Viime sunnuntaina pääsin yhteistyön merkeissä kokeilemaan jotain sellaista urheilulajia, josta olin jo pitkään haaveillut. Pääsin kokeilemaan ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa tankotanssia Rock the Polen tiloihin! Olin tuosta sunnuntaista erittäin innoissani. Niin innoissani, että Blog Awardsin Showroom jatkot jopa jäivät välistä!

Ennen tuntia minulla ei ollut oikein minkäänlaista käsitystä millainen tunti voisi olla. Totta kai tiesin etukäteen, että tankotanssi on akrobatiaa tangolla, mutta treenin lujuus ja vaikeus yllätti minut täysin! Puhuimmekin H kanssa, että arvostus ja kunnioitus lajia kohtaa nousi heti omien tankotanssi treenien jälkeen! Treeni ei ollut vain hieman pyörimistä tangolla hymy suin, tai musiikkiin tanssimista pääalaspäin. Ehei, treenit olivat hikeä, (kyyneliä), mustelmia, kipeytyneitä jalkapohjia, itsensä ylittämistä ja tiukkaa kovaa treenia! Kaiken tuon vastapainoksi sai takas kumminkin hymyä, naurua, onnistumisen tunteita, laadukasta opetusta ja mielihyvää lajista.

Mitä siis teimme?

Lähdimme kokeilemaan tankotanssia Rock the Polen kahden tunnin intensiivistartilla. Tunnin aikana kävimme tankotanssin perusteet kirjaimellisesti läpi alkuverryttelyjen kera. Tunnin lopussa teimme jo hieman haastavampia temppuja ja pyörähdyksiä tangolla. Aivan viimeisemmäksi kokeilimme pääalaspäin temppua tangolla yhden jalan varassa. Itse lähdin tuohon temppuun ehkä liiankin varmoin ottein, sillä lopputulos oli aivan jotain muuta kuin "kaunis joutsen tangolla". Kyllä tulin pääalaspäin tangolta ja sormeni tärähtivät betoniseinään. Hieman siinä tuntui ja sideharsoa peukaloon, mutta olen sitä mieltä että se mikä ei tapa vahvistaa vain! (Opin ainakin sen, että ala rasvaa ihoa ennen tuntia...)

Olimme tuntiin ja opetukseen todella tyytyväisiä! Kiitos siis aivan ihanalle opettajalle! Puhuimmekin, että taisimme löytää uuden lajin. Olen nyt kovasti pohtinut, että salitreenailun lisäksi aloittaisin käymään RTP koululla pari kertaa viikossa heti vain kun peukaloni parantuu.

Itse kiinnostuin tankotanssista juuri sen haastavuuden, akrobatian ja tanssin vuoksi. Siinä oli hiukan jotain samaa kuin rakkaassa taitoluistelu harrastuksessani. On myös ihana tietää, että kehitysmahdollisuudet ovat kohdallaan lajissa. Kovalla työllä ja kunnianhimolla voisi harrastuksesta tulla jotain!

Rock the Pole

IMG_4630

IMG_4636

IMG_4659


Mikäli olette itse ajatelleet kokeilla tankotanssia suosittelen ehdottomasti Rock the Pole koulua! Suosittelen intensiivistarttia tai startti tutustumista mikäli et ole ennen tankoon koskenut saatika treenannut lajia. Siitä sitten kokeneet opettajat neuvovat sinua minne tunnille suunata startin jälkeen! Tuntejahan löytyy baletista aivan lihaskuntoon saakka eli valinnanvaraa ja lajia tukevia treenejä löytyy! :)

Ps. Olisi ollut kiva laitella teille kuvia kaikenlaisista tempuista, mutta valitettavasti peukalo paketissa ei hirveästi taiteilla tangossa. Lupaan kumminkin mikäli harrastus tästä jatkuu, että pääsette seuraamaan kehitystä täällä blogin puolella (mikäli siis sellaista tapahtuu haha).

Uskolla, kunnianhimolla, oikealla asenteella ja kovalla treenillä mennään tästä eteenpäin!

IMG_0191

Olisi kiva tietää onko täällä tankotanssiin hurahtaneita ja mitä mieltä olette lajista?

H & N kiittävät! 

Rock the Polen sivuille pääsette TÄSTÄ!

Postaus on tehty yhdessä Rock the Polen kanssa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram