MAKE UP STORE
 
NAIL POLISH
SHADE TIINA
 

1-IMG_0895


1-IMG_0946

Täydellinen kynsilakka Make Up Storelta! Useimmiten kynsissäni nähdään vain vaaleita sävyjä tai ranskalaista manikyyria. Tämän Make Up Storen uuden kynsilakan myötä voisin nähdä useamminkin kynsissäni tummia sävyjä. Vaikka sävy on dramaattinen ei se ole kumminkaan tunkkainen tai liian tumma.

// The perfect nail polish from Make Up Store. I usually like lighter colors on my fingers, but to be honest I love wearing this color! The shade is very dramatic but not stuffy or too dark. 

1-IMG_0951

 
Kynsilakka Make Up Store // Huulipuna Yves Saint Laurent ROUGE VOLUPTÉ  Silky Sensual Radiant Lipstick shade 21 Brun Vibrant 
 
Nailpolish Make Up Store // Lipstick Yves Saint Laurent ROUGE VOLUPTÉ  Silky Sensual Radiant Lipstick shade 21 Brun Vibrant 
 
Muistin muuten ylllättäen tuon kesällä ostetun YSL:n rusehtavan huulipunan. En ole ihan hirveästi tuota sävyä käyttänyt, mutta ehkä otan sen jälleen käyttöön näiden uusien kynsien vuoksi. Tummilla hiuksilla tuo huulipunan sävy näyttää huulissa myös hieman paremmalta kuin vaaleilla hiuksilla - ainakin omasta mielestä, kun selasin viime kesän postauksia! Haha. Nyt on ollut tuo uusi kynsilakka kynsissä kolme päivää ja tykkään todella paljon! En oikein tiedä mikä tuo sävy on viralliselta nimeltää, mutta johonkin ruskean / burgundyn väliin sen pistäisin. 
 
Mitä muuten olette mieltä sellaisesta asiasta, että sensuroisin ja poistelisin hieman vanhempia postauksia? Lukeeko niitä enää jälkikäteen kukaan? On muuten nuo kolmen vuoden vanhat postaukset hmm miten sen nyt sanoisin aika vanhoja ja omalaatuisia haha.

And hey it fits perfectly with this Yves Saint Laurent burgundy-colored lipstick. Finally I found the perfect match hah!

1-IMG_0901

With love, 
Natalie

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram