tällä kertaa jaamme yhdessä tuon kokemuksen, josta itse olen hyvin innoissani. 


Ps. Blogien äänestys jatkuu vielä TÄÄLLÄ! Olen niin niin kiitollinen jokaisesta saadusta äänestä. Ne äänet merkitsevät minulle hyvin hyvin paljon. Yhtä paljon kuin saavani tuki ystäviltä ja perheenjäseniltä. Joten jos koet, että jokin blogi on antanut sinulle inspiraatiota äänestä! Äänestäjien kesken arvotaan lippuja vielä tapahtumaan, joten ehkä näemme tapahtumassa?!<3

Pss. TÄÄLTÄ! Voitte katsoa ketkä johtavat äänestystä! :) Olen onnellinen, että teidän ansiostanne olen joukossa todella kovien blogien. Blogien, jotka ovat antaneet minulle inspiraatiota. Blogien, jotka inspiroivat minua aloittamaan oman blogin noin kolme vuotta sitten. Ei voi muuta sanoa kuin VAU!
 
KIITOS! <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram